اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اجرای gcode با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : پاسخ : اجرای gcode با AVR

نوشته اصلی توسط طراح
    من شخصا استفاده نکرده ام. اما یکی از دوستان در تاپیک زیر در مورد استفاده از آن توضیح داده اند:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...8024#msg608024
    با سلام
    ممنون ولی بنده مطالب این تاپیکو قبلا مطالعه کردم ولی ایشون هم با استفاده از PC دستگاهشونو راه اندازی کردن. بله شما درست میفرمایید در این تاپیک این پروژه رو معرفی کردن.
    بهرحال ممنون.
    انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اجرای gcode با AVR

نوشته اصلی توسط طراح
      در پروژه مورد نظر سورس های C برای بخش های مختلف عملکرد کنترلر مانند تفسیر gcode یا تولید پالس یا ارتباط سریال و مانند ان بصورت کتابخانه های مجزا وجود دارد. مطابق جزئیات فایل main.c بعد از مقدار دهی اولیه و initialization بخش های مختلف، تابع protocol_main_loop فراخوانی شده که با مراجعه به جزئیات آن مشاهده می شود که دستورات gcode از طریق پورت سریال دریافت و تفسیر می شوند و متناظر با آنها فرمان های لازم برای درایور موتورها ایجاد می شود.
      آقای کی نژاد میشه یگید این کد ها دقیقا چه زبونی هستند؟این کدها فقط واسه آردوینو قابل فهمه یا میشه اینهارو یه یک ATmega داد(با کد ویژن یاز میشه خروجی هگز نمیده)؟من با راهنمایی های خود اون سایت این کتابخونه هارو به نرم افزار آردوینو اضافه کردم ولی طرز استفادشونو نمیدونم....چون معنی کدهارو نمیفهمم...ببخشید سوالام زیاد شد

دیدگاه

پاسخ : اجرای gcode با AVR

کدهایی که لینک آن را قرار دادم مشخص است که با زبان C نوشته شده اند. اما فهم جزئیات عملکرد آنها مستلزم تسلط و تجربه بالا در برنامه نویسی C است.
        اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : اجرای gcode با AVR

ادرس این لینک خراب شده اگه امکان داره دوباره بفرستید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X