سلام :smile:
من چندتا سوال واسم پیش اومد که شاید هرکدومش هیچ ربطی به هم نداشته باشه ... لطفا هرکی میتونه پاسخ بده ، شما هم چیزایی که واسه خودتون جای سوال داره و بپرسین بقیه پاسخ بدن استفاده کنیم :read:
1.
دستور #define حافظه فلش رو اشغال میکنه ؟ مثلا من توی برنامهام از توی پروژه های آقای نور بخش یاد گرفتم یه سری دیفاین هایی رو واسه فهم بهتر برنامم تعریف میکنم...
میخوام بدونم تو حجم برنامم تاثیر داره ؟
خودم فک میکنم که کامپایلر فقط از اونا استفاده میکنه و توی فلش تاثیر نداره :rolleyes:
2.
توی برنامه چندتا تابع رو میشه تو در تو فراخونی کرد...که میکرو هنگ نکنه
یا یه جور دبگه بپرسم
میکرو تواناییش در چه حدیه که ما یه تابعی رو به شکل تو در تو فراخوانی میکنیم هنگ نکنه...
حتما میدونید که فرمول فاکتوریل فراخوانی یه تابع به صورت تو در تو هست...منظ.وره منم همینه
اگه میکرو محدودیت داره چطور این محدودیت رو کنترل کنیم که برنامه هنگ نکنه...
واسه خودم پیش اومده تو پروژم پله پله برنامه و میبرم جلو وقتی برنامه سنگین میشه میکرو سر جاهایی که قبلا درست کار میکرده ریست شده
3.
عوامل هنگ کردن میکرو چیه ؟
واسه خودم زیاد پیش اومده که میکروم هنگ کرده و به دو شکل هم هنگ میکنه ...
3.1 سرعت میکرو به شدت افت میکنه و اسلو موشن میشه
3.2 میکرو ریست میکنه
3.3 میکرو متوقف میشه
4.
چطور توی یه پروژه جدی هنگ کردن میکرو کاهش بدیم و جلوگیری کنیم و سامان دهی کنیم
پیشا پیش از همکاریتون متشکرم
امیدوارم دوستانی هم که تجربه زیادی دارن ، تجربیاتشون رو هم به اشتراک بزارن :read:
من چندتا سوال واسم پیش اومد که شاید هرکدومش هیچ ربطی به هم نداشته باشه ... لطفا هرکی میتونه پاسخ بده ، شما هم چیزایی که واسه خودتون جای سوال داره و بپرسین بقیه پاسخ بدن استفاده کنیم :read:
1.
دستور #define حافظه فلش رو اشغال میکنه ؟ مثلا من توی برنامهام از توی پروژه های آقای نور بخش یاد گرفتم یه سری دیفاین هایی رو واسه فهم بهتر برنامم تعریف میکنم...
میخوام بدونم تو حجم برنامم تاثیر داره ؟
خودم فک میکنم که کامپایلر فقط از اونا استفاده میکنه و توی فلش تاثیر نداره :rolleyes:
2.
توی برنامه چندتا تابع رو میشه تو در تو فراخونی کرد...که میکرو هنگ نکنه
یا یه جور دبگه بپرسم
میکرو تواناییش در چه حدیه که ما یه تابعی رو به شکل تو در تو فراخوانی میکنیم هنگ نکنه...
حتما میدونید که فرمول فاکتوریل فراخوانی یه تابع به صورت تو در تو هست...منظ.وره منم همینه
اگه میکرو محدودیت داره چطور این محدودیت رو کنترل کنیم که برنامه هنگ نکنه...
واسه خودم پیش اومده تو پروژم پله پله برنامه و میبرم جلو وقتی برنامه سنگین میشه میکرو سر جاهایی که قبلا درست کار میکرده ریست شده
3.
عوامل هنگ کردن میکرو چیه ؟
واسه خودم زیاد پیش اومده که میکروم هنگ کرده و به دو شکل هم هنگ میکنه ...
3.1 سرعت میکرو به شدت افت میکنه و اسلو موشن میشه
3.2 میکرو ریست میکنه
3.3 میکرو متوقف میشه
4.
چطور توی یه پروژه جدی هنگ کردن میکرو کاهش بدیم و جلوگیری کنیم و سامان دهی کنیم
پیشا پیش از همکاریتون متشکرم

امیدوارم دوستانی هم که تجربه زیادی دارن ، تجربیاتشون رو هم به اشتراک بزارن :read:

دیدگاه