اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد نوشتن چند خط کد به زبان c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد نوشتن چند خط کد به زبان c

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
    آخه مسئله اینه ک وقتی brek میزاریم از همون شرطی ک توش هست میاد بیرون ! تعریف برک همینه دیگه !
    تست میکنم ببینم چی میشه
    ممنون
    نه دیگه تعریف برک این نیست.خاتمه دادن شرط که معنی نداره.معنی برک اینه که حلقه ای را که برک در آن اجرا میشود را خاتمه بدهد
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

دوباره که سوالت رو خوندم فهمیدم که جوابم اشتباه بوده
      یا باید هر چهار کلید رو تو یک وایل بررسی کنی یا از بریک استفاده کنی باز هم معذرت
      کرشمه ای کن و بازار ساحری بشکن @-}--@-}--@-}--به غمزه رونق و ناموس سامری بشکن
      یاصاحب الزمان(عج)

دیدگاه

میشه یکم توضیح بدین ؟ حلقهی doربینهایت هست ؟
        ممنن
        سادست برنامه درون do که راه اندازی موتور هست اجرا خواهد شد تا زمانی که sens یک نشده . به محض 1 شدنش شرط while غلط شده و از حلقه خارج میشی
        درون do هم شرط های اون سه کلیدو بذار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سایمون
          سادست برنامه درون do که راه اندازی موتور هست اجرا خواهد شد تا زمانی که sens یک نشده . به محض 1 شدنش شرط while غلط شده و از حلقه خارج میشی
          درون do هم شرط های اون سه کلیدو بذار
          متوجه نشدم ! اول یک چیزی ! حلقه ی do چیه ؟ حلقه بی نهایته ؟ یا شرط میشه نوشت براش ؟

دوم , هدف من یک چیز دیگس ! من چند تا سنسور دارم ! میخوام براش تعریف کنم که اگه سه تا سنسور سمت راستی مثلا روی خط رفتن , موتور ها بچرخت به سمت راست تا زمانی که سنسور شماره 4 یا همون سنسور وسطی روی خط آمد ! وقتی سنسور وسطی روی خط آمد از اون شرطی که دستوراتش چرخش موتور ها بود خارج شه و بره ادامه ی کد رو بررسی کنه !

حالا دوستان به نظرتون چی کار کنم :(
          « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
          این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

حلقه ی do while به این صورته که یک بار اجرا می شه و بعدش شرط چک می شه.
            اما while اول شزط رو چک می کنه و بعد در صورت برقرار بودن شرط دستورات داخل رو اجرا می کنه.
            من قصد توهین ندارم اما یه چن وقتیه برام سوال شده. چرا افراد دست به کاری می زنن که تقزیبا از هیچیش اطلاع ندارن. این قضیه رو بارها و بارها و علی الخصوص در دانشگاه و انجمن ها دیدم واقعا برام سوال شده.

دیدگاه

همونطور که وحید گفت اول حلقه یک بار اجرا میشه بعد شرط چک میشه. برنامت توی این حلقه باقی میمونه تا زمانی که شرط وایل که همون سنسور 4 هست یک بشه در اینصورت شرط وایل دیگه برقرار نیست و میتونی از حلقه ای که در اون موتورتو روشن کردی بیرون بری یعنی موتور خاموش بشه. فقط دستورات بعد از do رو درست بنویس که منظورت اجرا بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid_22002
                اما while اول شزط رو چک می کنه و بعد در صورت برقرار بودن شرط دستورات داخل رو اجرا می کنه.
                من قصد توهین ندارم اما یه چن وقتیه برام سوال شده. چرا افراد دست به کاری می زنن که تقزیبا از هیچیش اطلاع ندارن. این قضیه رو بارها و بارها و علی الخصوص در دانشگاه و انجمن ها دیدم واقعا برام سوال شده.
                به نظر من اتفاقا خیلی هم خوبه، چون مجبوری به نتیجه برسونیش جدی تر میری دنبالش.
                آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid_22002
                  نظر شما محترم و ممنون ک توضیحات کاملی فرمودین , اما بنده از طرف خودم , میتونم بگم که تا وقتی کارم گیر نکرده اصلا سمت برنامه نویسی نمیرم , اما چون احتمال میدم این حرف در مورد خودم صادق نیست بحثو بیشتر از این ادامه نمیده , چون نمیخوام تاپپیکو بهم بزنم , این مسئله ای که برای تاپیک مطرح کردم , چند روز پیش تونستم حل کنم , با یک شرط ایف و وایل حتی تست هم گرفتم , اما چون دیدم در اینجا مطالب آموزشی پ میشه بحثو ادامه دادم تا بیشتر در این مورد اطلاعات کسب کنم .
                  و در کل نظر بنده ( البته برای افراد بخوصوصی ) این هست که خیلی بهتره کاری رو شروع کنن که اطلاعاتی ندارن ! چون وادار میشن که دنبال اطلاعات موجود برن ! البته همون طور که گفتم برای افراد بخوصوص !
                  در کل بازم ممنون از پاسختون , پاسخ های همهی دوستان برای من محترم شمرده میشود .
                  « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
                  این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X