اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروج از حلقه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خروج از حلقه

سلام
    اگه منظورتون صفحه کلیدهای حروفداره باید بگم دستوری برای اسکنشون نه تو BASIC نه تو C نداریم و باید برنانشونو بنویسی . برنامشون راحته اما طولانی میشه.
    انگشت مکن رنجه به در کوفتن کس تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت

دیدگاه

اگه منظورتون صفحه کلید های حروفی که باید بگم نه تو C نه تو بیسیک دستورس برای اسکنشون نداریم. برنامشونو باید بنویسی . راحته اما یکم طولانی میشه.
      انگشت مکن رنجه به در کوفتن کس تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
        درسته میلاد جان، حالا که این بحث انجام شد دوباره برام این سوال پیش اومد که توی بیسیک برای تعریف اون نوع کلید هم دستور آماده هست یا اینکه خودتون یکم دستکاری میکنید و میسازیدش؟
        سلام.

نه اون دستوره خاصی نداره..باید خودت برنامه رو بنویسی تو انجمن با c یه برنامش بود.
        www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط foadft
          اگه منظورتون صفحه کلید های حروفی که باید بگم نه تو C نه تو بیسیک دستورس برای اسکنشون نداریم. برنامشونو باید بنویسی . راحته اما یکم طولانی میشه.
          منظورتون کدوم نوع صفحه کلید هست؟ تا اونجا که من اطلاع دارم بیسکام دستورات کیبورد های 4در 4 و کیبوردکامپیوتر رو آماده کرده.
          از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
          هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
          اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
          اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
          شاد و موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X