اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایموبلایزر با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایموبلایزر با AVR

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت مهندسین محترم انجمن

میخواستم یه سیستمی طراحی کنم که با نزدیک شدن بهش رله فعال بشه و با دورشدن رله غیر فعال بشه. یه راهش که از طریق RFID بود که از این معمولیا به زور تا 10 سانتی متر جواب میده البته مدل UHF تا 10 متر هم جواب میده اما قیمتش بسیار بالا و به صرفه نیست. تنها راهی که به ذهن بنده اومد با استفاده از ماژول رادیویی است. که در انواعش هست ولی برد مینیمم این نوع حداقل 40 یا 50متره. من ماژولی میخوام که حداقل 5 متری دستگاه رسیدیم رله رو وصل کنه. البته ماژول های رادیویی انواع و اقسامش هست مثه RFM و NRF و ASK و... دوستانی که تجربهتو کارای رادیویی دارن یه پیشنهاد یا راهنمایی در این زمینه بکنن. با تشکر
    I WORK HARDLY AND I HAVE BIG DREAMS

پاسخ : ایموبلایزر با AVR

مهندسین یه راهنمایی بکنین!

دیدگاه

از ماژول بلوتوث استفاده کن مثل HC-05
      بردش 10 تا 15 متره و در این محدوده کار می کنه.

احیانا برای درب کاراژ اینا که نمی خواین ؟؟
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      ------------------------------------------------------------------------------------------------------
      محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
        از ماژول بلوتوث استفاده کن مثل HC-05
        بردش 10 تا 15 متره و در این محدوده کار می کنه.

احیانا برای درب کاراژ اینا که نمی خواین ؟؟
        نه فقط یه چیز ساده میخوام که رله رو قطع و وصل کنه. با بلوتوث چطور میشه؟؟ البته با HC05 کار کردم ولی بازهم حالت autoconnect نداره. میخوام بدون انجام کاری این رله فعال و غیرفعال باشه

دیدگاه

این پروژه ای که قطعا در صورت پیدا کردن فرصت خودم انجامش میدم.

مچ کردن ماژول رو به شخصه تست نکردم ولی کار نشدی نیست و تو برنامه باید همواره بلوتوث های اطراف چک شده و در صورت بلوتوث با نام مشخص شده با ان مچ شد.

البته باز میگم این قسمت رو فعلا تست نکردم.
          چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          محصولات

دیدگاه

بنام خدا

سلام

اگه منظور شما دقیقا ایموبلایز خودرو هست که یک چیز تو همون مایه های RFID هست ولی اگه بخواید با بلوتوث و ......... ماژول های رادیوی استفاده بکنید به قول دوست مون کار نشد نداره ولی به صرفه نیست
            حالا در شرایط ایدال همه کار ها انجام شده مچ یا پیر شد ماژول فرستنده رادیوی ما با گیرنده مورد نظر شما قصد دارید بدون دادن فرمان با نزدیک شد در یک فاصله معین میکرو یک پایه خودش رو 1 کنه برا فعال کردن رله و روشن کردن ...... حب تا اینجا درست بود درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما دقیقا چنین کار رو میخوای بکنین درسته ؟

خب شما برای انجام دادن این کار فرستنده شما باید یک سره در حالت ارسال کد قرار بگیره که وقتی نزدیک شد به گیرنده ما به گیرنده فرمان بده
            و فعال بودن یک سره فرستنده یعنی مصرف زیاد باتری و این اصلا منقطی نیست با ماژول ها بلوتوث و ماژول رادیوی که چنین شرابطی رو پیش میارن این کارو کرد

شاید یک راه دیگه هم باشه من به ذهنم نرسد شما بگید؟
            !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
            نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

یه نرم افزار اندروید هست به اسم BT auto connect با این تست کردم و جواب گرفتم اما یه عیبی داره. عیبش هم اینه که نرم افزار باید همیشه در حال اجرا باشه!!! و متاسفانه این نرم افزار حالت پس زمینه نداره!!!
              البته این نرم افزار مخصوص هندزفری بلوتوث هست ولی روی HC-05 هم جواب میده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X