اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرخ انتقال اطلاعات در میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نرخ انتقال اطلاعات در میکرو

سلام من رو یه پروژه کار میکنم به یه مشکل برخوردم میخام ببینم یه AVR تا چقدر حجم رو میتونه منتقل کنه؟ به 1 مگا بایت میرسه؟
    من چیزی حدود 500 کیلوبایت رو میخام منتقل کنم در ثانیه میتونه این کارو انجام بده؟

ARM ها چه طور؟

پاسخ : نرخ انتقال اطلاعات در میکرو

اقا یکی کمک کنه ممنون میشم

دیدگاه

با چه پروتکلی؟؟؟
      آیا میخوای بینش پردازش کنی؟؟؟؟
      مثلا اگر میکرو در فرکانس 1 مگاهرتز کار کنه یعنی هرچرخه ماشین یک میکرو ثانیه طول میکشه و اگر فقط بخوای از یک پورت داده بخونی و به پورت دیگه بدی میتونی نرخ 500 کیلو رو داشته باشی. ولی فقط میخونی و بعد میفرستی که کلا کار خیلی جالبی نیست.
      بعدش این روش به طور موازی انتقال میدی
      حالا شما برای فرکانس 16 مگاهرتز حساب کن چقدر سرعت داری و اینکه آیا میخوای بینش پردازشی انجام بدی و بعد داده هات میخوای از طریق چند تا سیم منتقل بشه؟؟؟مثلا اگر 8 بیت رو موازی منتقل کنی خیلی سرعت بالایی داری(البته فرض کن هم شنواییی نداشته باشیم) یا اینکه میخوای سریال بفرستی؟؟؟
      کل توضیحی که دادم برای این بود که خودتون براساس نیازتون پروتکل ارتباطی رو بنویسی
      ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط anti.dark
        سلام من رو یه پروژه کار میکنم به یه مشکل برخوردم میخام ببینم یه AVR تا چقدر حجم رو میتونه منتقل کنه؟ به 1 مگا بایت میرسه؟
        من چیزی حدود 500 کیلوبایت رو میخام منتقل کنم در ثانیه میتونه این کارو انجام بده؟

ARM ها چه طور؟
        انتقال از چی یه چی؟ مبدا و مقصدت کجاست؟

دیدگاه

سلام
          می تونی از ارتباط سریال استفاده کنی که اگر از کریستال 16 استفاده کنی تا بادریت 1 مگ هم جواب میده .
          باد می وزد ...
          میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
          تصمیم با تو است ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X