اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد تغییرات در برنامه c از طریق codvizard

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد تغییرات در برنامه c از طریق codvizard

من یه مشکلی دارم اونم اینکه وقتی با کدویژن برنامه مینویسم بعدا که میخوام یک قسمت سخت افزاری دیگه رو به برنامم اضافه کنم مجبور میشم دوباره codvizard رو باز کنم و تمام تنظیمات رو از اول انجام بدم .آیا راهی هست که تو برنامه ای که نوشته شده کدویزارد رو دوباره باز کرد و ادامه تنظیمات قبلی تنظیمی رو تغییر داد یا اضافه کرد یا نه؟
    میدونم که سئوال مبتدیانه است شرمنده چون تا امروز فقط بسکام کار میکردم

پاسخ : ایجاد تغییرات در برنامه c از طریق codvizard

سلام.
    اگه یه مقدار با رجیستر ها البته به طور خیلی کلی آشنایی داشته باشید این کار خیلی راحته. اگه دقت کرده باشید توی کدویزارد یه دکمه هست که همونجا کد را تولید می کنه. برای تغییر در یک سخت افزار مثل تایمر فقط کافیه کدویزارد را باز کنید تنظیمات را انجام بدید و بعد فقط اون قسمت از کد مورد نیازتون را کپی کنید و داخل برنامه جایگزین کنید. برای lcd و i2c و این جور چیزایی که سخت افزار نیستند و نرم افزاری اند تو قسمت project configuration و توی بخش C compiler و داخل libraries می تونید تنظیمات را عوض کنید.

دیدگاه

پاسخ : ایجاد تغییرات در برنامه c از طریق codvizard

سلام بهترین راهی که وجود داره همان شناخت رجیستر هاست ولی یک راه است :

اگر یادتون باشه وقتی که یک برنامه را با کدویزارد میسازین 3 تا مورد را باید مکان ذخیرشان را انتخاب کنید .
      اولی ان یک فایل با پسوند c. است که برنامه ی ان در این ذخیره می شود
      دومی یک فیل Prj است کمان project هست .
      و سومی که اصل ماجرا هست همان تنظیمات انجام شده در کدویزارد است که با پسوند cwp. است .

حالا هر زمان که می خواهی تغیری ایجاد کنی وارد کدویزارد میشی و از طریق گزینه ای که در سمت بالا و چپ است دوباره می بینی که تنظیمات موجود در کدویزارد بر میگرده و وارد کدویزارد میشه حالا میبینی که مثلا اگر یک lcd راه انداخته بودی دوباره تنظیمات ان وجود داره .حالا تغیراتی که می خواهی ایجاد کن و کد آن را کپی کنید

فقط یادت باشه دوباره آن را ذخیره کنی .
      باد می وزد ...
      میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
      تصمیم با تو است ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X