اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال از برنامه نویسان C , بیسک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال از برنامه نویسان C , بیسک

درود و احوالپرسی خدمت دوستان عزیز
    یه همچین برنامه ای رو اگر توی C یا بیسیک بنویسید حجمش بعد از کامپایل چقدر میشه؟ ( منظورم حجم فایل هگزا که روی تراشه ریخته میشه هست )
    یک کیبورد ماتریسی تلفن وصل هست به پورت A میخوایم این کیبورد رو اسکن کنیم هر عددی که فشرده شد روی پورت B ریخته بشه با کلید های ستاره و مربع هم کاری نداریم همون اعداد رو فقط اسکن کنه. برنامه ساده ای هست حتما همتون این کار رو قبلا کردید. فقط میخوام ببینم حجم فایل چقدر میشه چون احساس میکنم برنامه اسمبلی که برای این کار نوشتم یه مقدار حجمش زیاد شده خواستم یه مقایسه بکنم ببینم من بد نوشتم و روشهای بهتری باید پیاده کنم یا اونها هم همینطور کامپایل میکنند. اگر بتونید فایل اسمبلی که Codevison براش کامپایل میکنه و فایل هگزاش رو هم بزارید که دیگه خیلی دستتون درد نکنه. فقط خودتون سخت افزاریش رو امتحان کرده باشید چون همون برنامه رو میشه با همون فرمت جوری نوشت که حجم باز هم 20 بایت کمتر بشه و توی Proteus هم بدون مشکل اجرا میشه ولی توی سخت افزار مشکل داره برای همین میگم روی سخت افزار جواب داده باشه.
    پیشاپیش ممنونم

از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

پاسخ : سوال از برنامه نویسان C , بیسک

سلام
    روی پورت b میخای به صورت باینری باشه
    یعنی چهار پین اول رو خروجی قرار بده
    انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
    http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

پاسخ : سوال از برنامه نویسان C , بیسک

بله محسن جان روی پورت A کلیدها رو اسکن کنه و روی پورت B عدد رو نشون بده، از اونجا که هر کلید یک عدد یک رقمی هست خروجی برای نمایش اون به همون 4 بیت کم ارزش فقط نیاز داره نهایت 9 رو که نشون میده میشه 1001 دیگه. کار خاصی نمیکنه کلید رو اسکن میکنه رو پورت B نشون میده که کدوم فشرده شد کلید ها هم همین که فشرده بشن نشون داده میشن.
      حالا یک سوال دیگه هم به ذهنم رسید، اگر این کار رو انجام دادید کلید های مختلف رو توی سطر و ستون های مختلف با هم همزمان بگیرید ببینید چی نشون میده، چون توی اسمبلی با توجه به نوع اسکن این میتونه متفاوت باشه حالا این سوال برام پیش اومد که اون کامپایلر ها از چه روشی برای اسکن کردن استفاده میکنند.
      از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
      هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
      اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
      اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
      شاد و موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X