اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرام avr

با سلام من یه پروژه واسه کار آموزیم برداشتم که قرار هست توش با استفاده از آرم ،avr رو پروگرم کنم به طوری که دیگه نیاز به کامپیوتر نداشته باشم.دیگه لازم نباشه واسه پروگرام avr یه کامپیوتر همراهم باشه.
    من فکر میکنم که واسه این کار باید ازisp استفاده کنم ودر نتیجه باید به کدهای isp دسترسی داشته باشم وبا یه سری تغییرات کاری کنم که به جای دریافت اطلاعات از کامپیوتر از آرم اطلاعات دریافت بشه!ولی مشکل اینجاست که به کدها دسترسی ندارم
    کسی میتونه کمکم کنه؟یا حتی راه حل جدیدی ارایه بدین؟خیلی وقتم رو گرفته ولی به جایی نرسیدم.اگر کسی حتی راهنمایی کوچیکی هم بکنه ممنون میشم. :cry2:
    متشکر

پاسخ : پروگرام avr

نوشته اصلی توسط برق 1390
    با سلام من یه پروژه واسه کار آموزیم برداشتم که قرار هست توش با استفاده از آرم ،avr رو پروگرم کنم به طوری که دیگه نیاز به کامپیوتر نداشته باشم.دیگه لازم نباشه واسه پروگرام avr یه کامپیوتر همراهم باشه.
    من فکر میکنم که واسه این کار باید ازisp استفاده کنم ودر نتیجه باید به کدهای isp دسترسی داشته باشم وبا یه سری تغییرات کاری کنم که به جای دریافت اطلاعات از کامپیوتر از آرم اطلاعات دریافت بشه!ولی مشکل اینجاست که به کدها دسترسی ندارم
    کسی میتونه کمکم کنه؟یا حتی راه حل جدیدی ارایه بدین؟خیلی وقتم رو گرفته ولی به جایی نرسیدم.اگر کسی حتی راهنمایی کوچیکی هم بکنه ممنون میشم. :cry2:
    متشکر
    میتونی از اسیلوسکوپ (دیجیتال) استفاده کنی! یعنی یه پروگرامر AVR بیار تو کامپیوتر ERASE رو بزن و سیگنال هارو ضبط کن.
    اگه اسکوپ نداری میتونی از لاجیک آنالیزر استفاده کنی!
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

با سلام از راهنمایی تون واقعا متشکر ولی ماباید از arm استفاده کنیم واسه پروگرم کردنش! :cry:
      یه سوال شما میدونیدsource code برای بخش isp وجود داره یا ما خودمون باید بنویسیمش؟ oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط برق 1390
        با سلام از راهنمایی تون واقعا متشکر ولی ماباید از arm استفاده کنیم واسه پروگرم کردنش! :cry:
        یه سوال شما میدونیدsource code برای بخش isp وجود داره یا ما خودمون باید بنویسیمش؟ oo:
        خب میدونم میخوای از ARM استفاده کنی.
        اسکوپ یا لاجیک رو تنظیم میکنی که سیگنال هارو ضبط کنه بعدش شما تو برنامه ARM سیگنال هارو مینویسید.
        هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

یه راه حل خیلی ساده هست
          برای میکرو مورد نظر یه بوت لودر بنویس
          و با یه میکروی دیگه طبق برنامه بوت لودر براش برنامه رو ارسال کن
          مثلا خیلی راحت از پروتکل سریال استفاده کن
          موفق باشی
          همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

در ضمن پروگرامر USB-ASP
            Open Source هستش و میونه کمک بزرگی بهت کنه.(شما فقط تو گوگل سرچ کن و بعد نرم افزارش رو دان کن و تبدیل کن به کد های ARM)
            هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

قرارداد ارتباطی برای پروگرام کردن avr از طریق isp در متن datasheet موجود است و با مطالعه دقیق آن می توانید پروگرامر مورد نظر خود را پیاده سازی کنید.
              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

ببخشید یه سوال:
                چطور از روی اسکوپ مقادیر رو بخونم

با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X