اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول FSI000A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول FSI000A

سلام دوستان.برای یادگیری کار با ماژول،چیکار باید بکنم؟هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکم.ممنون میشم اگه کسی لینکی میشناسه یا منبعی معرفی کنه.
    با تشکر

پاسخ : ماژول FSI000A

سلام
    توی دیتاشیتش که نوشته 200 متر برد و سرعت ارسال 4 کیلوبایت در ثانیه و یه تیکه سیم 18 سانتی متری (برای 433 مگاهرتز) وصل کن به قسمت آنتن و تغذیه 3.3 تا 10 ولت (پیشنهاد میکنم 5 ولت) و اگر آنتن نذاری شاید 45 متر برد داشته باشی.

برای راه اندازی پین دیتا (پین 2) رو به پایه TXD میکرو وصل کن و در گیرنده هم پین دیتا رو به RXD میکرو وصل کن و ارتباط سریال از نوع RS232 برقرار کن با Baud rate 2400 بیت در ثانیه در هر دو میکرو و کار میکنه. کلا چیز خاصی نیست

موفق باشی
    شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهاب طاهری
      سلام
      توی دیتاشیتش که نوشته 200 متر برد و سرعت ارسال 4 کیلوبایت در ثانیه و یه تیکه سیم 18 سانتی متری (برای 433 مگاهرتز) وصل کن به قسمت آنتن و تغذیه 3.3 تا 10 ولت (پیشنهاد میکنم 5 ولت) و اگر آنتن نذاری شاید 45 متر برد داشته باشی.

برای راه اندازی پین دیتا (پین 2) رو به پایه TXD میکرو وصل کن و در گیرنده هم پین دیتا رو به RXD میکرو وصل کن و ارتباط سریال از نوع RS232 برقرار کن با Baud rate 2400 بیت در ثانیه در هر دو میکرو و کار میکنه. کلا چیز خاصی نیست

موفق باشی
      خیلی ممنون دوست عزیز.برای اطلاعات کاملتر لینکی رو میدونید که بهم معرفی کنید؟

دیدگاه

سلام
        خواهش میکنم
        من با این ماژول کار نکردم و فقط دیتاشیتش رو خوندم
        این ماژلی چیزی نیست که زیاد نیاز به تجربه داشته باشه
        همشون تقریبا از یک پروتکل استفاده میکنن

موفق باشی
        شبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X