سلام به عنوان مثال پروگرمر دارم یکی از بیرون یک فایلی میاره برای اتمگا 8 میگه اینو بریز تو یه ای سی خام فایل با پسوند بین یا هگز میریزم رو ای سی تا اینجا مشکلی نیست حالا سوال اینه اگر طرف هنگام نوشتن برنامه یکسری فیوز بیت ها را هم فعال کنه همراه با این پر کردن وارد ای سی میشه یا یک مرحله پر کردن ای سی و یک مرحله پر کردن فیوز بیت است؟از کجا میشه فهمید چه فیوز بیتهایی رو فعال کرده؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سوال در مورد پروگرم کردن فیوز بیت میکرو
Collapse
X
-
پاسخ : سوال در مورد پروگرم کردن فیوز بیت میکرو
فیوز بیت جدا پروگرم میشه و تنظیماتش داخل فایل هگز یا بین نیستند!
تنها در صورتی که با چیزی مثل میکفایل جی سی سی پروگرمش کنی میتونه فیوز بیت ها هم خودکار پروگرم بشه، این مورد هم بستگی به محتوای میکفایل داره که تو این حالت تنظیم شده باشه یا نه!
ولی از اونجایی که استفاده از میکفایل تو ایران تقریبا هیچ جایگاهی نداره و همه به همون شکل معمول پروگرم میکنن، خیالتون راحت که تنظیمات فیوزبیت اعمال نمیشن :rolleyes:;()((void (*)(void))0x0000))
دیدگاه
-
لطفا ساد ه تر بیان کنید من سوادم مثل شما نیست پس اگر ای سی میکرو مثلا اتمگا 8 رید و برنامه اش را ذخیره کردم باید برم قسمت کانفیگ فیوز بیت هاشم سیو کنم و وقتی میخام روی یک میکرو دیگه بریزم اول فایل بین و بع فیوز بیتش و رایت کنم؟سوال دیگه اینه که بعضی موقع میکرو رید میشه از کجا بدونم قفله؟
اگر موقع رایت برم قسمت فیوز بیت lb1 و lb2 رو تیک کنم میکرو قفل میشه؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط elect2لطفا ساد ه تر بیان کنید من سوادم مثل شما نیست پس اگر ای سی میکرو مثلا اتمگا 8 رید و برنامه اش را ذخیره کردم باید برم قسمت کانفیگ فیوز بیت هاشم سیو کنم و وقتی میخام روی یک میکرو دیگه بریزم اول فایل بین و بع فیوز بیتش و رایت کنم؟
اما ادامه سوال رو متاسفانه تجربه ای ندارم :redface:;()((void (*)(void))0x0000))
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط elect2سلام به عنوان مثال پروگرمر دارم یکی از بیرون یک فایلی میاره برای اتمگا 8 میگه اینو بریز تو یه ای سی خام فایل با پسوند بین یا هگز میریزم رو ای سی تا اینجا مشکلی نیست حالا سوال اینه اگر طرف هنگام نوشتن برنامه یکسری فیوز بیت ها را هم فعال کنه همراه با این پر کردن وارد ای سی میشه یا یک مرحله پر کردن ای سی و یک مرحله پر کردن فیوز بیت است؟از کجا میشه فهمید چه فیوز بیتهایی رو فعال کرده؟
(البته من STK500 رو گفتم) :nerd:
دیدگاه
دیدگاه