سلام دوستان من یه پروژه ارسال صوت دارم با ارتباط سریال بین دو میکرو میشه کمک کنید ممنون :sad:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ارسال صوت با ارتباط سریال بین دو میکرو
Collapse
X
-
پاسخ : ارسال صوت با ارتباط سریال بین دو میکرو
سلام
این چه سوالیه
شما برو تحقیق کن وارد عمل هم بشو بعد اگر سوالی داشتی بپرس :bye...
دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند در مانند
چو منصور از مراد آنان که بردارند بر دارند بدین درگاه حافظ را چو میآخوانند میآرانند
در این حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند که با این درد اگر در بند درمانند در مانند
http://www.iranboomerang.blogfa.com
-
نوشته اصلی توسط mrbpسلام
این چه سوالیه
شما برو تحقیق کن وارد عمل هم بشو بعد اگر سوالی داشتی بپرس :bye
حالا شما چرا اینقدر عصبی هستی دوست عزیز :surprised:دو چیز شما را تعریف می کند :
1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید
2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...
دیدگاه
-
راستش من زیاد کار نکردم ولی دوستان دیگه میتونن کمک کنند :bye...
دوای درد عاشق را کسی کو سهل پندارد ز فکر آنان که در تدبیر درمانند در مانند
چو منصور از مراد آنان که بردارند بر دارند بدین درگاه حافظ را چو میآخوانند میآرانند
در این حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند که با این درد اگر در بند درمانند در مانند
http://www.iranboomerang.blogfa.com
دیدگاه
-
حداقل کیفیت رو بخوای ارسال کنی باید پهنای باندت 4 کیلوهرتز باشه که هر نمونه باید در عرض 200 میکروثانیه برداشته بشه.
بین این نمونه ها که با فاصله 200 میکرو ثانیه قرار دارند شما فرصت پردازش و ارسال رو دارید.
که به نظرم spi استفاده کنید سریعتر و بی دردستره.
... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآهاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآها، خاطره همتآهاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآالبلاغه، خطبه211)
امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)
دیدگاه
-
سلام
بر محمد پیامبر صلوات
واقعیتش من تحقیق کردم ولی میخواستم ببینم اصلا میشه صوت رو با ارتباط سریال بدون ماژول فرستاد یا نه چون میگن بایدارماژولrfm-12bpاستفاده کنم
نه نمیشه!
حالا شما چرا اینقدر عصبی هستی دوست عزیز
این سوال شما دو جواب داره و کمی هم گنگه
- خوب اگر بخواین اطلاعات رو به صورت وایرلس بفرستین بهترین گزینه استفاده از ماژول هاست
البته می تونین از لیزر کو دوستمون گفتن هم استفاده کنین که اگر از لیزر استفاده خواستین بکنین بحث مهم سرعت گیرندتونه که از چه سنسوری باید استفاده کنین که خدارو شکر فروشگاه eca سنسور گیرنده تا 2MHz رو اورده و اگر انتخابتون لیزر شد بگید تا بیشتر توی اون زمینه راهنمایی کنم
مادون قرمز هم میشه
- اما اگر بخواین از سیم برای ارتباط بین دو میکرو استفاده کنین بهتره اول یه نگاه به دیتاشیت بندازیم:
اگر به قسمتی که دورش خط قرمز کشیدم نگاه کنین می بینین که سرعت بدون خطا در فرکانس سیستم 16MHz تا 1Mbps هم میتونه باشه و این یعنی هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت
که اگر سرعت بیشتر هم بخواین دیگه باید از مد همزمان استفاده کنین که سرعت تا کمتر از 1/4 فرکانس سیستم گیرنده می تونه بالا بره این یعنی اینکه:
اگر فرکانس سیستم میکرو گیرنده برابر 16Mhz باشه و شما در مد همزمان باشید میتونین حداقل تا 3.5MHz سرعت ارسال داشته باشید
نکته: در جایی خوندم که در سرعت 2Mhz میشه تصویر هم ارسال کرد که امتحان نکردم.
پس با این اوضاع خیلت راحت باشه که مشکلی نیست
حالا شما میخواین که وایرلس کار کنین یا با وایر؟
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمراناللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم; C is not for children
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهدی رهیسلام
بر محمد پیامبر صلواتبله میشه
نه نمیشه!حالا دلیل عصبانیت دوستمون رو فهمیدین
- خوب اگر بخواین اطلاعات رو به صورت وایرلس بفرستین بهترین گزینه استفاده از ماژول هاست
البته می تونین از لیزر کو دوستمون گفتن هم استفاده کنین که اگر از لیزر استفاده خواستین بکنین بحث مهم سرعت گیرندتونه که از چه سنسوری باید استفاده کنین که خدارو شکر فروشگاه eca سنسور گیرنده تا 2MHz رو اورده و اگر انتخابتون لیزر شد بگید تا بیشتر توی اون زمینه راهنمایی کنم
مادون قرمز هم میشه
- اما اگر بخواین از سیم برای ارتباط بین دو میکرو استفاده کنین بهتره اول یه نگاه به دیتاشیت بندازیم:
اگر به قسمتی که دورش خط قرمز کشیدم نگاه کنین می بینین که سرعت بدون خطا در فرکانس سیستم 16MHz تا 1Mbps هم میتونه باشه و این یعنی هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت
که اگر سرعت بیشتر هم بخواین دیگه باید از مد همزمان استفاده کنین که سرعت تا کمتر از 1/4 فرکانس سیستم گیرنده می تونه بالا بره این یعنی اینکه:
اگر فرکانس سیستم میکرو گیرنده برابر 16Mhz باشه و شما در مد همزمان باشید میتونین حداقل تا 3.5MHz سرعت ارسال داشته باشید
حالا شما میخواین که وایرلس کار کنین یا با وایر؟دو چیز شما را تعریف می کند :
1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید
2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهدی رهیسلام
بر محمد پیامبر صلواتبله میشه
نه نمیشه!حالا دلیل عصبانیت دوستمون رو فهمیدین
مادون قرمز هم میشه
حالا شما میخواین که وایرلس کار کنین یا با وایر؟
مثلا rs485
دیدگاه
-
سلام به همه
بر محمد پیامبر صلوات
این که از چه استانداردی استفاده بشه مهم نیست فقط کافیه استاندارد مورد استفاده از سرعت کافی برخوردار باشهای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمراناللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم; C is not for children
دیدگاه
دیدگاه