سلام دوستان من یک ساعت ساختم یا ds1307 حالا که تعداد سون سگمنت هارو به 12تا افزایش دادم تا تراریخم نشون بدم یکم لرزش نور پیدا کرده وقتی ساعت و دقیقه و ثانیه رو فقط نمایش میدادم لرزش نداشت اما الان یه ذره می لرزه ایراد از تایمر و زمان رفرشه یا فرکانسشه؟ الان فرکانس رو 1مگا هرتز و Prescale = 8 وقتی 6تا سگمنت بود جواب میداد الان باید تغییرش بدم؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
انتخاب فرکانس و prescale برای 12 سگمنت
Collapse
X
-
پاسخ : انتخاب فرکانس و prescale برای 12 سگمنت
کدتو بزار.The best question deserves a better answer
=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
«پناه»می برم «به خدا»
از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .
دیدگاه
-
داداش گلم
شما باید کاری کنی که تایمرت هر 1 میلی ثانیه سر ریز شه
الان تایمرت هر 2.4 میلی ثانیه سر ریز میشه
من به سی مسلط هستم
[glow=red,2,300]در ضمن برای هر سوالت تاپیک نزن که از طرف مدیر انجمن مسدود میشی یکم جستجو کن![/glow].The best question deserves a better answer
=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
«پناه»می برم «به خدا»
از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•داداش گلم
شما باید کاری کنی که تایمرت هر 1 میلی ثانیه سر ریز شه
الان تایمرت هر 2.4 میلی ثانیه سر ریز میشه
من به سی مسلط هستم
[glow=red,2,300]در ضمن برای هر سوالت تاپیک نزن که از طرف مدیر انجمن مسدود میشی یکم جستجو کن![/glow]
البته وقتی فرکانس رو 1مگا میذارم و prescale=1 لرزش نداره اما مشکل تنظیم کلید پیدا میکنه باید کلیدهارو محکم فشار بدی تا عوض شه درحالی که وقتی لرزش داره کلیدها بخوبی کار میکنه موندم چ مرگشه :angry:
در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط alimohammad_shسلام
فکر میکنم شما باید زمان رفرش رو کم کنی یعنی باید سریع تر نشون بدی عددها رو
موفق باشی
همینکارو میکنم اما نمیشه شما یه فرکانس و prescale بگو که بدرد این کار میخوره ممنوندر روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........
دیدگاه
-
یعنی اگر قسمت کلیدها حذف کنی درست کار میکنه???
شما بیا به جای استفده از دستور دیبانس خودت وضعیت کلیدها رو بخون منظورم وضیعت پین ها هست
من قبلا تقریبا یه همچین کاری کردم ولی سون سگمنتا و کلیدا خیلی کم بود اگر خواستید کدشو براتون میزارم
عامل کلیدی تمام موفقیتها " عمل کردن" است
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط alimohammad_shیعنی اگر قسمت کلیدها حذف کنی درست کار میکنه???
شما بیا به جای استفده از دستور دیبانس خودت وضعیت کلیدها رو بخون منظورم وضیعت پین ها هست
من قبلا تقریبا یه همچین کاری کردم ولی سون سگمنتا و کلیدا خیلی کم بود اگر خواستید کدشو براتون میزارم
من وقتی روزهارو با مالتی پلکسر و ساعت و دقیقه و ثانیه رو با 6تا سگمنت روشن میکردم هم نورش خوب بود هم کلیدها به خوبی تنظیم میشد اما وقتی تاریخ رو به زیرروال تایمر اضافه کردم سو سو میزنه و لرزش داره اما کلیدها بخوبی کار میکنه وقتی فرکانس و prescale رو تغییر میدم تو یه حالت نورش تقریبا خوب میشه اما اون مشکل کلید رو داره (البته یکم قاطی هم کرد که شاید واسه شل بودن اتصالات باشه)
چطوری بجای دیبانس چی بذارم؟یعنی مشکل فرکانس و تایمر نیست؟
همچین حالتی منظورته؟ مثلا If Pind.0 = 0 Then Gosub Dagigeدر روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........
دیدگاه
-
من یه قسمت از کدها رو میزارم چون همشون گیج کننده هستن خواستید یگید کامل بزارم
کد:Down_key Alias Pinc.1 Up_key Alias Pinc.2 If Up_key = 0 Then Incr Temp_set If Temp_set > 70 Then Temp_set = 70 Writeeeprom Temp_set , 10 End If If Down_key = 0 Then Decr Temp_set If Temp_set < 10 Then Temp_set = 10 Writeeeprom Temp_set , 10 End If
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط alimohammad_shمن یه قسمت از کدها رو میزارم چون همشون گیج کننده هستن خواستید یگید کامل بزارم
کد:Down_key Alias Pinc.1 Up_key Alias Pinc.2 If Up_key = 0 Then Incr Temp_set If Temp_set > 70 Then Temp_set = 70 Writeeeprom Temp_set , 10 End If If Down_key = 0 Then Decr Temp_set If Temp_set < 10 Then Temp_set = 10 Writeeeprom Temp_set , 10 End If
دیدگاه
-
بله میشه از کریستال با مقادیر دیگه هم استفاده کرد
مییتونید به جای استفاده از تایمر برای زمان رفرش کردن خودتون با دستورات تاخیر هم این کار رو بکنید
این کد برای نمایش عدد به صورت مالتی پلکس هست بدون تایمر با تاخیر ( سون سگمنت دوتایی هست که میتونید خودتون تغیرش بدبد )
کد:For I = 1 To 2 Digit = Temp Mod 10 Temp = Temp / 10 Portb = Lookup(digit , 7_segment_code) Comm = J Waitms 2 Comm = 0 J = J * 2 Next I
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط alimohammad_shبله میشه از کریستال با مقادیر دیگه هم استفاده کرد
مییتونید به جای استفاده از تایمر برای زمان رفرش کردن خودتون با دستورات تاخیر هم این کار رو بکنید
این کد برای نمایش عدد به صورت مالتی پلکس هست بدون تایمر با تاخیر ( سون سگمنت دوتایی هست که میتونید خودتون تغیرش بدبد )
کد:For I = 1 To 2 Digit = Temp Mod 10 Temp = Temp / 10 Portb = Lookup(digit , 7_segment_code) Comm = J Waitms 2 Comm = 0 J = J * 2 Next I
دیدگاه
دیدگاه