اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با USART در AtTiny2313

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با USART در AtTiny2313

سلام دوستان

من برای کاری باید از mega32 به tiny2313 از طریق USART ارتباط یک طرفه برقرار کنم. در این ارتباط mega32 فرستنده و tiny2313 گیرنده هستند. کدشو نوشتم و با Proteus شبیه سازی کردم. توی ارسال با مشکلی نداره، اما توی دریافت tiny2313 متوجه میشه که دیتا اومده براش، ولی درست تشخیص نمیده. همین کد رو برای دریافت کننده mega32 نوشتم و جواب گرفتم. به نظر نمیاد مشکلی از ساختار کد باشه. احتمالا tiny2313 تنظیماتی داره که من ازش بی خبرم. کسی هست که بدونه مشکل من از کجا ممکنه باشه؟ (حواسم به Baud Rate هم بوده. فرکانس کاری رو هم گذاشتم روی 8 مگا هرتز برای هر دو میکرو)

ممنون
    Hessum

پاسخ : مشکل با USART در AtTiny2313

نوشته اصلی توسط Hessum
    سلام دوستان

من برای کاری باید از mega32 به tiny2313 از طریق USART ارتباط یک طرفه برقرار کنم. در این ارتباط mega32 فرستنده و tiny2313 گیرنده هستند. کدشو نوشتم و با Proteus شبیه سازی کردم. توی ارسال با مشکلی نداره، اما توی دریافت tiny2313 متوجه میشه که دیتا اومده براش، ولی درست تشخیص نمیده. همین کد رو برای دریافت کننده mega32 نوشتم و جواب گرفتم. به نظر نمیاد مشکلی از ساختار کد باشه. احتمالا tiny2313 تنظیماتی داره که من ازش بی خبرم. کسی هست که بدونه مشکل من از کجا ممکنه باشه؟ (حواسم به Baud Rate هم بوده. فرکانس کاری رو هم گذاشتم روی 8 مگا هرتز برای هر دو میکرو)

ممنون
    سلام دادا لطفا کدت بگذار واین که فاصله ی ببین دومیکرو چه قدر؟
    Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hessum نمایش پست ها
      سلام دوستان

ممنون

سلام
      من هم یک مشکل شبیه این دارم و جوابشم نتونستم پیدا کنم ولی ی راهی پیداکردم
      ببینید وقتی 2313 رو میخواید به mega32یا16 وصل کنید تو ارتباط سریال دیتاها باهم سینک نمیشه و مشکل ایجاد میشه
      من هرکاری کردم نتونستم تو ولتاژ کاری 5 ولت این ارتباط رو اوکی کنم
      ولی پیشنهاد میکنم پروژه تون رو با ولتاژ 3.3 تا 4 تست کنید به احتمال 99درصد جواب میگیرید

اگه جواب بهتری پیدا کردید ماروهم در جریان بزارید
      زکات العلم نشره

دیدگاه

بهتره pll میکروی tiny رو غیرفعال کنید برای ارتباط سریال

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X