اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش فوق العاده در مصرف میکرو کنترلر برای پزشکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کاهش فوق العاده در مصرف میکرو کنترلر برای پزشکی

راستی دوستان یک مدار واسه تقویت ولتاژهای قلب که بین 2.5 تا 12میلی ولت هست با ad620 دارند واسم رسم کنند راهنماییممنید
    البته بگم شکل موج واسم مهم نیست فقط میخوام هرچه بیشتر ساده و فقط قابل تشخیص باشه(بشه به میکروکنترلر فرستاد تا میکرو بتونه وجود پالس قلب رو شناسایی کنه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.

ماشاءالله وزارت بهداشت!!!
      ازین کارها هم می کنه ؟ تا اونجایی که اداره تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت رو که دیدم اینا بهشون بگی میکرو، یاد همخانواده های آتاری و سگا می افتند
      می شه منبع فرمایش تون رو بنویسید ؟ برایم خیلی جالب شد
      یک از دوستام ، یک وسیله پزشکی باهال درست کرده و سالانه تعداد بالایی به فروش میرسونه و کلا برای خودش تشکیلاتی راه انداخته ، حتما شما از داستان تکنیکال فایل و مشخصات فنی و روند تایید یک دستگاه پزشکی 220 ولت که به صورت مستقیم بدن وصل میشه خبر دارین ! خیلی خیلی سخت گیرانست !
      بدلیل استفاده از avr تاییدش نکردن و اجبارا رفتن سراغ pic ( از خود اداره تجهیزات پزشکی بهشون گفته بودن باید اینکار را انجام بدین ) و برای خودشون دلایل قوی داشتن
      -------------------------------------------------------------------------
      در مورد نانو وات حق با شماست من با نانو ولت اشتباه گرفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariane
        یک از دوستام ، یک وسیله پزشکی باهال درست کرده و سالانه تعداد بالایی به فروش میرسونه و کلا برای خودش تشکیلاتی راه انداخته ، حتما شما از داستان تکنیکال فایل و مشخصات فنی و روند تایید یک دستگاه پزشکی 220 ولت که به صورت مستقیم بدن وصل میشه خبر دارین ! خیلی خیلی سخت گیرانست !
        بدلیل استفاده از avr تاییدش نکردن و اجبارا رفتن سراغ pic ( از خود اداره تجهیزات پزشکی بهشون گفته بودن باید اینکار را انجام بدین ) و برای خودشون دلایل قوی داشتن
        -------------------------------------------------------------------------
        در مورد نانو وات حق با شماست من با نانو ولت اشتباه گرفتم
        سلام خیلی خوب توضیح دادی بسیار مفید بود
        با این حساب باید از خیر avr گذشت
        حالا نگفتی دقیقش چقدره
        چند نانو آمپر
        مدلش چیه؟شماره میکرو رو میتونی بنویسی؟
        درمورد ad620 اگه میتونی کمک کنی ممنونت می شم

دیدگاه

با این نحوه سوال پرسیدنت پیداست هنوز برای کار پزشکی خیلی کم تجربه ای.

فصل دوم کتاب میکروالکترونیک سدرا رو بخونید.

AD620 , 555 فقط بدرد تست می خورند و هر دو بیشتر از بیست سال عمر دارند
          باید از معادل های جدید اون ها استفاده کنید تا جریان کشی تون کم بشه.

برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
            با این نحوه سوال پرسیدنت پیداست هنوز برای کار پزشکی خیلی کم تجربه ای.

فصل دوم کتاب میکروالکترونیک سدرا رو بخونید.

AD620 , 555 فقط بدرد تست می خورند و هر دو بیشتر از بیست سال عمر دارند
            .................................................. ..............................
            سلام داداش ممنون که وقت میزاری واسه جواب سوالهام
            البته اگه با سوالهام باعث میشم اذیت بشی ازت عذر میخوام
            اینکه مشخصه ما شاگرد شماییم و هنوز تازه کاریم
            اما دلیلی که سوالاتم رو تیکه تیکه میکنم واسه اینه که اگه همه سوالاتم را یکجا بگم توش گیر میکنیم و یه جورایی سر در گم میشیم
            بخاطر همین من کلیت نقاط فنی وسیله ای رو که می خوام بسازم رو تکه تکه کردم تا با حل جزئیات بشه بهتر نتیجه گرفت
            واقعا اگه میتونی کمکم کنی خیلی ممنون میشم.واقعا محتاج تمام عیار شمام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط panamm
              .................................................. ..............................
              سلام داداش ممنون که وقت میزاری واسه جواب سوالهام
              البته اگه با سوالهام باعث میشم اذیت بشی ازت عذر میخوام
              اینکه مشخصه ما شاگرد شماییم و هنوز تازه کاریم
              اما دلیلی که سوالاتم رو تیکه تیکه میکنم واسه اینه که اگه همه سوالاتم را یکجا بگم توش گیر میکنیم و یه جورایی سر در گم میشیم
              بخاطر همین من کلیت نقاط فنی وسیله ای رو که می خوام بسازم رو تکه تکه کردم تا با حل جزئیات بشه بهتر نتیجه گرفت
              واقعا اگه میتونی کمکم کنی خیلی ممنون میشم.واقعا محتاج تمام عیار شمام

اذیت نمی شوم
              فقط باید بدونی تا حداقل دو سه سال دیگه نمی تونی دل و جیگر ملت آیسی فرو کنی.

هنوز نفهمیدم
              پروژه شما واقعی و صنعتی هست یا برای تز و دانشگاه و ..
              برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
              http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                اذیت نمی شوم
                فقط باید بدونی تا حداقل دو سه سال دیگه نمی تونی دل و جیگر ملت آیسی فرو کنی.

هنوز نفهمیدم
                پروژه شما واقعی و صنعتی هست یا برای تز و دانشگاه و ..
                نه درحد پروزه نیست یک کار واقعیه
                ببینید شما این سوالم رو که در پایین نوشتم رو خوب راهنمایی کنید خیلی ساده اش کردم تا من بقیه اشو براتون شرح بدم
                ...

من میخوام ضربانهای قلبی رو که ولتاژش حدود 2.5 میلی ولت هست رو با یک اوپ امپ به 2.5 ولت تبدیل کنم.
                درضمن میخوام اوپ امپ جریان مصرفی اش خیلی خیلی کم باشه درحد میکرو آمپر یا دهم میکروآمپر
                لطفا راهنماییم کنید.
                راستی شکل موج خروجی اصلا واسم مهم نیست فقط میخوام میزان تقویتش به اندازه ای باشه که وجود و عدم وجو ضربان رو تشخیص بدیم!!!!!!!

دیدگاه

برای مکروکنترلر با مصرف بسیار پایین و عدم نویزپذیری فوق العاده بالا، بنده stm32f103rbt6 رو بهتون پیشنهاد میکنم. یه نگاهی به برگه اطلاعاتش بندازید متوجه میشید چقد میکروی خوبیه. (مدهای خواب و بیکاری خوبی هم داره)

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

سلام
                    من دیتا شیتش رو گرفتم ولی اونقدر پیچیده بود ازش سر در نیاوردم
                    من مدی میخوام که مصرفش درحد نانوآمپر باشه و بتونه پالسهای دریافتی از یک اوپ امپ رو در یک دقیقه بشماره و اگر تعداد پالسهای در یافتی به کمتر از مقدار تعیین شده قبلی رسید میکرو از حالت مد کم مصرف در بیاد و یک پالس مربعی با ولتاژ2.5 ولت با پهنای 0.40میلی ثانیه تولید کنه و فورا به حالت مد کم مصرف برگرده .
                    درکلمیکرو هر 0.8 ثانیه منتظر یک پالس از اوپ امپ میمونه و اگر در این مدت0.8ثانیهپالس رو دریافت کرد ؛ تایمرشو ریست میکنه و باز تا0.8ثانیه دیگه منتظر پالس بعدی میمونه و اگر دریافت نکرد ازمد کم مصرف بیدار بشه و یک پالس با ولتاژ2.5ولت با پهنای0.40 میلی ثانیه تولید کنه و هم زمان تایمرشو ریست کنه و بازم برگرده به حالت مد کم مصرف و این سیکل همچنان ادامه داشته باشه
                    با اوصاف طبق دیتاشیت کدوم مد به دردم میخوره با این مقدار مصرفی که عرض کردم
                    درحد نانوآمپر؟؟؟!!!

دیدگاه

میکروی ATTiny2313 هم از لحاظ تغذیه بسیار به موردی که شما میخواید نزدیکه
                      اگر نیاز به فلش بالا ندارید این یه گزینه خیلی خوب میتونه باشه

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X