اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد فایل بر روی MMC با فرمت Fat16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایجاد فایل بر روی MMC با فرمت Fat16

نوشته اصلی توسط feshwari
    سلام
    کسی نیست بگه که یه عکس BMP رو چطور می شود به باینری تبدیل کرد؟
    دو تا پست بالا تر گفتم:

نمیدونم تا حال تونستید یا نه ولی LCD RGB-8 Converter توی help بیسکام رو نگاه کنید توی ورژنهای جدید بیسکام یه کانورتور هست واسه این کار
    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
      من خودم با avr-dos توی Atmega8 کار کردم و اگر کسی شک داره میتونه email بزنه تا توجیه بشه

بلاخره 5 ساله خاک mmc رو خوردیم و کاری نبوده که انجام نداده باشم

میخواید با attiny13 براتون mmc driver بنویسم؟؟؟
      خواهشن اگر مطلبی داری بذار تا همه بتونن استفاده کنن. آیا کتابخونه رو تغییری دادی یا در فایلهای مربوطش تغییری ایجاد کردی؟ اگه کمکی بکنی ممنون میشم. Help بسکام که اونطور می گفت.
      موفق باشی

دیدگاه

سلام

لطفا فایل config_avr-dos.bas رو باز کنید
        اولین ثابتی که تعریف شده Const Cfilehandles هستش که پیش فرض دو و یک کنید یه چند تایی بایت آزاد میشه و لی فقط از این به بعد میشه یه فایل باز کرد
        دومین ثابت Const Csepfathandle هستش که پیش فرض یکه و صفرش کنید یکم سرعت میاد پایین ولی از اینجا به بعد میشه رو mega32 کار کرد البته اگه اولی رو دست نزنید هم میشه

یه سری ثابت دیگه هست که با محاسبات این دو ثابت بالا بدست میاد مثلا:
        Const C_filesystemsramsize = C_filesystemsramsize1 + C_filesystemsramsize2 + C_filehandlessize
        اگه رد گیری کنید که چی کار کرده میتونید رو mega8 هم پیاده کنید ولی سرعت خیلی پایین میاد و دیگه نمیشه هر کاری کرد

بقیهشم نمیگم
        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
          ببین برای ادامه بحث، mega8 فضای 1K برای Ram داره. تو همون توضیحات نوشته که اگر بخواین حافظه (Buffer) رو برای FAT از DIR جدا کنید احتیاج به 1078 بایت و اگر نخواین جدا کنید به 561 بایت احتیاج داره. پس حداقل تا حالا به 561 بایت احتیاج پیدا کردیم. حالا همه موارد دیگه رو بذار کنار و فرض کن که بخوایم یک فایل رو باز کنیم. در این صورت احتیاج به 524 بایت دیگه هم خواهیم داشت. بنابراین در جمع میشه 524+561=1085. پس از 1K بیشتر شد.
          برای تصدیق مطالب بالا یک فایل داشتم که از همین تاپیک گرفته بودم. تغییرش دادم برای mega8. تو چهار حالت
          1) فایل config_avr-dos دستکاریش نکردم و فقط پورت LCD رو تو فایل اصلی درست کردم.
          2) مقادیر Cfilehandles و Csepfathandle رو در فایل config_avr-dos به ترتیب به 1 و 0 تغییر دادم
          3) خط $include "Config_AVR-DOS.BAS" رو قبل از تعاریف متغیرها در برنامه اصلی بردم (به این امید که ابتدا متغیرهای اون فایل سرآیند پردازش بشه)
          4) به عنوان آخرین تلاش کد زیر رو با آخرین تغییرات در یک فایل جدا بردم و بعد از اون فایل کامپایل گرفتم:
          کد:
          $regfile = "M8def.dat "                  'IT'S POSSIBLE USE DIFFERENT AVR-CHIPS
          $crystal = 8000000                     'or any
          '$baud = 115200

'$swstack = 64
          '$hwstack = 128
          '$framesize = 128

$include "Config_AVR-DOS.BAS"               'include avr-dos
          $include "Config_MMC.bas"                 'include mmc

جواب در هر چهار حالت این بود:
          Error : 22 Line : 120 Out of SRAM space , in File : H:\DESKTOP\PROJECTS\SOURCE CODE\Config_AVR-DOS.BAS

در سه حالت اول جواب مثل بالا بود و در حالت چهارم نکته جالب اینکه به بقیه فایل اصلا کار نداشت (که چرا این برنامه کامل نیست) اصلا از تویه config_avr-dos در نیومد و همین Error رو نشون داد و پردازش کامپایل قطع شد.

با این تفاسیر در واقع فکر نکنم اصلا امکان داشته باشه چنین کاری انجام بشه. تازه شما حالتی رو فرض کن که با متغیرهایی که غیر از بحث AVR-DOS لازم باشه، باید چکار کرد.
          البته ناگفته نماند که با mega8 هم خواهد شد ولی با استفاده از RAM خارجی نه RAM داخلی. اگر شما راه حلی داشتین بذارین روش بحث کنیم؟
          موفق باشی

دیدگاه

کل مطالب برنمیگرده به موضوع mega8

شما باید توی فرمولها دست کاری کنید همین

الان توی مطالب این موضوع میگردم نمیتونم فایل پروژه رو پیدا کنم و لی من کار با mmc رو با mega8 شروع کردم و مدتی روی اون کار میکردم

ولی باز هم میگم رد گیری کنید که از دو ثابت اول کجا ها استفاده کرده یه جا هایی ضرب شده با عدد های بزرگ که میشه اون عدد ها رو کوچک کرد
            ممکنه یکم مشکل بر بوخورید ولی من این کار رو 4 سال پیش کردم و یک سال روش کار کردم پس فکر میکنم باز هم میشه
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

فایلConfig_AVR-DOS.BASرو دقیقا جایی که برنامت هس بذار مشکلت حل میشه عزیز

جایی که فایا include میکنی باید اون فایل کنار سورس اصلی بزنامت قرار داده بشه
              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
                آقا من با 32 بستم ولی از هر 10 بار یک بار جواب میده؟؟؟
                :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

مطمین باش یه جای سخت افزارت مشکل داره mmc رو چک کن
                  از نظر من
                  من قبلا این بلا سرم اومده تو راه اندازیه mmc
                  یه جا احتمالن ولتاژ داره بالا میره بیش لز حد تو mmc :mrgreen: :biggrin: :mrgreen: :biggrin: :mrgreen: :biggrin: :mrgreen: :redface:

دیدگاه

سلام
                    برای مگا 32 از فایل زیر استفاده کنید:
                    http://alitaroosheh.parsaspace.com/kavirelectronic/config_avr-dos.bas

ولی شاید باز هم نتونید راهش بندازید
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
                      آقایان اساتید یک سوال
                      اونم این که چه جوری میشه اطلاعات یک فایل صوتی رو گیر آورد
                      مثلا اطلاعاتی مثل : آهنگ چند دقیقه است و چقرش خونده شده بیت ریتش
                      چقدره ونظیر این ها ....
                      مرسی
                      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

تو هر فایل که باز کنی 512 بایت اولش مربوط به اسم فایل و غیره هست

دیدگاه

سلام
                          فایل صوتی با چه پسوندی مد نظرته؟

دیدگاه

سلام
                            فایل WAV و MP3
                            هر دوتاشو لازم دارم اگه میشه لطف کنید.
                            مرسی
                            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                              در رابطه با فایل MP3 می تونم کمکی بکنم. فایلهای MP3 به طور کلی از دو قسمت تشکیل شده. 1 بخش ID3 و 2 قابهای MP3
                              بخش اول مخفف IDentify an mp3 و همونطور که می دونی برای ذخیره اطلاعات فایل mp3 بکار برده می شه. برای نمونه خواننده، اسم موسیقی، نوع آن، سال برداشت و ... رو می شه در این قسمت ذخیره کرد. این بخش به صورت مجتمع اوایل کار در انتهای فایلهای mp3 قرار داده شد. ولی در نگارشهای بعدیش برای راحتی کار اونو در ابتدای فایل گنجوندن. من در مورد این قسمت هنوز اطلاعات زیادی رو نگاه نکردم. برای نگاه به نشانی زیر یه سر بزن:

http://www.id3.org

بخش دوم قابهای اصلی است. تعداد این قابها در طول فایل mp3 ثابت و مشخص نیست. تعداد زیادی از این قابها در هر فایل mp3 وجود داره. هر قاب از دو قسمت تشکیل می شه. 1 سرآیند یا Header و 2 داده های صوتی. در برخی از فایلهای mp3 که از نوع محفاظت شده هستند قسمت سومی هم وجود داره. محافظت شده به این معنی که سرآیند آنها توسط CRC کنترل می شه. البته این نوع فایلها کم هستند. این قسمت اضافی در صورت وجود بلافاصله بعد از سرآیند هر فایل می آد. خوب اون چیزی رو که شما دنبالش هستی یعنی همون bit rate رو می شه در سرآیند قابها پیدا کرد. البته سرآیند شامل بخشهای متفاوتی است. طولش 32 بیت یا 4 بایته. برای اینکه تمام بخشهاش رو ببینی به نشانی زیر یه سر بزن. یه مقدار طولانیه ولی ساده است.

http://www.mp3-tech.org/programmer/frame_header.html

برخی از بخشهای اونو منهم متوجه نشدم. با این حال اگر در مورد بخشهاش سوالی بود بگو تا در موردش بحث کنیم.
                              موفق باشی

دیدگاه

سلام
                                کسی درباره VS1011 - MP3 AUDIO CODEC اطلاعاتی داره :question:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X