اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال Flash به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال Flash به میکرو

سلام
    سخته نباشید
    راستش من می خوام ی هفلش مموری 4GB رو به میکرو وصل کنم.یه چیزهایی در مورد فلش مموری میدونم که براتون مینویسم شاید به دردتون بخوره:
    1) اتصالش سری هست
    2) 4 تا پایه داره که عبارتند از VCC,CLK,DATA,GND
    دیگه هم هیچی نمیدونم
    خوب این اطلاعات من بود اگه می تونید کمکم کنید
    بای

پاسخ : اتصال Flash به میکرو

سلام
    اطلاعاتتون بد نبود. اما کافی هم نبود.
    شما باید در مورد اتصال USB به AVR اطلاعات بدست بیارید. باید بگم که خود AVR قابلیت اتصال به USB رو داره و نیاز به مدار خارجی نیست. فقط باید با طریقه اتصال و کدهای مربوط به اون آشنا بشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین زاهدی

شما باید در مورد اتصال USB به AVR اطلاعات بدست بیارید. باید بگم که خود AVR قابلیت اتصال به USB رو داره و نیاز به مدار خارجی نیست. فقط باید با طریقه اتصال و کدهای مربوط به اون آشنا بشی.
      میشه بیشتر در مورد کدها و نحوه ی اتصال توضیح بدین
      چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

سلام...من دو سه ماه داشتم رو یه این موضوع کار میکردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.....این کار به این سادگی ها هم نیست....شما باید با میکرو دقیقا نقش یه pc رو بازی کنید.....وقتی یه فلش به یه pc متصل میشه (معمولا pc ها 128 نوع فلش رو شناسایی میکنن) یک سری دستورات بین فلش و pc رد و بدل میشه تا PC بتونه فلش رو بشناسه......مشکل شما فقط ارتباط USB نیست چون به قول دوستمون خیلی از میکرو ها این رابط رو دارن و ماژول هایی هم برای اینکار تو بازار هست.....شما باید کاملا با پروتکل USB همچنین فرمت FAT آشنا باشی که هردوشون تقریبا یه پروژست......خدای نکرده من نمیخوام نامیدتون کنم ولی فکر کنم اگه بدونی که چکار میخوای بکنی بهتر میتونی برنامه ریزی کنی....موفق باشی....

دیدگاه

http://www.embedded-control-europe.com/c_ece_knowhow/84/ecejul07p10.pdf
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام

http://www.avrfreaks.net/index.php?module=Freaks%20Academy&func=viewIte m&item_type=project&item_id=885

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X