اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با فیوزبیت مگا128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با فیوزبیت مگا128

سلام
    یه مگا128 دارم که هرکاری میکنم فیوزبیت اون رایت نمیشه و همه فیوز بیت ها رو صفر نشون میده
    جالبه اگه پشت سر هم فیوزبیت رو read کنم بصورت تصادفی مقدار فیوزبیت ها تغییر میکنه

موندم چیکار کنم !!
    قبلا یه مگا 128هم داشتم ولی مشکل اینچنین تا حالا برام پیش نیومده بود

پاسخ : مشکل با فیوزبیت مگا128

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
    سلام
    یه مگا128 دارم که هرکاری میکنم فیوزبیت اون رایت نمیشه و همه فیوز بیت ها رو صفر نشون میده
    جالبه اگه پشت سر هم فیوزبیت رو read کنم بصورت تصادفی مقدار فیوزبیت ها تغییر میکنه

موندم چیکار کنم !!
    این مشکل برای من هم پیش اومده
    زمانی که پورت ISP رو به میکرو وصل می کنید و از اون طرف پروگرامر به کامپیوتر وصل هست ولی تغذیه میکرو وصل نباشه همچین اتفاقی پیش میاد.
    من که تغذیه رو بعدش وصل کردم درست شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
      این مشکل برای من هم پیش اومده
      زمانی که پورت ISP رو به میکرو وصل می کنید و از اون طرف پروگرامر به کامپیوتر وصل هست ولی تغذیه میکرو وصل نباشه همچین اتفاقی پیش میاد.
      من که تغذیه رو بعدش وصل کردم درست شد.
      اتفاقا من تغذیه میکرو رو آخر کار وصل میکنم
      اصلا فرقی نمیکنه که تغذیه رو کی وصل کنی، فیوزبیت ها از جاشون تکون نمیخورن،همشون صفر هستن

دیدگاه

اگر از کریستال خارجی استفاده می کنید اون رو عوض کنید شاید درست شد ( شاید ضربه خورده) اون خازن های متصل به کریستال هم احتمال دارن خراب باشند اون ها رو هم یک چک کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
          اگر از کریستال خارجی استفاده می کنید اون رو عوض کنید شاید درست شد ( شاید ضربه خورده) اون خازن های متصل به کریستال هم احتمال دارن خراب باشند اون ها رو هم یک چک کنید
          اصلا چه ربطی به کریستال داره . میکرو نو هستش

دیدگاه

اصلا چه ربطی به کریستال داره . میکرو نو هستش
            من فکر کردم شما از کریستال خارجی استفاده می کنید و یک بار میکرو رو پروگرام کردید و بعد این مشکل ها براتون پیش اومده

دیدگاه

سلام

موندم چیکار کنم !!
              واسه منم پیش اومده احتمالا میکرو از چینی قلابیاست، فوری از کار میوفتن و دیگه فیوز بیت که سهله توش برنامه هم بریزی VERIFY نمیکنه :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط c384104
                واسه منم پیش اومده احتمالا میکرو از چینی قلابیاست، فوری از کار میوفتن و دیگه فیوز بیت که سهله توش برنامه هم بریزی VERIFY نمیکنه :angry:
                این میکرویی که دارم کره ای هست ،زیرش عبارت کره درج شده و به کره ای بودنش مطمئنم
                چون از جایی خریدم که خریدهای عمده قطعات مغازم رو هم از اونجا خرید میکنم و فروشنده رو میشناسم و قبلا هم یه بار از همین میکرو ازش خریدم

دیدگاه

مهندس ارتباطاتت با میکرو احتمالا قطع شده یا شبهه ناکه
                  فیوز بیت وقتی صفر نشون داده میشه که ارتباط یا اتصالی داشته باشه یا قطع باشه
                  البته این چیزیست که برای بنده پیش اومده و با چک کردن مسیر حل شده
                  پروگرامرت چیه؟
                  قابلیت تشخیص اتصال کوتاه داره
                  یه مورد رو هم دقت کن
                  از اونجایی که پایه پروگرام مگا 128 با پایه یوزارت یکیست، حواست باشه که نباید در هنگام پروگرام ماژول یا قطعه ای به این پایه متصل باشه
                  مثلا em18 ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
                    مهندس ارتباطاتت با میکرو احتمالا قطع شده یا شبهه ناکه
                    فیوز بیت وقتی صفر نشون داده میشه که ارتباط یا اتصالی داشته باشه یا قطع باشه
                    البته این چیزیست که برای بنده پیش اومده و با چک کردن مسیر حل شده
                    پروگرامرت چیه؟
                    قابلیت تشخیص اتصال کوتاه داره
                    یه مورد رو هم دقت کن
                    از اونجایی که پایه پروگرام مگا 128 با پایه یوزارت یکیست، حواست باشه که نباید در هنگام پروگرام ماژول یا قطعه ای به این پایه متصل باشه
                    مثلا em18 ...
                    هم tnm2000دارم و جامشاد و هم مولتی پروگ eca

همه اتصالات رو هر دفعه چک میکنم

بابت همین کره ای بودنش 5000 بیشتر پول دادم و برای جفتشون 24تومن پول دادم . حالا یکیش مثل یابو بغش 12 تا کنتاکتور کار میکنه و یکی دیگش از صد تا چینی بدتره و اصلا کار نمیکنه

دیدگاه

من می تونم اسکماتیک(شماتیک) اتصالات شما رو ببینم؟
                      البته مدت زیادی هستش AVR کار نکردم. ولی شاید بتونم کمکت کنم. اگه یه عکس هم از کارهای اتصالاتت بذاری خوبه. اتصالت با tnm2000 رو بذار. توی پروگرم کردن یا پاک کردن یا خوندن مشکل داری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                        من می تونم اسکماتیک(شماتیک) اتصالات شما رو ببینم؟
                        البته مدت زیادی هستش AVR کار نکردم. ولی شاید بتونم کمکت کنم. اگه یه عکس هم از کارهای اتصالاتت بذاری خوبه. اتصالت با tnm2000 رو بذار. توی پروگرم کردن یا پاک کردن یا خوندن مشکل داری؟
                        نه میکرو خونده میشه و نه نوشته میشه ، فقط موقع خوندن فیوزبیت ها مقائیر فیوز بیت صفر نشون داده میشه و هر از گاهی شانسی یکیشون یک میشه که دفعه بعد هم میخونی باز صفر میشه

امروز بعد از ظهر نشستم برای اطمینان کافی یه سوکت idc رو مستقیم به میکرو لحیم کردم و اتصالاتش رو چند بار برای اطمینان خاطر چک کردم

الان توی خونه فقط مولتی پروگ همرامه و tnm و جامشاد توی مغازه هستن
                        اینم نحوه اتصال مولتی پروگرمر ECA به میکرو توسط کابل IDC

دیدگاه

مشکلم حل شد

دوبار اومدم لحیم ها رو با هویه یه بار از اول چک کرد و دوباره این کارو انجام دادم ولی مشکل حل نشد oo:

گفتم بذار با یه فن میکرو رو ناک اوت کنم
                          اومدم هیتر رو گذاشتم رو آخرین درجه (450درجه) بد نوک هیتر رو که داشت با آخرین فشار باد گرم میداد بیرون رو دقیقا چسبوندم وسط میکرو
                          میکرو قنشگ داشت کباب میشد
                          گفتم این دیگه سوخت
                          این پایان ماجرا نبود
                          همین طور شانسی گفتم بذار بینم درست شده یا نه

بار اول که فیوز بیت ها رو خوند ارور داد
                          .
                          .
                          .
                          .
                          ولی بار دوم درست شد :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :applause: :applause:

مشکل با یه شوک گرمایی حل شد

حالا من موندم چرا با شوک گرمایی میکرو درست شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          هرکی دلیل قانع کننده ای داره ما رو روشن کنه

دیدگاه

مهندس جان شوک گرمایی نبوده
                            اصلا چنین چیزی مطقی نیست
                            همون اتصالات شبهه ناکه که گفتم
                            به طور معمول من بعد از نصب میکرو اس ام دی با هیتر گرمایی به اون میدم و فورا اون رو با مسواک هارد شستشو میدم
                            البته نه گرمایی که شما دادی یک گرما در حد مذاب شدن لحیم ها و اونم به پایه های میکرو
                            این عمل به نوعی یک عمل غیر حرفه ای به حساب میاد اما بنده تا الان مشکلی در تبعات اون ندیدم
                            مخصوصا که میگی میکروت گرونه و .........

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X