درود بر همه دوستان من قبلا درباره بافر پرسیده بودم و بافر 74244 گرفتم برای 12تا سگمنت اما وقتی از 4تا ورودی خروجیش استفاده میکنم 5امی رو که میگیرم دیگه سگمنت هام روشن نمیشه و بافر حداکثر 4تا بهم خروجی میده از 8تایی که داره :angry: حالا جدا از این میخواستم بدونم بهترین روش برای این کار من چیه؟ :
من میخوام 12 تا سگمنت آند مشترک رو بصورت رفرش روشن کنم مشکل برنامه هم نداره همه خروجی هام تاریخ و ساعت کار میکنه چون هرکدوم رو جداگانه تست کردم الان مشکل اینه که 12تارو چطور همزمان ساپورت کنم ؟ خط های abcdefg سگمنت هارو که از میکرو میاد چطوری تقویت کنم چه قطعه ای میتونم بذارم جز بافر؟یا اگه از بافری خوب مطمئن هستید و مثل بافری که گفتم دردسر نداشته باشه معرفی کنید
و اینکه برای خطوط مشترک سگمنت ها که 12تاست لازمه درایور بذارم یا نه؟واسه اونم هرچی که خوبه و جواب میده معرفی کنید
راستی با ترانزیستور کار نمیکنم آی سی معرفی کنید باهاش راحت ترم و جمع و جور تره
اضافه شده در تاریخ :
کسی نیست کمکم کنه :question:
من میخوام 12 تا سگمنت آند مشترک رو بصورت رفرش روشن کنم مشکل برنامه هم نداره همه خروجی هام تاریخ و ساعت کار میکنه چون هرکدوم رو جداگانه تست کردم الان مشکل اینه که 12تارو چطور همزمان ساپورت کنم ؟ خط های abcdefg سگمنت هارو که از میکرو میاد چطوری تقویت کنم چه قطعه ای میتونم بذارم جز بافر؟یا اگه از بافری خوب مطمئن هستید و مثل بافری که گفتم دردسر نداشته باشه معرفی کنید
و اینکه برای خطوط مشترک سگمنت ها که 12تاست لازمه درایور بذارم یا نه؟واسه اونم هرچی که خوبه و جواب میده معرفی کنید
راستی با ترانزیستور کار نمیکنم آی سی معرفی کنید باهاش راحت ترم و جمع و جور تره

اضافه شده در تاریخ :
کسی نیست کمکم کنه :question:
دیدگاه