اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انواع روش های اتصال میکرو به کامپیوتر و...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انواع روش های اتصال میکرو به کامپیوتر و...

نوشته اصلی توسط (مهدی رنجبر)m4hd1r
    سلام
    یو اس بی میدونم داستان داره دوستان یه کتابخونه گذاشته بودن ولی کلی وقت گیر بود مثلا هر 1 میلی ثانیه فکر کنم باید یه دور تابعش فراخونی میشد به نظرم دنبال میکرویی برید که داشته باشه(اونم دردسر های خاص خودش رو داره)
    ولی ماژول های اترنتی هستن که همین فروشگاه داره میتونید استفاده کنید
    این ماژول nrf هم مثل این که یه ماژول usb که به کامپیوتر وصل میشه داره(کار نکردم) میتونید ازونم استفاده کنید بیسیم...(صرفا همینجوی گفتم)
    خواستی ماژول بخری دستم به دامنت از eca نخر! من یه ایدرنت خریدم برا هفت پشتم بس بود . یعنی داغونما !! له لهشدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
      یعنی یه برنامه به زبان C یا C# یا جاوا و... اینا منظورته یا....

من نفهمیدم نرم افزاری برای این کار هستش یا باید نرم افزار رو درست کنم خودم؟
      شما باید با پورت سریال کار کنی. یعنی اطلاعات رو ازش بگیری و بفرستی روی همین پورت. فرقی نداره با چه نرم افزاری باشه. با هر کدوم که خودت راحتی. شما نرم افزار درست نمی کنی، با یکی از نرم افزارها برنامه می نویسی. مثلا با C#، VB، LabVIEW و ... تو همون ترمینال کدویژن هم می تونی اطلاعات بفرستی و اطلاعات رو بگیری.
      ---------
      .
      .
      ...........

دیدگاه

البته همه صحبت های من برای اینه که بتونید از USB استفاده کنید مثلا تو لپ تاپ. اگر پورت سریال دارید که باید از آی سی max232 استفاده کنید.
        ---------
        .
        .
        ...........

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X