اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی استفاده از میکرو؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونگی استفاده از میکرو؟

سلام به همگی
    من برنامه ام رو با پروگرمر تو میکرو ریختم ولی حالا میکرومو تو مدار میخوام استفاده کنم.میشه تغذیه هایی که باید بدم رو بگویید چطور بدم؟(منظورم خازنی-مقاومتی-... نداره؟)فقط Vcc وAvcc رو باید بدم؟

پاسخ : چگونگی استفاده از میکرو؟

دیتا شیت استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student123
      سلام به همگی
      من برنامه ام رو با پروگرمر تو میکرو ریختم ولی حالا میکرومو تو مدار میخوام استفاده کنم.میشه تغذیه هایی که باید بدم رو بگویید چطور بدم؟(منظورم خازنی-مقاومتی-... نداره؟)فقط Vcc وAvcc رو باید بدم؟
      سلام
      شما باید ولتاژ 5 ولت به میکرو بدید حالا فرقی نمی کنه این ولتاژ رو با چی تامین می کنید ولی تو خروجی باید ولتاژ تثبیت شده 5 ولت داشته باشید شما همین 5 ولت رو وصل کنید مقاومت هم نمی خواد ولی بین ولتاژ مثبت و زمین مدار چند تا خازن 100 نانو فاراد بزار این خازنا هر چه نزدیک میکرو باشه بهتره
      برای avcc هم طبق دیتاشیت از سلف و خازن استفاده کن
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

فقط VCC و GND رو وصل کن.(اگه از ADC استفاده نمیکنی).اگه جواب نداد بعد خازن و... اضافه کن.

دیدگاه

از همگی ممنونم :smile:
          یک سوال دیگه:من در مدارم یه درایور هم دارم میشه 5 ولتی که با رگولاتور 7805 درست میکنم رو سه تا انشعاب(3 تا سیم)ازش بگیرم و به میکرو و درایور بدم؟ راستی میکرو من atmega32 هست و دارم از کریستال16 مگ استفاده میکنم.باید موقع پروگرام کردن، فیوز بیت های کلاک رو0000 میزدم؟و ckopt رو هم 0 میکردم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X