با سلام خدمت دوستان.من میخوام بین دو میکروکنترلر ارتباط برقرار کنم جوری که از یکی از میکرو ها یک کد فرستاده بشه و میکرو کنترلر بعدی با دریافت اون کد یک عمل خاص انجام بده.میکرو کنترلر فرستنده باید کوچیک باشه به نظر شما از چه کدوم میکرو استفاده کنم و ارتباط این دو از چه نوعی باشه بهتره؟ممنون میشم از راهنماییتون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
انتخاب میکروکنترلر
Collapse
X
-
پاسخ : انتخاب میکروکنترلر
نوشته اصلی توسط scor123با سلام خدمت دوستان.من میخوام بین دو میکروکنترلر ارتباط برقرار کنم جوری که از یکی از میکرو ها یک کد فرستاده بشه و میکرو کنترلر بعدی با دریافت اون کد یک عمل خاص انجام بده.میکرو کنترلر فرستنده باید کوچیک باشه به نظر شما از چه کدوم میکرو استفاده کنم و ارتباط این دو از چه نوعی باشه بهتره؟ممنون میشم از راهنماییتونانسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!
-
کوچیک در چه ابعادی؟؟؟
atiny2313 هم کارت رو شاید راه بندازه و حتی attiny13... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
دیدگاه
-
ممنون از راهنمایی دوستان.کل موضوع این است من میخوام یه میکرو کنترلر از طریق usb به یه دستگاه وصل بشه و داخل دستگاه هم یه میکرو کنترلر قرار میگیره.میکرو که از طریق usb وصل میشه و هر چقدر کوچیک باشه بهتره.بعد از اینکه به پورت usb وصل شد یک کد به میکرو داخلی ارسال کنه و اگر درست بوذ میکروی داخلی وظایفشو انجام بده.میکروی داخلی at mega 8 است.ممنون میشم از راهنماییتون.
دیدگاه
دیدگاه