اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال داده باینری از طریق پورت سریال بر روی پورت میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارسال داده باینری از طریق پورت سریال بر روی پورت میکرو

بله درست گفته بودین من مستقیما عددم رو روی پورت ریختم، چهار بیت اولش روی پورت درسته ولی چهار بیت بیشترش رو درست نشون نمیده...

مثلا وقتی 2 رو میفرستم چهار بیت کمر ارزشترش 0010 هستش که درسته ولی چهار بیت پر ارزشش 0011 هستش درصورتیکه باید صفر باشه...

من ازز دستور زیر استفاده کردم، میشه کمکم کنین؟
    [code=c]

volatile unsigned char s=0x00;

s=getchar();

PORTB=s;
    putchar(s);
    [/code]

دیدگاه

اینکه نوشتی کاملا درسته و هیچ مشکلی نداره. یعنی حداقل این قسمتش مشکلی نداره.
      از چه مبدلی استفاده می کنی ؟
      چیزی که تو کامپیوتر میگیری، همونی که می فرستی ؟
      ---------
      .
      .
      ...........

دیدگاه

سلام
        ببخشید اگه سوالم چندان به اینجا مربوط نیست.
        من با بسکام کار میکنم. برای ارتباط بین دو میکرو و ارسال دما پروژه زیر رو پیدا کردم، اما این واسه یه LM35 هست و من میخوام از این برای 8 تا LM35 استفاده کنم. ممکنه راهنمایی بفرمائید که چطور میتونم 8 تا داده مختلف رو از یه پورت سریال بفرستم و بگیرم؟ میشه بصورت رشته اطلاعات رو رد و بدل کرد که یکدفعه همشو بفرسته و میکرو دوم همشو یکدفعه بگیره؟ ممکنه یه راهنمایی بفرمائید؟
        http://avrprojects.info/avr-interfacing/connect-2-microcontrollers-through-serial-port/
        مرسی از لطفتون.
        تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

من یک جای دیگه هم جواب دادم به این سوال اما ظاهرا حذف شده. شما میتونی از توابعی که مشابه sprintf توی c هستند استفاده کنی یا خودت درستش کنی. یعنی بیای و یک حلقه for بنویسی که توش کمکم و نوبتی اطلاعات ارسال میشه.
          ---------
          .
          .
          ...........

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X