اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند نکته در مورد ماژول HLK-RM05

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چند نکته در مورد ماژول HLK-RM05

با سلام
    ماژول rm04 یک ماژول فوق العاده پر سرعت و پر کاربرد و با امکانات فراوانه که احساس میکنم دوستان ازش غافلند
    امکانات:
    سرعت ، اگه اشتباه نکنم 150 میگ
    امکان راه اندازی وایرلس و اترنت به صورت همزمان
    در مورد برد وایرلس ،که با امتحاناتی که من انجام دادم با آنتن 4 طبقه و بدون آنتن 3 متر رو جواب میده
    میتونیم دو پورت rj45 داشته باشیم که حتی بدون اتصال پایه های فیلتر به خوبی کار میکنند :eek: :eek:
    4 پایه gpio که بسیار مناسبه برای پروژه هایی مثل نورپردازی(جالبه که نرم افزاراش توسایت سازنده وجود داره و کاملا با سخت افزار مرتبطه www.hlkteck.com)
    رگولاتور داخلی که تا 300 میلی آمپر و با ولتاژ 3.3 ، میتونه برای مثال ولتاژ یه میکرو کنترلر جانبی رو تامین کنه(مانند مگا au یا xmega)
    امکان پدیت فریم ور (تو بعضی محافل دیده شده که روی اون لینوکس لود کردن)
    یک واحد یوارت که بطور همزمان قابل استفاده هستش..چه در مد سرور و چه در مد کلاینت.(با پدیت فریم ور میشه دو واحد یوزارت)
    جریان مصرفی کم نسبت به کارایی که در حالت استفاده از وایرلس و اترنت به صورت همزمان 140 میلی آمپر اندازه گیری شده که البته در دیتاشیت بیشتر ذکر شده(160)
    رنج کارکرد در دما مابین -40 تا 90 درجه :eek: :eek:
    در یک کلام
    rx و tx رو مستقیم بدید به ماژول ،،،با وب سرور آی پی ، باود ریت ، شماره پروت ، فیرم سایز و غیرو رو تنظیم کنید،،،از اونطرف اترنت و وایرلس رو عین هلو تحویل بگیرید
    نکته:
    از پایه های gpio اون باید بشدت مراقبت بشه چون اگه کمی جریان ازش کشیده بشه ماژول بشدت داغ میکنه و میسوزه(خیلی خیلی حساس تر نسبت به پایه های میکرو)
    این پایه ها در حالت عادی در سطح ولتاژ صفر هستند
    اگه تصمیم به راه اندازی اون با اتمگا دارید از پایهTX مگا به سمت پایه RX ماژول rm01 تقسیم مقاومتی داشته باشید تا سطح ولتاژ مگا باعث آسیب دیدن ماژول نشه(مقادیر مقاومت ها به این صورته که از پایه میکرو یک مقاومت 500 اهم به صورت سریو سپس یک مقاومت 1000 اهم به صورت موازی به gnd کانکت میشه)
    در طراحی بورد ، این ماژول رو نزدیک ماژول های رادیوئی مثل کارت خوان ها و غیرو قرار ندید چون عملکرد اونها رو تضعیف میکنه..اینو بارها امتحان کردم
    با راه اندازی اون ماژول کمی داغ میکنه .. بنابر این قوطی در نظر گرفته شده برای این ماژول باید تهویه ساده رو داشته باشه
    دقت کنید مقدار مقاومت های جانبی رو عین دیتا شیت قرار بدید وگر نه ماژول فوق العاده حساس ما خواهد سوخت
    نکته دیگه ای به نظرم نمیرسه
    اگر دوستان نیاز به آموزش برای راه اندازی تو مد های مختلف دارید بفرمائید تا توضیح بدم
    در ضمن این ماژول امکانات دیگری هم داره که از دوستان خواهشمندم تجربیاتشونو به اشتراک بزارن تا همه بهرمند بشیم

پاسخ : چند نکته در مورد ماژول HLK-RM05

سلام
    اطلاعات تون خیلی کامل بود.

می شه از این ماژول اطلاعات رو بصورت telnet منتقل کرد ؟
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و درود فراوان خدمت همه دوستان به ویژه جناب آقای مهندس Reza Sh

به اختصار خدمت تان عرض کنم که بنده صرفا با میکروهای PIC تحت کمپایلر PicBasicPro کار می کنم و جسارتاً مطلع هستم که اینجا تالار گفتگوی AVR است. اما چون دنبال راهی برای تبادلی اطلاعات بین دو تا میکرو (با اجازه تون صرف نظر کنیم از اینکه از چه خانواده ای هستند) بودم . به موضوع مفید و ارزشمند بررسی شده در این تاپیک رسیدم.

خلاصه عرض کنم ؛ اینجوری تصور کنیم که یک تعداد سنسور و عملگر (Actuator) داریم که تحت یک میکرو در یک مکانی قرار دارند . می خواهیم مقدار قرائت و پردازش شده و اطلاعات عملگر ها را از طریق بستر شبکه (چون که در این محیط سخت افزار شبکه و کابل شبکه موجود است) به سمت یک میکرو دیگر ارسال کنیم که میکرو دوم اطلاعات دریافت شده را روی یک نمایش گر 4*20 کاراکتری نمایش دهد و با یک صفحه کلید متصل به میکرو دوم بتوان تنظیماتی را بر میکرو اول اعمال نمود.

و صد البته با قبول این فرض منطقی که نرم افزار های هر دو میکرو برای ارتباط ساده ای مثل RS232 نوشته شده و با موفقیت آزمایش شده اند .

من یکبار رفتم سراغ استفاده از ENC28J60 و از یک دوست که به موارد و پارامترهای مرتبط از قبیل نکات TCP/IP و غیره اشراف داشت کمک گرفتم. چون صادقانه بگویم که من خیلی راجع به TCP/IP , UDP و این چیزها اطلاعات گسترده ای ندارم. اما این چیپ نکات و قلق های خاص خودش را داشت و خیلی اذیت شدیم . از جمله اینکه بین دو تا میکرو ؛ صرفه نظر از فاصله ؛حتما باید حداقل یک سوئیچ شبکه قرار می گرفت. در غیر اینصورت کار نمی کرد. حساس به نویز بود... داغ می کرد! و کلی داستان که خلاصه عرض کنم : اذیت مان کرد و اگر اجازه داشته باشم که خودمانی بگویم : متاسفانه از ENC28J60 ناامید شده و بیخیال شدیم. البته اضافه کنم که آن موقع ماژول کاربردی ENC28J60 که الان در فروشگاه هست ، نبود و ما مجبور بودیم از آی سی ENC28J60 به شکل DIP استفاده کردیم. با توجه به اینکه به جزئیات توجه می کردیم و کلی وقت گذاشتیم ، نشد که نشد!!!!

اما مسئله را فراموش نکرده بودم ؛ تا اینکه در فروشگاه ECA به این ماژول HLK-RM05 و ماژول HLK-RM04 برخورد کردم که دست بر قضا سوکت مادگی Rj45 هم دارند. بعدش هم برخورد کردم به این تاپیک و .... و استدعا و تقاضای کمک از شخص جنابعالی.

لذا با توجه به این توضیحات ممکن است قبول زحمت فرموده و راهنمایی بفرمائید؟

قبلا از حسن همکاری و مراتب تواضع شما که ناشی از دانش و اطلاعات ارزشمند شماست کمال تشکر را دارم.
      والسلام علی من اتبع الهدی .... و درود بر کسانی که راه هدایت را دنبال می کنند.

هوشمندانه بپرسید...

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        ببین تو یه پروژه ی مشابه من به این صورت دو تا میکرو رو به هم کانکت کردم
        در میکرو مستر ماژول به صورت سرور تعریف شد و در ماژول دیگر کلاینت(میکرو ی دیگه)
        زمانی که مستر برای کلاینت فرمانی میداد اون هم پاسخ میداد
        اما نکته اینجاست که در تنظیمان سرور باید آی پی کلاینت رو تعریف کنی
        و البته این رو هم در نظر بگیر که کلاینت بدون دریافت از سرور به هیچ عنوان اجازه ارسال چیزی رو نداره
        اگرهم هدفتون اتصال این ماژول به کامپیوتره هم میتونین سمت میکرو را سرور انتخاب کنید و کامپیوتر را کلاینت..
        منتهی انجام تنظیمات آی پی فراموش نشود...
        همه اینها بستگی به این داره که اولین ارتباط از کدوم طرف میخواد شروع بشه...از هر طرف بود اون میشه سرور و شنونده میشه کلاینت..
        این گونه تنظیمات دقیقا با شکل در دیتا شیت توضیح داده شده..
        اطلاعات بنده در همین حد بید...بازم اگه سوالی هست در خدمتم

در جواب دوستی که درمورد تلنت پرسیدند هم باید عرض کنم که اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم..اما بعید میدونم اینگونه کار ها رو بشه با این ماژول گرون قیمت انجام داد.به دلیل سرعت پایین خروجی ماژول که یوزارت می باشد.ماژول هایی در بازار هست که سرعتشون از یک گیگ هم فراتره..

دیدگاه

سلام
          یادش بخیر اون موقع که سوال رو نوشتم نتونستم

اما الان استفاده کردم و خیلی هم موفق بود
          بسیار عالی و پایدار با دستور Telnet هماهنگی داره و براحتی هم یه برنامه نویس برایم برنامه رایانه اش رو نوشت. مشتری هم راضی هست

برای اتصال ارتباط Telenet کافیه پین TXD میکرو رو به RXD 3.3V که در وسط برد، کنار ماژول هست وصل کنیم
          کانفیگ تنظیمات هم روی پیشفرض باشه. ریت دیتا میکروهم 115200 باشه

این کارها رعایت بشه کافیه تو CMD تایپ بشه

Telnet 192.168.16.254 8080
          همین :wow:

دیدگاه

آها
            شما صرفا یه url ساده رو نیاز داشتی
            بنده فکر کردم شما احیانا از پروتکل سرویس سنگینی رو طلب میکنی
            عذر مندم از برداشت اشتباه
            نیاز نبود بدی کسی بنویسه
            خدا رو شکر تو سایتش انواع اپلیکیشن ها وجود داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
              آها
              شما صرفا یه url ساده رو نیاز داشتی
              بنده فکر کردم شما احیانا از پروتکل سرویس سنگینی رو طلب میکنی
              عذر مندم از برداشت اشتباه
              نیاز نبود بدی کسی بنویسه
              خدا رو شکر تو سایتش انواع اپلیکیشن ها وجود داره
              یه محصول تا جایی که می شه باید اصالت داشته باشه و مخصوص به خودش باشه
              حتی جعبه و شکل و ...

خب برای تیراژ پایین منطقی نبود قالب سفارش بدم اما نرم افزار نوشتن اش هزینه گزافی نداره

فقط موندم قضیه این منوی مخفی اش چیه ؟
              روی بالای صفحه که کلیک می کنیم منویی میاد که دست کمی از رجیستری ویندوز نداره :biggrin:
              انواع و اقسام پروتکل ها و امکانات داره
              کسی تا حالا با VPN این ماژول کار کرده ؟

دیدگاه

سلام
                برای ارسال دیتا به صورت سریال به ماژول چطور باید ابتدا و انتهای پیام را مشخص کنیم ؟
                ایا دستور خاصی داره؟؟؟
                پروتکل من tcp است.
                قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen_22
                  سلام
                  برای ارسال دیتا به صورت سریال به ماژول چطور باید ابتدا و انتهای پیام را مشخص کنیم ؟
                  ایا دستور خاصی داره؟؟؟
                  پروتکل من tcp است.
                  سلام
                  هیچ پروتکل خاصی نداره. فرض کنید دارید با max232 رو پورت کام دیتا می فرستید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X