من فردا قطعات رو سفارش میدم ، بیاد میسازم :smile: نتیجه رو اعلام میکنم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
نوشته اصلی توسط bahmangholami
ببخشید.من حرف ام رو در صدم ثانیه پس میگیرم :sad:مشکل از طرف pcمن بود .
هی پسر تو دیگه کی هستی :redface:، میدونستم میتونی واقعیت رو بپذیری و به اشتباهت اعتراف کنی! شما الگوی من هستی :biggrin:
سلام خدمت دوستان من این فایل رو دانلود کردم ولی پورتئوس خطای مبنی برversion mismatch-cannot file format 8.05وضمنا ورژن پورتئوس من 8هستش :sad:لطفا کمک کنید
سلام خدمت دوستان من این فایل رو دانلود کردم ولی پورتئوس خطای مبنی برversion mismatch-cannot file format 8.05وضمنا ورژن پورتئوس من 8هستش :sad:لطفا کمک کنید
سلام
من تست کردم باز میشه ، مشکلی نیست.
ورژن من Proteus Pro 8.3 SP2 Build 19906
خوب PCB اون رو به صورت یک طرفه کشیدم در اندازه 6 * 8 سانتی متر.
فقط توجه کنید که میکروی مگا8 باید در پشت لحیم بشه و بعد از پروگرم کردن مستقیم و بدون سوکت در پشت مدار لحیم شود.
اینم فایل xps که با ویندوز 7 به بالا میتونید اجراش کنید: http://up.electro2014.ir/up/electro2014/PCB/tester.rar
دوست عزیز اگه درست اش کردی یه فیلم از کار کردش بزاری ممنون میشم ..
فیبرش رو درست کردم و لحیم کاریش هم کردم
تنها مشکلی که دارم ویندوزم 10 هست پروگرمر رو شناسایی نمیکنه!!منظورم ماژول تبدیل یو اس بی به سریال رو
مجبورم دستی پروگرمر رو به پورت سریال وصل کنم.
به زودی فیلمشو می گذارم.
معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.
سلام.دوست عزیز اون 3تا مقاومت 470کیلو و680اهم رو با اهم متر اندازه گرفتی که ایا خطا دارند یا نه .وخطاشون چقدره؟؟منظورم اینکه اساسی ترین مشکل من این دو تا المان بود که نتیجه خوب رو نمیداد...عکسش هم تو لینک قبلی این پست هست
سلام.دوست عزیز اون 3تا مقاومت 470کیلو و680اهم رو با اهم متر اندازه گرفتی که ایا خطا دارند یا نه .وخطاشون چقدره؟؟منظورم اینکه اساسی ترین مشکل من این دو تا المان بود که نتیجه خوب رو نمیداد...عکسش هم تو لینک قبلی این پست هست
بله از هر مقاومتی 20 تا برداشتم و سه تا شون که دقیقا 680 و 470K بود رو برداشتم و لحیم کردم.
حالا هم میکرو رو پروگرم کردن(توجه کنید که باید حافظه eeprom هم پروگرم کنید اگر از کدویژن استفاده می کنید خودش بعد از ریختن فایل hex میگه فایل eep هم پروگرم کنید.)
این هم فیلمش(ببخشید اگه بد کیفیته :mrgreen: http://www.aparat.com/v/pUNXK
معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.
دیدگاه