اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد فایل بر روی MMC با فرمت Fat16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایجاد فایل بر روی MMC با فرمت Fat16

موس spi نیست usb هست و یه سری lib bascom واسش موجود هست
    واسه ذخیره میتونین از MMc استفاده کنید و چون میخواین رو کامپیوتر پردازشش کنین باید از FAT(ms-dos==>avr-=sod) استفاده کنید که البنه lib موجوده و کار باهاش خیلی خیلی سادست
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام دوستان!
      دیدم آخرین پست مال 5ماه پیشه، انجمن رو هم مرور کردم اما اکثر اطلاعات قدیمی بود، حالا این سوال رو دارم:

اگه بخوام یه رم 1یا 2gig رو به میکرو وصل کنم باید از چه فرمتی(FAT16-FAT32 یا...؟) استفاده کنم که کار باهاشم راحت باشه و در ضمن از طریق ویندوز هم بتونم اطلاعات رم رو بخونم یا روش بنویسم
      اگه یه جواب مختصر و مفید و به روز بدید ممنون میشم، اگه یه تاپیک جمع و جور هم واسه جوابش هست لینک بدید لطفا
      با سپاس...
      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
        سلام دوستان!
        دیدم آخرین پست مال 5ماه پیشه، انجمن رو هم مرور کردم اما اکثر اطلاعات قدیمی بود، حالا این سوال رو دارم:

اگه بخوام یه رم 1یا 2gig رو به میکرو وصل کنم باید از چه فرمتی(FAT16-FAT32 یا...؟) استفاده کنم که کار باهاشم راحت باشه و در ضمن از طریق ویندوز هم بتونم اطلاعات رم رو بخونم یا روش بنویسم
        اگه یه جواب مختصر و مفید و به روز بدید ممنون میشم، اگه یه تاپیک جمع و جور هم واسه جوابش هست لینک بدید لطفا
        با سپاس...
        fat16 یا fat32
        هردوی اینها استاندارد ویندوز هستند و توی سیستم قابل مشاهدن.
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

اگه یه تاپیک جمع و جور هم واسه جوابش هست لینک بدید لطفا
          اینو یادم رفت.کتابخونه elm-chan برای این کارا خیلی مناسبه.سمپل هم برای avr روی سایتش هست.

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون!
            سایت اون بنده خدا(elm-chan) هم سر زدم اما چیز خاصی دستگیرم نشد :sad: یه کتابخونه بود اما winavr بود اما من پروژم همشو با Codevision مینویسم.
            حالا اگه میشه یه سر نخ بدید تا ماهم بتونیم توسط میکرو MEGA16 or 32 و با کدویژن یه سری اطلاعات رو بریزیم روی حافظه جانبی(SD حداکثر یکی-دو گیگ) و بعدش با کامپیوتر بخونیمش،همین!!
            راستی این چند تا سوال هم هست: :redface:
            1- برای اینکار مگا32 کافی هست؟ (از LCD و USART هم همزمان استفاده میکنم، میکروم نوعA نه L،ولتاژ کاریم 3.3هستش، فرکانسمم 11.0592مگ هستش :arrow
            2- به غیر از رم، قطعه جانبی دیگه هم لازمه؟
            3- برای اینکار چند پایه از میکرو اشغال میشه؟(آخه پایه هام دیگه داره تموم میشه!! :icon_razz
            4- با چه رم هایی میشه اینکار و کرد؟فرقی دارن؟(رم گوشی بگید مثلا w700-k800-N73-N95 اینجوری!)
            اطلاعات تو سایت هم یکم پراکندن، اگه یه لینک درست و حسابی هم از سایت هست بدید که ممنون میشم...
            بازم ممنون از این که وقت میذارید و جواب میدید
            اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
              ممنون از راهنماییتون!
              سایت اون بنده خدا(elm-chan) هم سر زدم اما چیز خاصی دستگیرم نشد :sad: یه کتابخونه بود اما winavr بود اما من پروژم همشو با Codevision مینویسم.
              حالا اگه میشه یه سر نخ بدید تا ماهم بتونیم توسط میکرو MEGA16 or 32 و با کدویژن یه سری اطلاعات رو بریزیم روی حافظه جانبی(SD حداکثر یکی-دو گیگ) و بعدش با کامپیوتر بخونیمش،همین!!
              راستی این چند تا سوال هم هست: :redface:
              1- برای اینکار مگا32 کافی هست؟ (از LCD و USART هم همزمان استفاده میکنم، میکروم نوعA نه L،ولتاژ کاریم 3.3هستش، فرکانسمم 11.0592مگ هستش :arrow
              2- به غیر از رم، قطعه جانبی دیگه هم لازمه؟
              3- برای اینکار چند پایه از میکرو اشغال میشه؟(آخه پایه هام دیگه داره تموم میشه!! :icon_razz
              4- با چه رم هایی میشه اینکار و کرد؟فرقی دارن؟(رم گوشی بگید مثلا w700-k800-N73-N95 اینجوری!)
              اطلاعات تو سایت هم یکم پراکندن، اگه یه لینک درست و حسابی هم از سایت هست بدید که ممنون میشم...
              بازم ممنون از این که وقت میذارید و جواب میدید
              خود کد ویژن هم این کتابخونه رو پورت کرده. فکر کنم از نسخه 2 به بعد قابل دسترسیه.
              مگا 32 هم جواب میده برای این کار. یه نسخه tiny هم داشت این کتابخونه که حتی رو مگا 8 هم قابل اجراست.نمیدونم کد ویژن اینو هم آورده یا نه!
              برای رم هم میتونید از هر رم micro SD استفاده کنید.فکر کنم رم 3250 اینجوری بودش!! یا کلا رم گوشی های اسمارت......
              برای اتصال مموری کارت به 3 تا پایه spi و یه پایه cs نیاز دارید.

دیدگاه

:byeسلام وخسته نباشید به همگی اگه میتونید توضیحاتی درباره ی برنامه و نحوه خواندن ونوشتن توسط atmega16 روی mmc بدید ممنون میشم :applause: :applause: :applause:
                عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

:bye سلام و همگی خسته نباشید اگه ممکنه هرکسی میتونه درمورد برنامه ارتباط میکرو و mmc توضیح بده

:applause: :applause:
                  در ضمن چرا 3تا برنامه نوشته شده...........

دیدگاه

:bye سلام اگه امکانش هست برنامه رو کمی توضیح بدید..................
                    :applause: :applause:

دیدگاه

سلام
                      من می خوام عکس هایی با فرمت bmp رو روی یک MicroSD 32 Gig بریزم و از اون فقط برای خوندن استفاده کنم و چیزی با میکروکنترلر توش نریزم .
                      لطفا توضیح بدید کهچه طور باید برنامش رو ( در Bascom ) بنویسم .
                      دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

لطفا به تاپیک زیر مراجعه کنید ودر مباحث شرکت کنید .

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55305.0

:nice: :nice: :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
                          سلام
                          من می خوام عکس هایی با فرمت bmp رو روی یک MicroSD 32 Gig بریزم و از اون فقط برای خوندن استفاده کنم و چیزی با میکروکنترلر توش نریزم .
                          لطفا توضیح بدید کهچه طور باید برنامش رو ( در Bascom ) بنویسم .
                          فایل رو که باز کزدی
                          72 تا بایت اول رو کاری نداشته باش از اون به بعد رو روی ال سی دی نشون بده

واسه این که بدونی چرا 72 تا bmp v رو تو ویکیپدیا سرچ کن
                          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

جناب حبیبی لطفا به تاپیک زیر سر بزنید و ما رو از حضورتون بهره مند کنید .
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55305.15

دیدگاه

سلام به همه.

بچه ها من یه مموری دارم 256 مگابایت و SD
                              این مموری توی لپتاپم هرکار میکنم شناخته نمیشه که بخوام فورمت کنم یا چیزی بریزم توش یا حتی بدونم فورمتش چیه!!!
                              اما وقتی وصلش میکنم به میکرو,میشناسش و میتونم فایلای توشو ببینم.

حالا در کنارش یه مموری 2 گیگ دارم میکرو
                              اینو با خشاب تبدیلش کردم به SD و وصلش میکنم به کامپیوتر و فورمتش میکنم با fat32
                              اما وقتی وصلش میکنم به میکرو نمیشناسه.مقدار برگشتی تابع 227 میده

حالا سوالم اینه که مشکل من چیه؟از مدارم فکر نمیکنم باشه.چون چند جای دیگه جواب داده.
                              دوستان لطفا راهنمایی کنین خیلی واجبه.من فقط میخوام مموری دومم رو میکرو بشناسه و مثل اولی بتونم فایلاشو ببینم و باهاشون کار کنم.
                              ممنون.

دیدگاه

بچه ها کسی اطلاعی نداره؟ :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...