اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل کدویزن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل کدویزن

سلام خدمت دوستان خسته نباشید
    اقا من این برنامه کدویزن و شاید صد بارم دانلود کردم و نصب کردم ولی کار نکرد یه نسخه بود که از همین انجمن دانلود کردم باز شد ولی یه پروزه رو که خواستم باز کنم دیگه باز نشد..!!!
    روی ویندوز 8 امتحان کردم نیاوورد ویندوزمو عوض کردم کردم 7 این دفعه که دیگه اصلا نمیاره..!
    حالا دوستان پیشنهادی لینکی چیزی دارین لطفا کمکم کنید کارم گیره :cry2:

ممنون

پاسخ : مشکل کدویزن

سلام
    احیانا آنتی ویروست comodo نیست؟؟
    آخه من یه مدت comodo نصب کرده بودم به اکثر برنامه ها گیر میداد (کدویژن،avrstudio و....) البته تو ویندوز 8.1 اینطوری شده بود!

دیدگاه

نه انتی ویروسم نود 32
      یه ورزنم نصب کردم اولش که میخواست باز شه:
      این کدرو میگفت وارد کن بعد کپی پیست که میکردم کلا از برنامه خارج میشد :agree:

دیدگاه

سلام
        نسخه CodeVisionAVR Evaluation رو نصب کنید که نیاز به کرک نداره.(شاید برای کارتون کافی باشه).
        قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

دوستان بالاخره با هزار بدبختی ویندوز XP رو نصب کردم
          کد ویزنم نصب و کرک کردم
          حالا فقط یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی یه ژروزه از پیش تهیه شده رو باز میکنم سریال میخواد
          سریالم تو صفحه خودش هست کپی پیستم که میکنم کلا برنامه رو میبنده!!! :cry:
          حالا این مشکلم حل شه دیگه واقعا ممنون میشم ازتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali N0ori
            دوستان بالاخره با هزار بدبختی ویندوز XP رو نصب کردم
            کد ویزنم نصب و کرک کردم
            حالا فقط یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی یه ژروزه از پیش تهیه شده رو باز میکنم سریال میخواد
            سریالم تو صفحه خودش هست کپی پیستم که میکنم کلا برنامه رو میبنده!!! :cry:
            حالا این مشکلم حل شه دیگه واقعا ممنون میشم ازتون
            سلام ، شما باید درون خود نرم افزار در منوی file ---> open بروید و فایل prj. را اجرا کنید.
            در نسخه های کرک شده نباید رو خود فایل کلیک کرد وگرنه با پیغام لایسنس مواجه خواهیم شد...
            البته من خودم راه حلی برای این مشکل دارم ولی حیف که ویندوزتون XP هستش...
            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
            !Electronic On! Programming On
            هوشمندانه سوال بپرسیم!
            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

منم دقیقا این مشکل رو داشتم ولی وقتی اسم فایل کرک رو کپی کردم و از طریق properties فایلی که روی دسکتاپم نصب شده اسمش رو مثل اسم فایل کرک کردم درست شد و داره کار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FRA
                منم دقیقا این مشکل رو داشتم ولی وقتی اسم فایل کرک رو کپی کردم و از طریق properties فایلی که روی دسکتاپم نصب شده اسمش رو مثل اسم فایل کرک کردم درست شد و داره کار میکنه
                دوست عزیز این کارو که همون اول کرک کردن باید انجام بدی

ممنونم دوستان درست شد مشکلمم رفع شد
                از همگی بی نهایت سژاس گذارم :wow:

دیدگاه

سلام بر اساتید
                  مشکلی با کد ویژن دارم راهنمایی کنید ممنون میشم.نسخه 2.5.3 رو نصب کردم ولی موقع باز کردن اکتیویشن کد میخاد ولی همین نسخه رو قبلا باهاش راحت کار میکردم، نسخه3.12 رو هم نصب کردم اینم همین طوریه مشکل چیست؟؟
                  کرشمه ای کن و بازار ساحری بشکن @-}--@-}--@-}--به غمزه رونق و ناموس سامری بشکن
                  یاصاحب الزمان(عج)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X