اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه می توان یک عدد float را در 24C512 EEPROM ذخیره و بازیابی کرد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه می توان یک عدد float را در 24C512 EEPROM ذخیره و بازیابی کرد؟

من با fixed point مخالف نیستم ولی در زمانی که گاهانه انجام بشه نه از روی عجز !

برنامه نویس باید قادر باشه هر نوع دیتا را از 1 bit تا 64 بیت هر بلایی دلش خواست سرش بیاره
    حالااگر دید فضای فلش نداره دوست هم نداره هزینه کنه و دقت هم خیلی براش مهم نیست میشه گفت
    fixed point برس به دادم !
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52959.0
    از جمله ی رفتگان این راه دراز
    باز آمده ای کو که به ما گوید راز
    هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
    چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

1- یه عدد float آ‌چهار بایته. وقتی شما یه اشاره گر بهش درست میکنی در واقع این اشاره گر به بایت با ارزش کمتر اون اشاره میکنه
      2- در کامپیوترهای ما اعداد با فرمت little Endian ذخیره میشن یعنی بایت با ارش کمتر در خونه ای از حافظه با آدرس کمتر قرار میگیره و سه بایت بعدی در خونه های بعدی (با آدرس بزرگتر)
      3- شما یه اشاره گر از نوع unsigned char* تعریف کن و آدرس متغیر floatآ‌ رو بهش بده
      حالا محتویان این اشاره گر رو بفرست برای حافظه و بعد اشاره گر رو ++ کن و سه بار این کار رو تکرار کن تا هر 4 بایت عدد floatآ‌ رو به حافظه بفرستی

دیدگاه

کد:
        	// Check the TWI Status
        	if (twi_status == TW_MT_ARB_LOST) goto i2c_retry;
        	if ((twi_status != TW_START) && (twi_status != TW_REP_START)) goto i2c_quit;
        	// Send slave address (SLA_W)
        	TWDR = (dev_id & 0xF0) | (dev_addr & 0x07) | rw_type;
        وقت بخیر

جناب مرد نامرئی با تشکر از پست شما و دیگر دوستان ! این نمونه ای از برنامه شماست ! متغییرهای TW_START - TW_REP_START در کجای برنامه تعریف شده و یا ضمیمه اصلیشو رو کجا میشه دریافت کرد !؟ با توجه به این که میشه مقادیرشونو بدست آورد ! چند جارو گشتم پیدا نکردم اگر راهنمایی کنید ممتون میشم .

دیدگاه

چند تا دستگاه دارم داخلشون ایسی 24Lc256 هست بعد اگ حافظشون پاک شده باشه میتونم از ایسی های دستگاه دیگ استفاده کنم و اونارو کپی کنم بر روی اینا
          وبعد چه پروگرامی این ایسی رو میخونه بنظرتون
          و با چه برنامه ای میشه خوند ایسی رو

دیدگاه

عزیزان متخصص اگر یک* لطفی در حق این حقیر هم کنید بنده خیلی ممنونتون میشم

کلون کردن ریموت کنترل های ir با آردینو

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

عزیزان متخصص اگر یک* لطفی در حق این حقیر هم کنید بنده خیلی ممنونتون میشم

کلون کردن ریموت کنترل های ir با آردینو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X