اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

من و مشکلات SD کارت (مموری ها)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

من و مشکلات SD کارت (مموری ها)

سلام و صلوات
    دوستانی که در زمینه کار با مموری های SD , MMC , HDD , USB , CFC و از این قبیل به مشکل بر خوردن و تونستن با انجام نکته ای خاص مشکلشون رو حل کنن اینجا اون نکات رو بیان کنن تا بقیه هم استفاده کنن.
    و اگر کسی هم مشکلی داره بگه تا با هم مشکلش رو برطرف کنیم.
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

پاسخ : من و مشکلات SD کارت

در کار با کتابخانه ff.h که نوشته جناب چان می باشد و برای gcc نوشته شده که البته برای کدویژن و دیگر نرم افزارهای برنامه نویسی که زبانشان c است جوابگو می باشد چند نکته که بهش برخورد کردم:
    1- پایه E7 جهت کنترل تغذیه مموری می باشد.
    2- پایه B5 که با نام مستعار WP است جهت خواندن وضعیت قفل مموری می باشد که اگر یک بود یعنی مموری به صورت دستی قفل شده تا نتوان بر رویش چیزی نوشت که اگر نیازی به این پایه ندارید کافیه اون رو به زمین وصل کنین.
    3- پایه B4 با نام مستعار #INS جهت شناسایی این موضوع است که آیا مموری وارد خشاب شده یا خیر که اگر نیازی بهش ندارید کافیه اون رو به زمین وصل کنین.
    فقط یادتون باشه اگر این پایه ها وضعیت مناسب نداشته باشن میکرو نمیتونه با مموری ارتباط برقرار کنه ، پس اگر دیدید که میکرو با مموری ارتباط برقرار نمیکنه این پایه هارو حتما چک کنین.
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    ; C is not for children

دیدگاه

پاسخ : من و مشکلات SD کارت

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
      در کار با کتابخانه ff.h که نوشته جناب چان می باشد و برای gcc نوشته شده که البته برای کدویژن و دیگر نرم افزارهای برنامه نویسی که زبانشان c است جوابگو می باشد چند نکته که بهش برخورد کردم:
      1- پایه E7 جهت شناسایی تغذیه مموری می باشد که آیا به مموری تغذیه وصل است یا خیر اسم مستعارش #POW می باشد و باید توسط یک مقاومت 47 کیلو به VCC وصل شود.
      2- پایه B5 که با نام مستعار WP است جهت خواندن وضعیت قفل مموری می باشد که اگر یک بود یعنی مموری به صورت دستی قفل شده تا نتوان بر رویش چیزی نوشت که اگر نیازی به این پایه ندارید کافیه اون رو به زمین وصل کنین.
      3- پایه B4 با نام مستعار #INS جهت شناسایی این موضوع است که آیا مموری وارد خشاب شده یا خیر که اگر نیازی بهش ندارید کافیه اون رو به زمین وصل کنین.
      فقط یادتون باشه اگر این پایه ها وضعیت مناسب نداشته باشن میکرو نمیتونه با مموری ارتباط برقرار کنه ، پس اگر دیدید که میکرو با مموری ارتباط برقرار نمیکنه این پایه هارو حتما چک کنین.
      برای پایه E7 مطمعانی؟!!!
      اگر تو شماتیک نگاه کنی به گیت یه ماسفت وصله و توی کد با تغییر وضعیت این پایه میتونه SD رو روشن و خاموش کنه
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

پاسخ : من و مشکلات SD کارت (مموری ها)

سلام به همه
        صلوات
        حرف شما درسته ، تصحیحش کردم
        شهید دکتر مصطفی چمران
        ; C is not for children

دیدگاه

سلام به همه
          صلوات
          نقل از یکی دوستان
          سلام

چ روز بدی بود امروز،از ی طرف تا ظهر دنبال 2 متر سیم بردبورد بودم از ی طرفم بعد از بستن مدار میکرو کار نکرد(گذاشته بودم با ی تاخیر بیتی رو یک کنه).

کلی دست کاریش کردم نشد ک نشد (با مولتی متر ولتاژ پایه های vcc ,avvc گرفتم هر دوشون 5.38 بود.با این که سر avvc یه سلف+یه خازنم بسته بودم باز ولتاژشون یکی بود.اون

بیتی که 1 کرده بودمم همش صفر بود ولتاژش)

بالاخره بر میداشتم از رو بردبورد و میذاشتم رو زیف پروگرامر تا این که با ابدیت پیوست میکرو :biggrin: )

من اولش مدار ریست هم بسته بودم اما دیدم جواب نگرفتم بازش کردم بازم فرقی هم نکرد.

نمیدونم مشکل از کجاشه؟(مربوط ب سلف نیست؟اخه سلفم333 هستش)
          کلی دست کاریش کردم نشد ک نشد (با مولتی متر ولتاژ پایه های vcc ,avvc گرفتم هر دوشون 5.38 بود.
          مشکلی نداره اگر ولتاژ avcc از vcc بیشتر بشه مشکل ساز میشه.
          با این که سر avvc یه سلف+یه خازنم بسته بودم باز ولتاژشون یکی بود.اون
          چون این قسمت یک فیلتر بالاگذر هست مقدار DC رو در تئوری اصلا کم نمیکنه و در عمل شاید چند میلی یا میکرو ولت کم کنه که مهم نیست.
          بیتی که 1 کرده بودمم همش صفر بود ولتاژش
          مدار و برنامت رو بزار تا مشکلش رو پیدا کنیم.
          من اولش مدار ریست هم بسته بودم اما دیدم جواب نگرفتم بازش کردم بازم فرقی هم نکرد.
          باید باشه اگرم نخواستی حداقل باید با یک مقاومت 10 کیلو پول پش کنی.
          نمیدونم مشکل از کجاشه؟(مربوط ب سلف نیست؟اخه سلفم333 هستش)
          نه مشکلی نداره
          شهید دکتر مصطفی چمران
          ; C is not for children

دیدگاه

سلام :smile:

برنامه خاصی نیست فقط جهت تسته:

کد:
            #include <mega32.h>
            #include <delay.h>
            #include <stdio.h>

void main()
            {
            while(1)
            {

PORTA.1=1;
            delay_ms(700);
            PORTA.1=0;
            delay_ms(700);

}

}
            2-من از کریستال خارچی استفاده نکردم و کلاک داخلی 8مگاهرتز هستش

3-مدار ریست رو با یک مقاومت 100اهم پول پ کرده بودم(ی اشتباه چشمی) :arrow:

دیدگاه

سلام به همه
              صلوات
              پایه هات رو خروجی نکردی!
              کد:
              #include <mega32.h>
              #include <delay.h>
              #include <stdio.h>

void main()
              {
              DDRA=0B00000010;
              while(1)
              {
              PORTA.1=1;
              delay_ms(700);
              PORTA.1=0;
              delay_ms(700);
              }
              }
              شهید دکتر مصطفی چمران
              ; C is not for children

دیدگاه

سلام
                بله حل شد .ممنون :smile:

اما من قبلا ک رو ی برد اموزشی کار کردم اصن خروجی نکردم و کار میکرد(همچنین توی شبیه ساز) :surprised:

(DDRA=0B00000010 همون DDRA.1=1 میشه دیگه؟)

دیدگاه

سلام به همه
                  صلوات
                  بله داخل کدویژن چیزی که شما نوشتین درسته
                  برای همین گفتم که از proteus برای شبیه سازی زیاد استفاده نکن و نتیجش قابل اعتماد نیست چون همه ما داریم از نسخه کرک شده که باگ داره استفاده می کنیم.
                  شهید دکتر مصطفی چمران
                  ; C is not for children

دیدگاه

بله اما نمیدونم توی اون برد چجوری جواب میداد؟

یه مشکل کوچیک دیگه هم هست اینه که نمیدونم چرا باید سر ال ای دی رو مستقیم بزنم به میکرو ؟یعنی روی برد بورد سوکت کناریش ولتاژ نمیده :surprised:(کلا مسایل امروزم عجیب شده!)

دیدگاه

سلام کسی میدونه کد هایی که تو کد ویژن استفاده میشه برای ارتباط با mmc sd چی هستن من کلا هیچی بلد نیستم. لطفا کمکم کنید دو ماهه ذهنم مشغوله. :angry:

دیدگاه

سلام به همه
                        صلوات
                        کتابخونه ای که توی کدویژن برای راه اندازی مموری ها استفاده شده اسمش :
                        ff.h هست و در تایپیک زیر جناب اسدی خیلی عالی توضیح دادنشون:
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55074.0
                        شهید دکتر مصطفی چمران
                        ; C is not for children

دیدگاه

سلام عید همه مبارک :smile:

من سعی کردم مدارمو ببندم اما ب چند تا مشکل برخوردم

اولا این ماژول من که هم 3.3 ولت کار میکنه هم 5 ،من تغذیه رو ب 5 دادم. حالا avvc شده 4.5 ولت و وی سی سی شده 3.5 ولت :sad: .

در اتصال هم miso be mosi (و برعکس) عمل کردم. تغذیه هم 5ولت 2اپمر هست.

مموری هم میکرو اس دی هست که با تبدیل(قاب) اس دی استفاده میکنم.

الان یه پایه از میکرو کلا خروجی کردم ولی ال ای دی رو روشن نمیکنه :cry:(در صورتی ولتاژ 3 داره) ال ای دی هم سالمه :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X