اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه تولید فرکانس در چند خروجی؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه تولید فرکانس در چند خروجی؟

سلام
    من واسه یه پروژه می خوام رو چندتا از پین های avr قابلیت pwm داشته باشم. البته می دونم تعداد خروجی pwm به دلیل ساختار avr محدوده ، ولی فکر کنم بشه یه لایبرری واسه اینکار درست کرد، مثل دستور servo که محدودیت تعداد هم نداره. فقط اگه بتونیم تعداد پالس هاشو بیشتر کنیم و یه فرکانس درست کنیم مشکل حله. دقت زیاد مهم نیست، واسه همین نمی خوام از تایمر کانتر استفاده کنم، فرکانس هم در حد 1KHz کافیه ، فقط همونطور که گفتم مثل pwm می خوام دائم پهنای پالس ها رو تغییر بدم.
    به نظر شما این کار عملیه؟ یا اگه شما راه حل دیگه ای دارین کمکم کنین.

پاسخ : نحوه تولید فرکانس در چند خروجی؟

سلام
    اگه اشتباه نکنم با دستور sound یا دستور Pulseout بتونید این کارو انجام بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1nafar
      سلام
      اگه اشتباه نکنم با دستور sound یا دستور Pulseout بتونید این کارو انجام بدید
      سلام دوست عزیز
      برای اینکه بتوان از دستور pulseout فرکانس تولید کرد باید این دستور داخل یه حلقه قرار بگیره که برای بیشتر از یک خروجی امکان پذیر نیست.
      با دستور sound هم فقط می شه یه فرکانس ایجاد کرد که عرض پالس های صفر و یک اون باهم مساوی هست ولی من می خوام مثل مد pwm نسبت این دو رو دائما عوض کنم.

دیدگاه

سلام
        شما میتونید چندتا حلقه ایجاد کنید
        دستور pulseout رو توی اون چند تا حلقه بذارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1nafar
          سلام
          شما میتونید چندتا حلقه ایجاد کنید
          دستور pulseout رو توی اون چند تا حلقه بذارید
          من فرکانس حداقل واسه ده تا خروجی می خوام اگه واسه هرکدوم یه حلقه بذارم دوما در هر لحظه فقط یه خروجی کار میکنه ، دوما با شیفت دادن این فرکانس رو خروجی ها هم نمی توان نتیجه مطلوب ازش گرفت.

دیدگاه

سلام به دوستان . تمام راه هایی که میگید درسته اما منم یه راه ساده به ذهنم رسید گفتم مطرح کنم شاید مفید باشه .
            می تونیم برای تولید پالس توی خروجی از تک تک پایه های میکرو هم استفاده کنیم فقط باید برای هر کدومشون یه برنامه بنویسیم . منظورم اینه که با مدل سازی سیگنال تولیدی و نوشتن برنامش توی دیجیتال ، این نمونه های اعمال شده در واحدهای زمانی مشخص به پایه های میکرو رو بدیم و بعد به یه ADCآ‌جانبی که مقادیر دیجیتال رو بگیره و معادل آنالوگش رو تولید کنه . با این کار تونستیم برای هر رشته ی دیجیتال مشخص ، یک سیگنال آنالوگ با فرکانس مشخص تولید کنیم . موفق باشید .

[hr]مرا عهدیست با جانان که جان در بدن دارم هوا خواهان کویش را چو جان خویشتن دارم
            دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X