سلام من چند ساله از DS18B20 استفاده میکنم .اتفاقا 70-80 سنسور در صنعت و کارخانجات نصب شده و تا امروز هم گزارشی مبنی بر خرابی بهم اعلام نشده
راه اندازیش هم خیلی راحته و بدون هیچ مداری تا 20 متر رو طبق دیتاشیت جواب میده و منم در عمل جواب گرفتم
در مورد pt100 که دوستان پیشنهاد دادند و اشاره کردند که صنعتی هست ؛بله در این مورد بحثی نیست .ولی کسی برای یه لیوان شیر یه گاو رو نمیبنده تو خونشون.
شما وقتی میتونید کارتون رو بدون هیچ مشکلی با سنسوری مثلDS18B20 انجام بدید چرا میخاید خودتون رو درگیر ADCخارجی ؛نویز پذیری و.... کنید ؟؟
تمام دستگاهای که در بازار از سنسور PT100 استفاده کردند هیچ کدامشون از ADCخارجی استفاده نکردند ولی برای دستگاهشون منو تعریف کردند و طبق کاتالوگ توضیح داده شده که باید توسط یک سنسور دیگه کالیبره بشه .در صورتیکه سنسور DS18B20 کالیبره شده است.
موفق باشید
دقت این سنسوری که گفتید چقدر هستش و خطای ناشی از طول سیم چگونه جبران سازی میشه؟
دقت این سنسوری که گفتید چقدر هستش و خطای ناشی از طول سیم چگونه جبران سازی میشه؟
حداکثر 0/5 . ولی مدت کذشته در ان واحد چندتا سنسور رو با یه دستگاه مرجع تست کالیبره زدم. و دیدم که با اون سنسور حدودا 0/2 اختلاف داره اونم در دمای 95درجه .
برای یه یخچال صننعتی تا یک درجه هم مهم نیست خطا بزنه .مگه دمای بدن انسان رو میخای اندازه بگیرید؟
شما به 4 متر اشاره کردید .
با یه مقاومت پول اپ 4/7 کیلو و یه خازن 100نانو روی سنسور و با کابل شیلدار من تا 20 متر در شرایط عملی تضمینش میکنم
موفق باشید
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
سلام
بارها و بارها به چشمم ADC خارجی تو مدارات صنعتی ساخت امریکا و المان دیدم
و نگرانی نویز پذیری هم نیست!
به هر حال تا حالا استانداردی ندیدم که این نوع سنسورهای دیجیتال رو قبول داشته باشه، برای کار صنعتی هیچ سنسوری نمی تونه با pt100 رقابت کنه جز ترموکوپل :smile:
*
راه اندازی pt100 دنگ و فنگ زیاد داره. شما توصیه دوست عزیزمون آقای دکتر رو عمل کنید، اگه جواب کارتون رو نداد برید سراغ pt100
با سلام
من هم 1820 رو بهتر میدونم. ولی اگه خواستین از PT100 استفاده کنین، تبدیل به جریان 4 تا 20 میلی آمپرش هم هست که اثر نویز رو کلا حذف میکنه. ضمنا برای خوندن اصلا نیازی به مبدل خارجی نیست و همون مبدل 10 بیتی میکرو از هر چیزی بهتره.
در کل سنسور های مقاومتی دما تو جاهایی بکار میرن که باید تغییرات سریع دما، سریع سنس بشه، ( چون ثابت زمانی سنسور های دیودی و مدار مجتمع بالاتره) ولی تو کار شما همون 1820 جواب میده.
کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
دیدگاه