سلام.
پورت i2c توانایی اتصال به 255 وسیله را دارد.
1- در رابطه با مقاومت های پول پ: این مقاومت ها مشخص کننده سرعت باس i2c می باشند.برای گاهی از مقدار آنها با یک جستجو ساده در اینترنت می توانید جواب خود را به راحتی بیابید.اگر اشتباه نکنم مقاومت 1 کیلو دارای سرعت بالایی است.
2- استفاده از وسایل دیگری که دارای پروتکل i2c هستند و در این مدار به صورت همزمان استفاده می شوند:
در این بابت مشکلی نیست همانطور که گفتم شما تا 255 وسیله را می توانید همزمان به پورت i2c وصل کنید.و در ضمن لازم نیست برای هرکدام به صورت جدا مقاومت مقاومت های بالا کش قرار دهید. فقط باید همان یک بار که شامل دو مقامت بین پایه های vcc و sda و scl است آن ها را قرار دهید.
3- در رابطه با اتصال به میکرو:
این موضوع بستگی به میکرو شما دارد باید پایه های پورت i2c خود را بیابید(همان sda و scl) و قطعات i2c خود را به آن وصل کنید.
اصلا میشه قطعات با جنس های مختلف رو روی یک باس سر هم کرد؟
اگه آدرسشون یکی نباشه میشه.
من یه IC ساعت DS1307 رو با gyro MPU6050 میخواستم با i2c وصل کنم چون آدرس دوتاشون 0xD0 بود میکرو هنگ میکرد بعد از کلی ور رفتن فهمیدم چی شد ولی هنوز مشکلشو حل نکردم :angry:
البته نمیدونم میشه توی header file آدرس یکیشون رو عوض کنم؟ هنوز تست نکردم :icon_razz:
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
>>> www.DMF313.ir <<<
اگر ژرف یابی و پژوهش نباشد; نتیجه اش یک جا ایستادن،
در جا زدن و با دنیای پیرامون خود به تدریج بیگانه تر شدن
است.
اصلا میشه قطعات با جنس های مختلف رو روی یک باس سر هم کرد؟
اگه آدرسشون یکی نباشه میشه.
من یه IC ساعت DS1307 رو با gyro MPU6050 میخواستم با i2c وصل کنم چون آدرس دوتاشون 0xD0 بود میکرو هنگ میکرد بعد از کلی ور رفتن فهمیدم چی شد ولی هنوز مشکلشو حل نکردم :angry:
البته نمیدونم میشه توی header file آدرس یکیشون رو عوض کنم؟ هنوز تست نکردم :icon_razz:
سلام دوست عزیز.در بعضی قطعات i2c میشه آدرسو عوض کرد.که این امکان در دیتا شیت آن ها ذکر شده است.ولی اگر نتوانستید آدرس آن ها راعوض کنید من به شما روش مالتی پلکس رو پیشنهاد می کنم.در این روش به وسیله چند پایه میکرو این قطعات را روشن کنید و به ترتیب آن ها را بخوانید.می توانید با اتصال پایه gnd این قطعات به میکرو خود و 0 کردن آن پایه ها به هنگام خواندن دیتای آن ها.دیتای چند وسیله با آدرس یکسان را بخوانید.فقط توجه کنید که ولتاژ کاری آن ها 5 ولت باشد.
پین SDA رو به SDA میکرو و SCL رو به SCL میکرو وصل کنید.البته باید با یه مقاومت ( ترجیحا 1K) اونا رو Pull up کنید.
>>> www.DMF313.ir <<<
است.
این رو می دونم منظورم بقیه ی پایه های کامپس هست.
GND VCC SDA SCL که مشخص چیه! پایه های 50/60HZ calibrate PWM و دو تا پایه ی no connect چیه؟
من تا حالا با این ماژول کار نکردم ولی با توجه به اطلاعاتی که شما این جا قرار دادید باید بگم که همیشه برا ی پایه هایی به جایی وصل نیست و نباید در مدار به جایی وصل شوند عبارت nc یا no connect نوشته می شود. پایه ی 50/60HZ calibrate PWM که شما نوشتید احتمالا پایه ای می باشد که برای کالیبره کردن این سنسور توسط یک پالسpwm با فر کانس 50 یا 60 هرتز باید استفاده شود.من همیشه برای اندازه گیری جهت ،شتاب و .... از سنسور mpu6050 GY-521 استفاده می کنم چون هم قیمت پایینی دارد و هم راه اندازی ساده تری(البته من خودم این سنسور را با آردوینو راه اندازی کردم)
منم MPU6050 رو پیشنهاد میکنم راه اندازیش خیلی ساده است.و کدهاش هم به وفور پیدا میشه.سنسور شتاب و ژیروسکوپ 9 محوره هست و سنسور دما هم داره. با کدویژن و Atmel Studio راش انداختم.
سلام دوست عزیز.در بعضی قطعات i2c میشه آدرسو عوض کرد.که این امکان در دیتا شیت آن ها ذکر شده است.ولی اگر نتوانستید آدرس آن ها راعوض کنید من به شما روش مالتی پلکس رو پیشنهاد می کنم.در این روش به وسیله چند پایه میکرو این قطعات را روشن کنید و به ترتیب آن ها را بخوانید.می توانید با اتصال پایه gnd این قطعات به میکرو خود و 0 کردن آن پایه ها به هنگام خواندن دیتای آن ها.دیتای چند وسیله با آدرس یکسان را بخوانید.فقط توجه کنید که ولتاژ کاری آن ها 5 ولت باشد.
:applause: :wow:
دیتاشیت MPU6050 رو خوندم توش نوشته اگه پین AD0 رو 1 کنم آدرسش عوض میشه و میشه AD1 :nice: :nice:
>>> www.DMF313.ir <<<
است.
من تا حالا با این ماژول کار نکردم ولی با توجه به اطلاعاتی که شما این جا قرار دادید باید بگم که همیشه برا ی پایه هایی به جایی وصل نیست و نباید در مدار به جایی وصل شوند عبارت nc یا no connect نوشته می شود. پایه ی 50/60HZ calibrate PWM که شما نوشتید احتمالا پایه ای می باشد که برای کالیبره کردن این سنسور توسط یک پالسpwm با فر کانس 50 یا 60 هرتز باید استفاده شود.من همیشه برای اندازه گیری جهت ،شتاب و .... از سنسور mpu6050 GY-521 استفاده می کنم چون هم قیمت پایینی دارد و هم راه اندازی ساده تری(البته من خودم این سنسور را با آردوینو راه اندازی کردم)
1- این که نوشتم پایه های 50/60HZ calibrate PWM منظورم 3 تا پایه ی جدا است. یک پایه ی PWM یک پایه ی calibrate و یک پایه ی 50/60HZ
2- من نمی خوام صورت مسئله رو عوض کنم. می خوام مسئله رو حل کنم. الان این ماژول رو دارم و می خوام این رو راه بندازم نه این که برم یه ماژول دیگه بخرم.
دیدگاه