منمون چیاکو جان
من به لطف شما فولدر ساختم و حذف کردم و داخل فولدر ساخته شده رفتم ولی نمیدونم چطور میشه برگشت و چطور میشه یه فایل مثلا تکست(txt) رو ویرایش کرد یعنی اطلاعات قبل باشن و من به اون اضاف کنم ممنون
:nerd:
از دستورهای Seek و LOC استفاده کن. این دستورات آدرس آخرین بایت نوشته شده در فایل رو بر میگردونن
بعد که آدرس رو یافتید، بوسیله ی دستور put و استفاده از متغیر آدرس در قسمت آدرس این دستور ، اطلاعات شما بعد از دیتای موجود در فایل قرار میگیرد
در مورد برگشتن از یک فولدر به عقب هم اطلاعاتی ندارم. باور کن اینایی رو هم که دارم به شما میگم ، خودم هم تاحالا تست نکردم و با مطالعه ی هلپ باسکام دارم این راهنماییها رو به شما میکنم
درکل منظورم اینه که اگه خودتون به هلپ مراجعه کنید دیگه نیازی به این همه سوالهای ساده و ریز ندارید :agree:
دلگیر نشی از ما ولی مطمئن باش که با یه کم مطالعه خودت به این نتیجه می رسی :smile:
ِِDie for Life, Not Live to Die Freedom Fighter
" ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید
سلام چیا جان و آقا محسن چندتا سوال داشتم اگه میشه زحمتشو بکشید! :rolleyes:
1.آقا محسن چه جوری رفتید توی Folder توش فایلم ایجاد کردید :question:
2.اگر بخواهیم 2تا یا بشتر پارتیشن داشته باشیم مثلا 2 تا اون وقت اگر رم مون 32مگ باشه تبدیل به 2تا 16 مگ میشه؟؟؟؟؟؟
دستورشم انه دیگه (2)B = Initfilesystem
3.چه جوری میشه اسم پارتیشنارو دید و رفت توشون :question:
4.این دستور NAME چه جوری به کار برده میشه (تو هلپ نبود اون جوریم که توی FS_interrupter نوشته بود نوشتم جواب نگرفتم)
5. Getattr چی کار میکنه و چه جوری نوشته میشه؟؟؟؟؟
[move] :rolleyes:[/move]
تقریبا تموم شد البته مونده ولی روم نمیشه :redface:
برای ساختن پوشه
mkdir "esmposheh"m
این m اخر رو خودم گذاشتم شما نذار میخاستم قالب کار بهم نریزه
و برای رفتن توی پوشه
chdir "esm posheh"m
بازم این m اخر الکیه
و تا اونجای که من میدونم نمیشه پارتیشن بندی کرد
چه لزومی داره از پوشه بندی استفاده کن
سلام چیا جان و آقا محسن چندتا سوال داشتم اگه میشه زحمتشو بکشید! :rolleyes:
1.آقا محسن چه جوری رفتید توی Folder توش فایلم ایجاد کردید :question:
2.اگر بخواهیم 2تا یا بشتر پارتیشن داشته باشیم مثلا 2 تا اون وقت اگر رم مون 32مگ باشه تبدیل به 2تا 16 مگ میشه؟؟؟؟؟؟
دستورشم انه دیگه (2)B = Initfilesystem
3.چه جوری میشه اسم پارتیشنارو دید و رفت توشون :question:
4.این دستور NAME چه جوری به کار برده میشه (تو هلپ نبود اون جوریم که توی FS_interrupter نوشته بود نوشتم جواب نگرفتم)
5. Getattr چی کار میکنه و چه جوری نوشته میشه؟؟؟؟؟
[move] :rolleyes:[/move]
تقریبا تموم شد البته مونده ولی روم نمیشه :redface:
راستی
به این لینک یه نگاهی کن واگه مارو قابل دونستی هرشب ساعت 11 بیا
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17492.0
اقا چیاکو شما هم منت بزار و اگه دوست داشتی سر بزن تا فقر فقرا (از لحاض علمی) رو کمک کنی ممنون
دوست عزیز این دستور B = initfilesystem برای پارتیشن بندی نیست :smile: این دستور کدهای روی کارت رو باز خوانی میکنه و از ساختار fat که در کارت نوشته شده اطمینان حاصل میکنه. اگه در B عددی غیر از 0 باشه نشانی یه اروریه. که در هلپ نسبت به شماره ی ارور میشه علت رو هم یافت( مثلا اگه سرعت کلاک زیاد باشه یا کارت وصل نباشه کد 225 رو برمیگردونه)
آقای محسن فکر کنم از حرفام ناراحت شدید. شرمنده اگه ناراحتتون کردم :redface: ولی این رو به عنوان یه دوست بهتون گفتم و هدفم ناراحت کردن شما نبود
ِِDie for Life, Not Live to Die Freedom Fighter
" ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید
دوست عزیز این دستور B = initfilesystem برای پارتیشن بندی نیست :smile: این دستور کدهای روی کارت رو باز خوانی میکنه و از ساختار fat که در کارت نوشته شده اطمینان حاصل میکنه. اگه در B عددی غیر از 0 باشه نشانی یه اروریه. که در هلپ نسبت به شماره ی ارور میشه علت رو هم یافت( مثلا اگه سرعت کلاک زیاد باشه یا کارت وصل نباشه کد 225 رو برمیگردونه)
آقای محسن فکر کنم از حرفام ناراحت شدید. شرمنده اگه ناراحتتون کردم :redface: ولی این رو به عنوان یه دوست بهتون گفتم و هدفم ناراحت کردن شما نبود
خاهش میکنم
خیلی اقایی
من همیشه :nerd:شما هستم
پس به نظر شما دانش اموز با استادش هیچ وقت میکنه
اگه همچین چیزی دیدین پس :cry2:
در هر صورت ممنوننننن
دیدگاه