اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ذخیره خروجی بصورت جدول در ممور با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ذخیره خروجی بصورت جدول در ممور با avr

سلام
    دوستان من میخوام چندتا کلید به میکرو وصل بکنم.
    بعدا مثلا کلیدی که متصل به pinb.1 هست زدم یک عدد رو برام توی یک جدول روی مموری ذخیره کنه.
    که بتونم مموری رو بعدا وصل بکنم کامپیوتر عدد رو ببینم و بتونم کپیشون بکنم.
    یا
    avr وصل بشه کامیپوتر بعدا هر دکمه ای زدم عدد مربوط به دکمه که تو برنامه تعریف کردم توی یک خونه از جدولها ثبت بشه.(مثلا کلید یک زدم توی خونه یک جدول بنویسه مثلا 3 کلید دو رو زدم تو خونه یک بنویسه 4)
    کسی هست که بدونه باید چیکار بکنم؟

پاسخ : کمک در ذخیره خروجی بصورت جدول در ممور با avr

یه سوال؟؟

از چه تابعی میخوای برا اتصال رم (مموری) به میکرو استفاده کنی؟

ff.h یا pff.h ????
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
      یه سوال؟؟

از چه تابعی میخوای برا اتصال رم (مموری) به میکرو استفاده کنی؟

ff.h یا pff.h ????
      کدومش بهتره؟
      اگر بشه با ارتباط سریال به کامپیوتر متصل بشه و عدد کلید ها رو یک جا توی جدول در کامپیوتر بنویسم خیلی بهتر هست تا بخوام روی رم بنویسمش

دیدگاه

بستگی داره...
        مثلا ff حافظه زیاد اشقال میکنه ولی کامل هستش
        و pff فقط توابع اصلی روداره و خیلی از توابع دیگه رو نداره(که زیاد مورد نیاز نیست....حد اقل به درد پروژه تو فک نکنم بخوره) و در عوض کم حجم هستش

اونی هم که گفتی فک کنم میشه....
        اینو ببین
        http://dmf313.ir/%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-avr-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-usb-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-cp2102/

فقط باید کد نویسی سی شارپ یا بیسیک یا... بلد باشی....
        (نرم افزاری که تو کامپیوتر اجرا میشه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
          بستگی داره...
          مثلا ff حافظه زیاد اشقال میکنه ولی کامل هستش
          و pff فقط توابع اصلی روداره و خیلی از توابع دیگه رو نداره(که زیاد مورد نیاز نیست....حد اقل به درد پروژه تو فک نکنم بخوره) و در عوض کم حجم هستش

اونی هم که گفتی فک کنم میشه....
          اینو ببین
          http://dmf313.ir/%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-avr-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-usb-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-cp2102/

فقط باید کد نویسی سی شارپ یا بیسیک یا... بلد باشی....
          (نرم افزاری که تو کامپیوتر اجرا میشه)
          تا اون قسمتی که قراره داده ها رو بفرستم به کامپیوتر و در هایپر ترمینال ببنمشون مشکلی ندارم.
          قسمتی که مشکل دارم اینه:
          من چهارتا کلید دارم
          کلید یک زدم عدد یک رو بهم میده بعدا این عدد رو چجوری تو خونه یک جدولم وارد بکنم.
          کلید سه رو زدم مثلا عدد دو میده چجور این عدد رو توی خونه دو جدولم وارد بکنم.
          این ذهنم درگیر کرده

دیدگاه

کلید یک زدم عدد یک رو بهم میده بعدا این عدد رو چجوری تو خونه یک جدولم وارد بکنم.
            کلید سه رو زدم مثلا عدد دو میده چجور این عدد رو توی خونه دو جدولم وارد بکنم.
            این ذهنم درگیر کرده
            این جدوله داستانش چیه؟؟؟>>>>ذهنم رو درگیر کرده :redface:

یه کلیدی فشرده میشه و همون کد مغادش به pc ارسال میشه.....الان مشکل چیه ....من متوجه نمیشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
              این جدوله داستانش چیه؟؟؟>>>>ذهنم رو درگیر کرده :redface:

یه کلیدی فشرده میشه و همون کد مغادش به pc ارسال میشه.....الان مشکل چیه ....من متوجه نمیشم
              اینجور فکر کن که چهارتا گزینه داری
              اگر کلید گزینه دو زده شد یک جدول که در کامپیوتر هست در دومین گزینه اش مینویسه دو
              اگر کلید سه زده شد در سومین گزینه جدول کامپیوتر نوشته میشه سه

دیدگاه

فک کنم این دیگه مربوط میشه به برنامه نویسی در کامپیوتر (نرم افزاری که درست کردی)......که یه جدول ایجاد کنه و دیتا رو در جای که تو میخوای برات ذخییره کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
                  فک کنم این دیگه مربوط میشه به برنامه نویسی در کامپیوتر (نرم افزاری که درست کردی)......که یه جدول ایجاد کنه و دیتا رو در جای که تو میخوای برات ذخییره کنه
                  آره برنامه نویسی کامپیوتر میخواد.باید برم دنبالش یادش بگیرم.
                  ممنون که وقت گذاشتی.

دیدگاه

کسی ایده ای چیزی نداشت واسه اینکار؟؟

دیدگاه

اگر میتونی با فایل سیستم توی میکرو کار بکنی (همون وصل کردن رم و درست کردن و کار کردن با فایل توسط میکرو) میتونی بدون اتصال به کامپیوتر یه فایل اکسل توی رم درست بکنی و دیتا رو توش ذخیره بکنی. برای این کار یه فرمت مشترک هست به اسم csv. این فایل به صورت جدول در اکسل و تمامی برنامه های جدول دیگه باز میشه. یه فرمت مشترکه برای ذخیره حدولی دیتا. یه سرچ بزنی و صفحه ویکیپدیا این فرمت رو پیدا بکنی خیلی ساده میتونی باهاش کار بکنی. با اینتر کردن در فایل یک سطر به پایین میری و با , گزاشتن یک ستون به جلو. برای بهتر فهمیدن موضوع یک فایا با نوتپد درست بکن و با این فرمت ذخیره بکن ببین چطور با اکسل باز میشه.
                      ولی اگر اصرار داری تو کامپیوتر دیتا رو جدول و ذخیره بکنی جای سوال اینجا نیست و بعید میدونم به جواب برسی. بهتره بری تو انجمن برنامه نویس دات کام مطرحش بکنی.
                      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                        اگر میتونی با فایل سیستم توی میکرو کار بکنی (همون وصل کردن رم و درست کردن و کار کردن با فایل توسط میکرو) میتونی بدون اتصال به کامپیوتر یه فایل اکسل توی رم درست بکنی و دیتا رو توش ذخیره بکنی. برای این کار یه فرمت مشترک هست به اسم csv. این فایل به صورت جدول در اکسل و تمامی برنامه های جدول دیگه باز میشه. یه فرمت مشترکه برای ذخیره حدولی دیتا. یه سرچ بزنی و صفحه ویکیپدیا این فرمت رو پیدا بکنی خیلی ساده میتونی باهاش کار بکنی. با اینتر کردن در فایل یک سطر به پایین میری و با , گزاشتن یک ستون به جلو. برای بهتر فهمیدن موضوع یک فایا با نوتپد درست بکن و با این فرمت ذخیره بکن ببین چطور با اکسل باز میشه.
                        ولی اگر اصرار داری تو کامپیوتر دیتا رو جدول و ذخیره بکنی جای سوال اینجا نیست و بعید میدونم به جواب برسی. بهتره بری تو انجمن برنامه نویس دات کام مطرحش بکنی.
                        سلام دوست عزیز.ممنونم
                        ایده اولت خوب بود.
                        ممونم

دیدگاه

کاکو من گشتم نتونستم چیزی پیدا بکنم.
                          اگر مطلبی در موردش داری یا سایتی هست که توضیحاتی داده باشه ممنون میشم بهم بدی

دیدگاه

شما با میکرو اطلاعات رو میفرستی به کامپیوتر. گزینه هات هم محدود هستند. یعنی یا 1 یا 2 یا 3 یا 4 هست. بیشتر بود هم مشکلی نیست.
                            سمت کامپیوتر مثلا با #C می نویسی. اونجا خیلی راحت می تونی کد گرفته شده و بزاری داخل یک switch. بعد از تشخیص کد ارسالی از میکرو، میشه نوبت نوشتنش. اینکه جدول درست کنی یا #C خیلی راحته. برو سراغ برنامه نویسی #C. کلا یک روز بیشتر وقتتو نمی گیره.
                            ---------
                            .
                            .
                            ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
                              کاکو من گشتم نتونستم چیزی پیدا بکنم.
                              اگر مطلبی در موردش داری یا سایتی هست که توضیحاتی داده باشه ممنون میشم بهم بدی
                              آقا گرفتم چی شد.
                              من داده هام رو توی یک فایل تکست در مموری ذخیره میکنم و واسه اینکه بتونم اینها رو بیارم توی اکسل و چون اکسل جدول هست باید اینجور بنویستم در فایل تکستم
                              مثلا:ش
                              2 , 9 ,4
                              که الان در گزینه اول مینویسه 2 و گزینه دوم مینویسه 9 و گزینه سوم هم 4 مینویسه.
                              و اگر این فایل تکست رو با فرمت csv. ذخیره بکنم میتونم با اکسل بازش بکنم.
                              حالا فقط یه سوال.
                              در مموری توسط میکرو چجور فایل تکست بسازم و درونش اینها بنویسم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X