اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی avr با برق لودر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی avr با برق لودر

سلام من میخوام میکروکنترولر avr رو با برق دستگاه سنگین مثل لودر راه بندازم باتری این دستگاه 24ولت و 200آمپره!!!!
    خوب میکرو با 5ولت و جریان در حد میلی آمپر کار میکنه
    میخوام اول یه تقسیم مقاومتی اول مدار بذارم فقط یه مشکلی دارم چون جریان باتری بالاست یعنی 200آمپر باید اون دوتا مقاومت 10K از مقاومتهای با توان بالا باشن؟
    مگر جریان عبوری از مدار تقسیم مقاومتی طبق رابطه 24/(10+10)=1.2ma نمیشه؟ یعنی دو تا مقاومت ساده 10K میتونن منبعی با جریان 200 آمپر و 24ولت رو به 1.2میلی آمپر و 12ولت تبدیل کنند؟
    مقاومتها نمیسوزن؟همون مقدار جریانی از مقاومتها رد میشه که تو مدار تعریف شده یعنی 1.2میلی آمپر؟ پس 200آمپر چی میشه؟

پاسخ : راه اندازی avr با برق لودر

200 آمپر (یا بهتره بگیم 200 آمپر ساعت) معیاریه برای آمپر دهی.. منظورش اینه که اگه 200 آمپر بکشیم باطری یک ساعت دوام میاره یا اگه 50 آمپر بکشیم 4 ساعت(البته در عمل یمقدار فرق داره)

تنها کاری که باید بکنید اینه که ولتاژ رو برسونید به ولتاژ مورد نیاز میکرو ..
    اگه بحث ماشین سنگین نبود(ممکنه نویز یادی داشته باشه) میشد با یه رگلاتور سوئیچینگ مثل2575 24 ولت رو به 5ولت تبدیل کرد ..
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

خیلی ممنون
      ولی چطوری میتونم نویز منبع تغذیه رو حذف کنم آی سی های رگولاتور LM جواب میدن؟
      بعد اینکه 24 ولت رو به 5 ولت که راههای زیادی داره تبدیل کردم این 5 ولت رو از یه اپتوکوپلر رد کنم جواب میده؟
      میشه یه مدار نویزگیر مطمئن معرفی کنید
      با تجدید احترام

دیدگاه

انو بده به lm2576 پنج ولت ثابت حله
        .The best question deserves a better answer
        =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
        «پناه»می برم «به خدا»
        از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
        محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

مدار نویز گیر مطمئن سراغ ندارم ولی شما رگولاتور ببندید اگه نویز داشت دوستان انشاللاه راهنمایی میکنن (اگه مصرف خیلی پایین باشه 7805 هم مناسبه)
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

7805 واقعا برای فقط یک میکرو مناسبه و اگر بیشتر باشه ذوب میشه! خیلی دماش میره بالا مخصوصا این مدل های اصل تو بازار!!

مدار نویز گیر هم فکر میکنم خازن های تانتال 100 میکرو و 100 نانو مولتی لایر در وروردی و خروجی رگولاتور lm2576 کافی باشه...

تایمر واچ داگ هم فراموش نشه موقع استارت میگن ولتاژ افت میکنه و میکرو ممکنه هنگ کنه

head<=
            ...تشکر خدا...
            [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X