با سلام. دوستان کسی هست بتونه یک آی سی درایور touch screen رو به من معرفی کنه که تو بازارم پیدا بشه . نمی خوام از A/D میکرو استفاده کنم و فقط می خوام این آی سی یک مقدار دیجیتال رو بهم برگردونه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
آی سی درایور touch screen
Collapse
X
-
به دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست -
راستش دنبال این آی سی گشتم ولی موفق نشدم جایی پیدا کنم . ممنون می شم یا آدرس جایی که بشه تهیه اش کرد بدین یا آی سی که بشه پیدا کرد معرفی کنینبه دنبال مرگ می گشتم ... شهر به شهر، کوی به کوی، خانه به خانه و صاحب خانه ای خوابم را با نهیبش آشفته کرد ... که چه نشستی که اکنون بر مقبره ات سنگ می کوبند گفتم چه خوب که بعد از این، طعم زندگی بس شیرین است و گوارا
ای تو ... ای بذر نهال هستی ... اگر زنده ای دعای خیرت را بدرقه راهم ساز ... اگر هم مردگی را تجربه می کنی، بیا با هم زنده شویم که گویند زندگی زیباست
دیدگاه
-
پاسخ : آی سی درایور touch screen
سال گذشته منم دنبالش بودم ولی یکی نظرمو عوض کرد گفت با خود adc میکرو این کارو بکن.
منم به شما این پیشنهادو میدم که از adc خود میکرو استفاده کنی. هم اینکه راحت تره و هم اینکه سخت افزارت کوچیک تر میشه.
ولی یه سری به جوان بزن اگه نداشت از خودش بپرس بگو از کجا بگیرم .(99%- پاساژ توکل جنسهای کم یاب بازار رو دارن)www.icesi.ir
دیدگاه
-
پاسخ : آی سی درایور touch screen
سلام خدمت دوستان .touch lcd من بعضی وقتا x و y رو درست نمایش نمیده.یمثلا یه موقع x=157 یه وقت میذاره x=176 .اختلاف زیاده.به نظر شما مشکل کجاست...برنامه رو هم میذارم..
Config Portf.0 = Output
Config Portf.1 = Input
Config Portf.2 = Output
Config Portf.3 = Input
Set Portf.0
Reset Portf.1
Reset Portf.2
Reset Portf.3
Waitms 20
X = Getadc(1)
X = X / 4
Config Portf.0 = Input