اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد فایل بر روی MMC با فرمت Fat16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایجاد فایل بر روی MMC با فرمت Fat16

حداقل یکی بگه وقتی INITFILESYSTEM مقدار 227 رو برمیگردونه یعنی چی؟مشکل از کجاست؟

دیدگاه

سلام

تا اونجایی که من میدونم عدد برگشتی اگر بالای 100 باشه ینی اینکه در اتصالات بین مموری و میکرو مشکل وجود داره و اگر زیر 100 باشه میشه اینا :

0
      cpNoError
      No Error

1
      cpEndOfFile
      Attempt behind End of File

17
      cpNoMBR
      Sector 0 on Card is not a Master Boot Record

18
      cpNoPBR
      No Partition Sector

19
      cpFileSystemNotSupported
      Only FAT16 File system is supported

20
      cpSectorSizeNotSupported
      Only sector size of 512 Bytes is supported

21
      cpSectorsPerClusterNotSupported
      Only 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64 Sectors per Cluster is supported. These are values of normal formatted partitions. Exotic sizes, which are not power of 2 are not supported

22
      cpCountOfClustersNotSupported
      Count of FAT (valid is 1 or 2) not supported (will be renamed with one of next release)

33
      cpNoNextCluster
      Error in file cluster chain

34
      cpNoFreeCluster
      No free cluster to allocate (Disk full)

35
      cpClusterError
      Error in file cluster chain

49
      cpNoFreeDirEntry
      Directory full

50
      cpFileExist

51
      cpFileDeleteNotAllowed
      Deleting of file not allowed (System, Hidden, Read-Only)

52
      cpSubDirectoryNotEmpty
      Removing of sub-directory not possible, because it is not empty

53
      cpSubDirectoryError
      General error at handling with sub-directory

54
      cpNoASubDirectory
      Passed name is a file name and not a directory name

65
      cpNoFreeFileNumber
      No free file number available, only theoretical error, if 255 file handles in use

66
      cpFileNotFound
      File not found

67
      cpFileNumberNotFound
      No file handle with such file number

68
      cpFileOpenNoHandle
      All file handles occupied

69
      cpFileOpenHandleInUse
      File handle number in use, can't create a new file handle with same file number

70
      cpFileOpenShareConflict
      Tried to open a file in read and write modus in two file handles

71
      cpFileInUse
      Can't delete file, which is in use

72
      cpFileReadOnly
      Can't open a read only file for writing

73
      cpFileNoWildCardAllowed
      No wildcard allowed in this function

74
      CpFileNumberInvalid
      File number 0 is not allowed

97
      cpFilePositionError

98
      cpFileAccessError
      function not allowed in this file open mode

99
      cpInvalidFilePosition
      new file position pointe is invalid (minus or 0)

100
      cpFileSizeToGreat
      File size to great for function BLoad

AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

من اتصالات رو درست وصل کردم چون که اون مموری رو میخونه ولیآ‌ مموری خودمو نمیخونه

با این که فرمت مموری خودم FAT32 هستش. در ضمن مقدار ۲۲۷ رو بر میگردونه :angry:

دیدگاه

بچه ها یعنی واقعا کسی توی این فروم به این بزرگی نیست این مشکل منو حل کنه؟
          یعنی هیچکس همچین مشکلی براش پیش نیومده یا اطلاعی نداره؟
          من نیاز دارم و خیلی هم در موردش تحقیق کردم تا جایی که اطلاع داشتم.ولی به نتیجه نرسیدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
            بچه ها یعنی واقعا کسی توی این فروم به این بزرگی نیست این مشکل منو حل کنه؟
            یعنی هیچکس همچین مشکلی براش پیش نیومده یا اطلاعی نداره؟
            من نیاز دارم و خیلی هم در موردش تحقیق کردم تا جایی که اطلاع داشتم.ولی به نتیجه نرسیدم.
            بعضی (اکثر) مموری های MicroSD جدید با میکرو بد قلقی میکنن و اونطور که من شنیدم اینیت کردنشون تفاوت داره.اگر مموری دیگه ای و ترجیحا قدیمی پیدا کردی تست کن ببین چی میشه.
            درضمن اون 256 مگا بایتی رو با گوشی تست کردین ببینین پسورد داره یا نه؟(شاید پسورد داره که کامپیوتر نمیشناسه)درضمن اقای تروشه یک برنامه برای فورمت کردن مموری توست میکرو قبلا تو سایت گذاشتن .اگر با اون مموری رو فرمت کنید کامپیوتر هم مموری رو خواهد شناخت
            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

ممنون از پاسختون.آخه هیچ گوشی ای پیدا نکردم که مموری اس دی به اون بزرگی بهش بخوره.N70نوکیا بود اما اونم نشناخدتش.
              آخه اگر هم پسورد داشته باشه باید روی همون گوشی ای که پسورد گذاشته روش بزاری تا بتونه پسورد رو حذف کنه.
              درمورد برنامه آقای تروشه هم که رفتم توی وبلاگشون یه سرچی زدم و اتفاقا همون برنامه هه رو که یه فایل زیپ بود رو دانلود کردم.اما یا هیچی توش نداشت یا من اون لحظه که دم دمای صبح بود چشام چیزی رو ندیده.بازم یه نگاهی میکنم.

درکل آقای کاخکی من اصلا با اون مموری 256 مشکلی ندارم.من میخوام بتونم یه مموری جدید رو که از بازار خریدم با میکرو راه بندازم.یه بنده خدایی از بچه های دانشگاه میگفت فورمت کن با Fat16 درست میشه.اما من لپتاپم ویندوز Xp نصب نمیشه روش و ویندوز7 هم که Fat16 نداره.
              بازم چشمم آب نمیخوره که با Fat 16 درست بشه.دنبال یه راه حل اساسی ام.وخیلی هم تا اینجا خودمو به در و دیوار زدم.نمیدونم اشکال از کتابخونمه یا از مدارم یا ازون دوتا مموریم(که روی گوشی یا کامپیوترمثل بنز جواب میدن).

پیوست:
              مداری که ابتدا بسته بودم با یه تقسیم مقاومتی ولتاژ میکرو رو کرده بود 3.3 .بعد از اینکه دیدم MicroSD رو نمیخونه کلی سیخ ریختم روش تا اینکه یکسری که کلا تقسیم مقاومتی رو حذف کرده بودم و ولتاژ میکرو رو رسوندم به 3.5 ولت جواب داد(البته همون مموری 256 جواب داد).میخواستم ببینم این کارم مشکلی نداره؟شاید این MicroSD ها 5 ولته :cry2:.نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
                ممنون از پاسختون.آخه هیچ گوشی ای پیدا نکردم که مموری اس دی به اون بزرگی بهش بخوره.N70نوکیا بود اما اونم نشناخدتش.
                آخه اگر هم پسورد داشته باشه باید روی همون گوشی ای که پسورد گذاشته روش بزاری تا بتونه پسورد رو حذف کنه.
                درمورد برنامه آقای تروشه هم که رفتم توی وبلاگشون یه سرچی زدم و اتفاقا همون برنامه هه رو که یه فایل زیپ بود رو دانلود کردم.اما یا هیچی توش نداشت یا من اون لحظه که دم دمای صبح بود چشام چیزی رو ندیده.بازم یه نگاهی میکنم.

درکل آقای کاخکی من اصلا با اون مموری 256 مشکلی ندارم.من میخوام بتونم یه مموری جدید رو که از بازار خریدم با میکرو راه بندازم.یه بنده خدایی از بچه های دانشگاه میگفت فورمت کن با Fat16 درست میشه.اما من لپتاپم ویندوز Xp نصب نمیشه روش و ویندوز7 هم که Fat16 نداره.
                بازم چشمم آب نمیخوره که با Fat 16 درست بشه.دنبال یه راه حل اساسی ام.وخیلی هم تا اینجا خودمو به در و دیوار زدم.نمیدونم اشکال از کتابخونمه یا از مدارم یا ازون دوتا مموریم(که روی گوشی یا کامپیوترمثل بنز جواب میدن).

پیوست:
                مداری که ابتدا بسته بودم با یه تقسیم مقاومتی ولتاژ میکرو رو کرده بود 3.3 .بعد از اینکه دیدم MicroSD رو نمیخونه کلی سیخ ریختم روش تا اینکه یکسری که کلا تقسیم مقاومتی رو حذف کرده بودم و ولتاژ میکرو رو رسوندم به 3.5 ولت جواب داد(البته همون مموری 256 جواب داد).میخواستم ببینم این کارم مشکلی نداره؟شاید این MicroSD ها 5 ولته :cry2:.نه؟
                همونطور که از حجم مموری ها مشخصه معلومه که اون 256 قدیمیه و اون 2 گیگ جدیده
                فت 16 هم کاری از پیش نمیبره و احتمالا جواب نخواهد داد
                تقسیم مقاومتی هم ایرادی نداره و ولتاژ سر مموری نباید از 3.3 بالاتر بره
                گفتم احتمالا دلیل اینکه مموری 256 روی کامپیوتر جواب نمیده پسورد باشه اینو چک کنین تا دلیلش مشخص بشه(اگر درست شده مشکل چی بود؟)
                در هر صورت شما از MicroSD قدیمی استفاده کنین احتمال قوی مشکلتون حل میشه.
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

من یه سوال دارم.البته کل 17 صفحه ی این تاپیک رو دقیق نخوندم
                  همیشه در مورد فایلهای txt صحبت میشه.میخواستم بدونم فایلهای دیگه ای مثل exe , doc , bmp یا هر نوع فایل دیگه با هر ساختاری رو نمیشه روی mmc و از طریق میکرو خوند یا نوشت یا اجرا کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hannan
                    من یه سوال دارم.البته کل 17 صفحه ی این تاپیک رو دقیق نخوندم
                    همیشه در مورد فایلهای txt صحبت میشه.میخواستم بدونم فایلهای دیگه ای مثل exe , doc , bmp یا هر نوع فایل دیگه با هر ساختاری رو نمیشه روی mmc و از طریق میکرو خوند یا نوشت یا اجرا کرد؟
                    اصلا فرمت فایلی که میخونید و یا مینویسید مهم نیست.اما بحث اجرا کردن یه چیز دیگه هست. مثلا برای اجرای یه فایل مثلا exe کلی چیز دیگه نیاز هست که اگر اون ها رو بخولید اضافه کنید میشه همون ویندوز دیگه! واسه همین کسی سراغش نمیره.با میکرو txt ,bmp,wav,mp3,... رو میشه پیاده سازی کرد چون اینها محتوای ساده تری دارند و برای اجرا به کلی کتابخونه دیگه نیاز ندارند.
                    [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                      اصلا فرمت فایلی که میخونید و یا مینویسید مهم نیست.اما بحث اجرا کردن یه چیز دیگه هست. مثلا برای اجرای یه فایل مثلا exe کلی چیز دیگه نیاز هست که اگر اون ها رو بخولید اضافه کنید میشه همون ویندوز دیگه! واسه همین کسی سراغش نمیره.با میکرو txt ,bmp,wav,mp3,... رو میشه پیاده سازی کرد چون اینها محتوای ساده تری دارند و برای اجرا به کلی کتابخونه دیگه نیاز ندارند.
                      یعنی چی فرمت فایل مهم نیست؟ و چرا "خوندن" از "اجرا کردن" رو تفکیک کردین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hannan
                        یعنی چی فرمت فایل مهم نیست؟ و چرا "خوندن" از "اجرا کردن" رو تفکیک کردین؟
                        شما یه فایل exe رو باز کنید.توی اون چیزی جز یه سری عدد نیست که! با کتابخونه های فت میتونید به این عدد ها دسترسی داشته باشید ولی برای اینکه بتونید بفهمید که این اعداد چی هستند و چی کار میکنند باید اجرا بشن.
                        فایل bmp رو مثال میزنم که ساده تر باشه. اگر فقط بخواید باز کنیدش به یه سری عدد که یه سری از اون ها رنگ های عکس هستند میرسید(شد خوندن).برای اینکه بتونید از این فایل استفاده کنید باید یه LCD داشته باشید و رنگ ها رو بنا به ترتیبی که تو فرمت bmp هست به LCD بفرستید.این شد اجرا کردن.
                        برنامه win hex رو دانلود کنید و فایل های مختلف رو با اون باز کنید.متوجه قضیه میشید.
                        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مظاهری
                          سلام
                          ببین برای ادامه بحث، mega8 فضای 1K برای Ram داره. تو همون توضیحات نوشته که اگر بخواین حافظه (Buffer) رو برای FAT از DIR جدا کنید احتیاج به 1078 بایت و اگر نخواین جدا کنید به 561 بایت احتیاج داره. پس حداقل تا حالا به 561 بایت احتیاج پیدا کردیم. حالا همه موارد دیگه رو بذار کنار و فرض کن که بخوایم یک فایل رو باز کنیم. در این صورت احتیاج به 524 بایت دیگه هم خواهیم داشت. بنابراین در جمع میشه 524+561=1085. پس از 1K بیشتر شد.
                          برای تصدیق مطالب بالا یک فایل داشتم که از همین تاپیک گرفته بودم. تغییرش دادم برای mega8. تو چهار حالت
                          1) فایل config_avr-dos دستکاریش نکردم و فقط پورت LCD رو تو فایل اصلی درست کردم.
                          2) مقادیر Cfilehandles و Csepfathandle رو در فایل config_avr-dos به ترتیب به 1 و 0 تغییر دادم
                          3) خط $include "Config_AVR-DOS.BAS" رو قبل از تعاریف متغیرها در برنامه اصلی بردم (به این امید که ابتدا متغیرهای اون فایل سرآیند پردازش بشه)
                          4) به عنوان آخرین تلاش کد زیر رو با آخرین تغییرات در یک فایل جدا بردم و بعد از اون فایل کامپایل گرفتم:
                          کد:
                          $regfile = "M8def.dat "                   'IT'S POSSIBLE USE DIFFERENT AVR-CHIPS
                          $crystal = 8000000                     'or any
                          '$baud = 115200

'$swstack = 64
                          '$hwstack = 128
                          '$framesize = 128

$include "Config_AVR-DOS.BAS"                'include avr-dos
                          $include "Config_MMC.bas"                  'include mmc

جواب در هر چهار حالت این بود:
                          Error : 22 Line : 120 Out of SRAM space , in File : H:\DESKTOP\PROJECTS\SOURCE CODE\Config_AVR-DOS.BAS

در سه حالت اول جواب مثل بالا بود و در حالت چهارم نکته جالب اینکه به بقیه فایل اصلا کار نداشت (که چرا این برنامه کامل نیست) اصلا از تویه config_avr-dos در نیومد و همین Error رو نشون داد و پردازش کامپایل قطع شد.

با این تفاسیر در واقع فکر نکنم اصلا امکان داشته باشه چنین کاری انجام بشه. تازه شما حالتی رو فرض کن که با متغیرهایی که غیر از بحث AVR-DOS لازم باشه، باید چکار کرد.
                          البته ناگفته نماند که با mega8 هم خواهد شد ولی با استفاده از RAM خارجی نه RAM داخلی. اگر شما راه حلی داشتین بذارین روش بحث کنیم؟
                          موفق باشی

داداش شما خیلی زحمت کشیدی. 4تا کاری که کردی هیچ ربطی به sram نداشته خب.من با مگا 8 کار کردم و جواب هم میده. شما باید ارایه هایه داخل avr dos رو تغیر بدی. ارایه که انشالله میدونی کدوما منظورمه!!! ببین داخل avr dos چنتا ارایه هست دوتا 512 بایتی یکی هم به ٌورت متغیر 513 بایت+25. یه 512 بایتی که تو #if هست کلا پاک کن. چون ما میخوایم فقط یه فایل باز کنیم. اون 513 رو هم بکن 103. مشکلت حل میشه. حالا که میدونم نفهمیدین من چی گفتم avr dos رو میذارم برات. man type farsim zaiife vase hamun sakhtam bood kamelo khoob tozih bedam , tashakor yadetun nare.age kasi mikhad tojih she be in email bezane. mohsen_love6746@yahoo.com :bye

' Config File-System for Version 5.5:

' === User Settings ================================================== ==========
                          ' Count of file-handles, each file-handle needs 524 Bytes of SRAM
                          Const Cfilehandles = 1 ' [default = 2]

' Handling of FAT-Buffer in SRAM:
                          ' 0 = FAT- and DIR-Buffer is handled in one SRAM buffer with 561 bytes
                          ' 1 = FAT- and DIR-Buffer is handled in separate SRAM buffers with 1078 bytes
                          ' Parameter 1 increased speed of file-handling
                          Const Csepfathandle = 0 ' [default = 1]

' Handling of pending FAT and Directory information of open files
                          ' 0 = FAT and Directory Information is updated every time a data sector of the file is updated
                          ' 1 = FAT and Directory Information is only updated at FLUSH and SAVE command
                          ' Parameter 1 increases writing speed of data significantly
                          Const Cfatdirsaveatend = 1 ' [default = 1]

' Surrounding String with Quotation Marks at the Command WRITE
                          ' 0 = No Surrounding of strings with quotation.marks
                          ' 1 = Surrounding of strings with quotation.marks (f.E. "Text&quot
                          Const Ctextquotationmarks = 1 ' [default = 1]

' Write second FAT. Windows accepts a not updated second FAT
                          ' PC-Command: chkdsk /f corrects the second FAT, it overwrites the
                          ' second FAT with the first FAT
                          ' set this parameter to 0 for high speed continuing saving data
                          ' 0 = Second FAT is not updated
                          ' 1 = Second FAT is updated if exist
                          Const Cfatsecondupdate = 1 ' [default = 1]

' Character to separate ASCII Values in WRITE - statement (and INPUT)
                          ' Normally a comma (,) is used. but it can be changed to other values, f.E.
                          ' to TAB (ASCII-Code 9) if EXCEL Files with Tab separated values should be
                          ' written or read. This parameter works for WRITE and INPUT
                          ' Parameter value is the ASSCII-Code of the separator
                          ' 44 = comma [default]
                          ' 9 = TAB ' [default = 44]
                          Const Cvariableseparator = 44

' === End of User Setting ================================================== ====

' === Variables for AVR-DOS ================================================== ==

' FileSystem Basis Informationen
                          Dim Gldrivesectors As Long
                          Dim Gbdoserror As Byte

' Master Boot Record
                          Dim Gbfilesystem As Byte
                          ' Partition Boot Record
                          Dim Gbfilesystemstatus As Byte
                          Dim Glfatfirstsector As Long
                          Dim Gbnumberoffats As Byte
                          Dim Glsectorsperfat As Long
                          Dim Glrootfirstsector As Long
                          Dim Gwrootentries As Word
                          Dim Gldatafirstsector As Long
                          Dim Gbsectorspercluster As Byte
                          Dim Glmaxclusternumber As Long
                          Dim Gllastsearchedcluster As Long

' Additional info
                          Dim Glfs_temp1 As Long

' Block für Directory Handling

Dim Gldirfirstsectornumber As Long

Dim Gwfreedirentry As Word
                          Dim Glfreedirsectornumber As Long

Dim Gsdir0tempfilename As String * 11
                          Dim Gwdir0entry As Word ' Keep together with next, otherwise change _DIR
                          Dim Gldir0sectornumber As Long

Dim Gstempfilename As String * 11
                          Dim Gwdirentry As Word
                          Dim Gldirsectornumber As Long
                          Dim Gbdirbufferstatus As Byte
                          Dim Gbdirbuffer(512) As Byte
                          Const C_filesystemsramsize1 = 594
                          Const C_filesystemsramsize2 = 0

' File Handle Block
                          Const Co_filenumber = 0
                          Const Co_filemode = 1
                          Const Co_filedirentry = 2 : Const Co_filedirentry_2 = 3
                          Const Co_filedirsectornumber = 4
                          Const Co_filefirstcluster = 8
                          Const Co_filesize = 12
                          Const Co_fileposition = 16
                          Const Co_filesectornumber = 20
                          Const Co_filebufferstatus = 24
                          Const Co_filebuffer = 25
                          Const C_filehandlesize = Co_filebuffer + 103 ' incl. one Additional Byte for 00 as string terminator
                          ' for direct text reading from File-buffer
                          Const C_filehandlesize_m = 65536 - C_filehandlesize ' for use with add immediate word with subi, sbci
                          ' = minus c_FileHandleSize in Word-Format

Const C_filehandlessize = C_filehandlesize * Cfilehandles

Dim Abfilehandles(c_filehandlessize) As Byte
                          Const C_filesystemsramsize = C_filesystemsramsize1 + C_filesystemsramsize2 + C_filehandlessize

' End of variables for AVR-DOS ================================================

' Definitions of Constants ================================================== ==

' Bit definiton for FileSystemStatus

Dfilesystemstatusfat Alias 0 : Const Dfilesystemstatusfat = 0 ' 0 = FAT16, 1 = FAT32
                          Dfilesystemsubdir Alias 1 : Const Dfilesystemsubdir = 1 ' 0 = Root-Directory, 1 = Sub-Directory
                          Const Dmfilesystemsubdir =(2 ^ Dfilesystemsubdir) ' not used yet
                          Const Dmfilesystemdirincluster =(2 ^ Dfilesystemstatusfat + 2 ^ Dfilesystemsubdir) ' not used yet
                          Dfatsecondupdate Alias 7 : Const Dfatsecondupdate = 7 ' Bit-position for parameter of
                          ' Update second FAT in gbFileSystemStatus

' Bit Definitions for BufferStatus (FAT, DIR, File)

Deof Alias 1 : Const Deof = 1 : Const Dmeof =(2 ^ Deof)
                          Deofinsector Alias 2 : Const Deofinsector = 2 : Const Dmeofinsector =(2 ^ Deofinsector)
                          Dwritepending Alias 3 : Const Dwritepending = 3 : Const Dmwritepending =(2 ^ Dwritepending)
                          Dfatsector Alias 4 : Const Dfatsector = 4 : Const Dmfatsector =(2 ^ Dfatsector) ' For Writing Sector back (FATNumber times)
                          Dfileempty Alias 5 : Const Dfileempty = 5 : Const Dmfileempty =(2 ^ Dfileempty)

' New feature for reduce saving
                          Dfatdirwritepending Alias 6 : Const Dfatdirwritepending = 6 : Const Dmfatdirwritepending =(2 ^ Dfatdirwritepending)
                          Dfatdirsaveatend Alias 7 : Const Dfatdirsaveatend = 7 : Const Dmfatdirsaveatend =(2 ^ Dfatdirsaveatend)
                          Dfatdirsaveanyway Alias 0 : Const Dfatdirsaveanyway = 0 : Const Dmfatdirsaveanyway =(2 ^ Dfatdirsaveanyway)

Const Dmeofall =(2 ^ Deof + 2 ^ Deofinsector)
                          Const Dmeof_empty =(2 ^ Deof + 2 ^ Deofinsector + 2 ^ Dfileempty)

Const Cp_fatbufferinitstatus =(2 ^ Dfatsector)
                          Const Cp_dirbufferinitstatus = 0

#if Cfatdirsaveatend = 1
                          Const Cp_filebufferinitstatus =(2 ^ Dfatdirsaveatend)
                          #else
                          Const Cp_filebufferinitstatus = 0
                          #endif

#if Cfatsecondupdate = 0
                          Const Cp_fatsecondupdate =(2 ^ Dfatsecondupdate)
                          #else
                          Const Cp_fatsecondupdate = 0
                          #endif

' Bit definitions for FileMode (Similar to DOS File Attribut)
                          Dreadonly Alias 0 : Const Dreadonly = 0
                          'Const cpFileReadOnly = &H21 ' Archiv and read-only Bit set
                          Const Cpfilewrite = &H20 ' Archiv Bit set

' Error Codes

' Group Number is upper nibble of Error-Code
                          ' Group 0 (0-15): No Error or File End Information
                          Const Cpnoerror = 0
                          Const Cpendoffile = 1

' Group 1 (17-31): File System Init
                          Const Cpnombr = 17
                          Const Cpnopbr = 18
                          Const Cpfilesystemnotsupported = 19
                          Const Cpsectorsizenotsupported = 20
                          Const Cpsectorsperclusternotsupported = 21
                          Const Cpcountofclustersnotsupported = 22

' Group 2 (32-47): FAT - Error
                          Const Cpnonextcluster = 33
                          Const Cpnofreecluster = 34
                          Const Cpclustererror = 35
                          ' Group 3 (49-63): Directory Error
                          Const Cpnofreedirentry = 49
                          Const Cpfileexists = 50
                          Const Cpfiledeletenotallowed = 51
                          Const Cpsubdirectorynotempty = 52
                          Const Cpsubdirectoryerror = 53
                          Const Cpnotasubdirectory = 54
                          ' Group 4 (65-79): File Handle
                          Const Cpnofreefilenumber = 65
                          Const Cpfilenotfound = 66
                          Const Cpfilenumbernotfound = 67
                          Const Cpfileopennohandle = 68
                          Const Cpfileopenhandleinuse = 69
                          Const Cpfileopenshareconflict = 70
                          Const Cpfileinuse = 71
                          Const Cpfilereadonly = 72
                          Const Cpfilenowildcardallowed = 73
                          Const Cpfilenumberinvalid = 74 ' Zero is not allowed

' Group 7 (97-127): other errors
                          Const Cpfilepositionerror = 97
                          Const Cpfileaccesserror = 98
                          Const Cpinvalidfileposition = 99
                          Const Cpfilesizetogreat = 100

Const Cpdrivererrorstart = &HC0

' Range 224 to 255 is reserved for Driver

' Other Constants
                          ' File Open Mode / stored in File-handle return-value of Fileattr(FN#, [1])
                          Const Cpfileopeninput = 1 ' Read
                          Const Cpfileopenoutput = 2 ' Write sequential
                          'Const cpFileOpenRandom = 4 ' not in use yet
                          Const Cpfileopenappend = 8 ' Write sequential; first set Pointer to end
                          Const Cpfileopenbinary = 32 ' Read and Write; Pointer can be changed by user

' permission Masks for file access routine regarding to the file open mode
                          Const Cfilewrite_mode = &B00101010 ' Binary, Append, Output
                          Const Cfileread_mode = &B00100001 ' Binary, Input
                          Const Cfileseekset_mode = &B00100000 ' Binary
                          Const Cfileinputline = &B00100001 ' Binary, Input
                          Const Cfileput_mode = &B00100000 ' Binary
                          Const Cfileget_mode = &B00100000 ' Binary

' Directory attributs in FAT16/32
                          Const Cpfileopenallowed = &B00100001 ' Read Only and Archiv may be set
                          Const Cpfiledeleteallowed = &B00100000
                          Const Cpfilesearchallowed = &B00111101 ' Do no search hidden Files
                          ' Bit 0 = Read Only
                          ' Bit 1 = Hidden
                          ' Bit 2 = System
                          ' Bit 3 = Volume ID
                          ' Bit 4 = Directory
                          ' Bit 5 = Archiv
                          ' Long File name has Bit 0+1+2+3 set
                          Dim Lastdosmem As Byte

$lib "AVR-DOS.Lbx"

دیدگاه

سلام.من مشکلی که با avr dos دارم اینه که بیشتر از 512بایت را نمیتونم بخونم. به نظر شما مشکل از برنامست یا fat?????????
                            برنامه هامو با بسکام مینویسم

دیدگاه

سلام دوستان
                              ببخشید نتونستم تمام انجمنها و تاپیکهارو برای حل مشکلم بخونم
                              من یمشکل کوچیک دارم و اون اینه که من چند تا میکروsd دارم با حافظه 2گیگ من برای تابلو روان یسری تکست توش میریزم و میکرو میخونه و اجرا میکنه امه مشکل اینجاست که از 4تا sd که دارم همه چیشم شبیه به همه و تو کامپیوترم میخونه همه چیش عالیه اما به میکرو که وصلش میکنم اطلاعات رو فقط از روی یکیشون میتونه بخونه و همون اطلاعات رو از روی بقیه نمیخونه مشکل از کجاست؟فرمتشونم یکیه فت 32همه مشخصات عین هم تو سیستمم میخونه میکرو نمیتونه بخونه بغیر از یکیشون :cry2:
                              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                                سلام دوستان
                                ببخشید نتونستم تمام انجمنها و تاپیکهارو برای حل مشکلم بخونم
                                من یمشکل کوچیک دارم و اون اینه که من چند تا میکروsd دارم با حافظه 2گیگ من برای تابلو روان یسری تکست توش میریزم و میکرو میخونه و اجرا میکنه امه مشکل اینجاست که از 4تا sd که دارم همه چیشم شبیه به همه و تو کامپیوترم میخونه همه چیش عالیه اما به میکرو که وصلش میکنم اطلاعات رو فقط از روی یکیشون میتونه بخونه و همون اطلاعات رو از روی بقیه نمیخونه مشکل از کجاست؟فرمتشونم یکیه فت 32همه مشخصات عین هم تو سیستمم میخونه میکرو نمیتونه بخونه بغیر از یکیشون :cry2:
                                یک تاپیک دیگه ایجاد میکردید بهتر نبود ؟

نگفتی برند MMC ها یکیه یا نه ؟
                                من یک دفعه به چنین مشکلی برخوردم بعد از کلی ور رفتن به MMC متوجه شدم MMC درجه 10 چینی بود که فقط مد SD ساپورت میکرد و نمیتونست SPI درایو بشه منم عوضش کردم درست شد
                                امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X