بد نیست نگاهی به این بندازی ولی فکر نکنم به این راحتی ازش سر در بیاری چون من همین که بالا تا پایینش رو دیدم بستمش :smile:
البته من کاری باش نداشتم شما که داری به این زودی نمیبندیش.
mobileforensics.files.wordpress.com/2007/03/sim-card-protocols.pdf
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
به نظر من که نمیشه این کار و کرد چون اگه میشد هرکسی برا خودش یه دستگاه موبایل میساخت و قیمت موبایل هم نمیشد چندصد هزار تومن!!!
دوست عزیز کار نشد نداره، اگر بشه هم هر کسی که نمیتونه این کار رو بکنه، علاوه بر اینها این دوستمون میخواد با AVR و یکسری وسایل جانبی دیگه این کار رو بکنه که اکثر این قطعات فقط مختص طراحی موبایل نیستند پس قطعا چیزی که در نهایت تولید میشه با گوشی های معروف توی بازار نمیتونه برابری کنه چون در ساخت اون گوشی ها سعی میشه همه قطعات طوری انتخاب بشه که هدف همه اونها بر آوردن نیاز یک گوشی هست نه چیز دیگه، حالا شما حساب کن همین AVR برای چندین کار طراحی شده خیلی که خوب ازش استفاده بشه خودش تنهایی باید جای یک پروسسور خیلی کوچک رو بگیره، حالا این با این اندازه که باشه گوشی چقدر میشه؟ حساب بقیه قطعات و قالبها هم بکنید، بدون شک با این امکانات که ما میتونیم استفاده کنیم گوشی به اون تمیزی و دقیقی به این راحتی ها در نمیاد اما میشه اگر دنبالش کرد وسیله ای ساخت که کار اون رو انجام بده، پس میشه گفت اگر این کار عملی بشه باز هم هر کسی نمیره یکی برای خودش بسازه.
بهزاد جان متاسفانه من وقت نکردم زیاد روی اینترنت برات بگردم خودت اگر وقت بزاری بگردی و از افراد مختلف سوال کنی حتما به نتیجه میرسی. ما هم اگر از جایی چیزی فهمیدیم حتما در جریان میزاریمتون.
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
همانطور که می دونید روی کارتهای هوشمند یک میکروکنترلر هست که میشه اون رو پروگرام کرد. برای ارتباط با میکرو نیز شما می دونید که میشه از پروتکل spi استفاده کرد. توی پاساژ توکل هم می تونید یک کارت خوان گیر بیارید که قیمتش هم 2000 تومن بیشتر نیست. حالا می تونید اطلاعات رو با پروتکلی که گفتم از توی کارت هوشمند (سیم کارت) استخراج کنید البته یکم تلاش می خواد فقط، چیز سختی نیست. :rolleyes:
اقای مشکی تشکرjavascript:void(0);
واقعا هیچکاری نشد نداره.
دوستای عزیز من میدونم که کار خیلی مشکلی رو شروع کردم.اما نباید به بهونه اینکه کاره مشکلیه شروع نکنم.
من تلاشمو میکنم..شایه نتونم بسازمش ولی به نظرم مهم اینکه ادم تلاششو بکنه.حتی اگه احتمال موفقیت خیلی کم باشهjavascript:void(0);
حالا دوست عزیز من که به پاساژ توکل دسترسی ندارم باید چیکار کنم؟؟javascript:void(0);
اصلا کمک کنید که همون دستگاه کد خوان رو شبیه سازی کنیم..
من فکر میکنم اگه ما بتونیم اون دستگاه کد خوان روشبیه سازی کنیم تا حد زیادی مشکلمون حل بشهjavascript:void(0);
من تو یکی از مغازه های جمهوری یک دستگاه دیدم که از اطلاعات سیمکارت( نه خودش) کپی می گرفت. شاید به کارت بیاد.
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
از همه دوستای که جواب دادن تشکر که نزاشتین این تاپیک متروکه بشهjavascript:void(0);
محست جان گفتی که شما اون کارت خوان رو خریدی؟
میتونی در مورده ساختار مدارش و اینکه چه طوری سیم کارتو وصل کرده و به چه ای سی ای وصل کرده توضیح بدی؟؟javascript:void(0);
از بقیه دوستانم خواهش میکنم بیان و با هم کاری هم کاری کنیم کارستانjavascript:void(0);
از همه دوستای که جواب دادن تشکر که نزاشتین این تاپیک متروکه بشهjavascript:void(0);
محست جان گفتی که شما اون کارت خوان رو خریدی؟
میتونی در مورده ساختار مدارش و اینکه چه طوری سیم کارتو وصل کرده و به چه ای سی ای وصل کرده توضیح بدی؟؟javascript:void(0);
از بقیه دوستانم خواهش میکنم بیان و با هم کاری هم کاری کنیم کارستانjavascript:void(0);
سلام
متاسفانه ای سی اون چیپ نیست از این مدلی که روش قیر میریزن(شاید قیر نباشه چسب باشه در هر صورت معروف هستش به قیر)و همون طور که مموری به شکل کشویی روی ریدر ها میخوره این هم به همون شکل براش خشاب ساختن
سلام
اولا میخ.استم بدونم نتیجه ای گرفتین یا نه؟
بعدشم با spi فک نکنم کار بشه. نمیدونم به چه حالتی مثل اتصال مستقیمش به میکرو یا با ماژول یا با سیم کارت ریدر!
یه سری مطالعات ناچیز داشتم و فک کنم ازطریق at command ها بشه اینکارو کرد
دیدگاه