اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل AVR

سلام . من تازه شروع کردم به کار با این میکروکنترلر . اما متاسفانه یک مشکلی هس بخاطرش چندتا میکروم سوخت . تو فیلم زیری که گذاشتم با برنامش یک فلاشر ساده هست اما موقعی که رو برد بورد میزارم بهم میریزه داغ میکنه میسوزه نمیدوم چرا

http://uplod.ir/8srs6cozxfv9/VID_%DB...%DB%B7.3gp.htm

اینم برنامش

$regfile = "m48def.dat"
    $crystal = 16000000

Config Portb = Output
    Do
    Set Portb.0
    Waitms 500
    Reset Portb.0
    Waitms 500
    Loop
    End

من با اتمگا 8 16 32 48 همه تست کردم نشد

پاسخ : مشکل AVR

سلام
    اول ببینم کریستال گذاشتی فیوز بیت تنظیم کردی 5 ولت دادی دیتا شیت نگاه کردی برعکس نزدی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
      سلام
      اول ببینم کریستال گذاشتی فیوز بیت تنظیم کردی 5 ولت دادی دیتا شیت نگاه کردی برعکس نزدی
      ممنونم بنیامین جان.
      راستش من زیاد وارد نیستم البته بیسیک قبلا خیلی حرفه ای کار میکردم اما از الکترونیک صفرم
      با بسکام - پروگرامر STK300 کار میکنم
      ممنون میشم راهنمایی کنی در مورد مطالبی ک گفتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MERCEDES-AMG
        سلام . من تازه شروع کردم به کار با این میکروکنترلر . اما متاسفانه یک مشکلی هس بخاطرش چندتا میکروم سوخت . تو فیلم زیری که گذاشتم با برنامش یک فلاشر ساده هست اما موقعی که رو برد بورد میزارم بهم میریزه داغ میکنه میسوزه نمیدوم چرا

http://uplod.ir/8srs6cozxfv9/VID_%DB...%DB%B7.3gp.htm

اینم برنامش

$regfile = "m48def.dat"
        $crystal = 16000000

Config Portb = Output
        Do
        Set Portb.0
        Waitms 500
        Reset Portb.0
        Waitms 500
        Loop
        End

من با اتمگا 8 16 32 48 همه تست کردم نشد
        با اجازه مهندس بنیامین خلیلی

کریستال 16 مگ که نذاشتی احتمالا فیوز بیت هم تنظیم نکردی
        پس توی برنامت کریستالت رو بذار روی 1مگ یعنی 1000000
        تازه مگه میکروت مگا8 نیست؟ پس میشه :m8def.dat
        [code=c]
        $regfile = "m8def.dat"
        $crystal = 1000000

Config Portb = Output
        Do
        TOGGLE PORTB
        Waitms 500
        Loop
        End

[/code]
        "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
        ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
        ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
        پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشتی کریستال 16مگ در ATmega8
          پس فیوز بیت میشه HF:0xD9
          LF:0xFF

5رو باید رگولاتور بزاری 7805

دیدگاه

متشکرم از دو دوست عزیز
            این فیوز بیت رو در بسکام باید در کجا تنظیم کنم؟

اگه فیلم رو هم میدیدید عالی میشد دوستان
            میدونید طبق خونده هام خب یک + - داره هر کنترلری درسته؟ یک پایه هم خروجی هس
            اما من رو بربورد هر کار کردم اصلا داغون میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
              5رو باید رگولاتور بزاری 7805
              تغذیه ایشون فک کنم اوکی باشه از اینها دارند: :smile: البته اگه جا به جا نزده باشند. :nerd:
              http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-bread-board/2159-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C.html#id Tab5

متشکرم از دو دوست عزیز
              این فیوز بیت رو در بسکام باید در کجا تنظیم کنم؟

اگه فیلم رو هم میدیدید عالی میشد دوستان
              میدونید طبق خونده هام خب یک + - داره هر کنترلری درسته؟ یک پایه هم خروجی هس
              اما من رو بربورد هر کار کردم اصلا داغون میشه
              من فیلم رو دیدم و شما از کریستال16 مگ اصلا استفاده نکردید که میخواین فیوز بیت رو تغییر بدین!!
              "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
              ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
              ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.

دیدگاه

فیلم زیاد معلوم نیست فقط کریستال نداره

دیدگاه

ممنونم
                  مشکل تو فیلم واضح هست . من + - میزارم به همون VCC GND درسته ؟
                  یک سیم هم از پایه مثلا B0 میگیرم به LED
                  اما میکرو داغ میکنه که بماند
                  کار نمیکنه که بماند
                  بعدش هم یجوری میشه که باید مثلا منفی رو بکشه تا اتصال برقرار بشه !
                  یک وضعیه
                  الان دوستان با توجه به اطلاعات ناقص من چیکار کنم شسته رفته بفرماییند ممنون میشم واضح باشه ساده باشه باتشکر پیشاپیش

دیدگاه

دو سر پایه 7و8 رو با مولتی متر بگیر ببین چند نشون میده
                    شاید قبلا سوخته میکرو

دیدگاه

متاسفانه مولتی متر ندارم اتمگا 48 هست
                      البته من هرچی تا الان تست کردم همشون میسوختن!!!!!!!!
                      اون فیوز بیتها که فرمودین کجا باید ست بشه؟

داستانی شده

دیدگاه

شما که ولتمتر نداری پس از کجا مطمئن هستی که 5 ولت روی پایه ها هست من از پروگرامر usbاستفاده میکنم و هیچی از بیسیک بلد نیستم

دیدگاه

بین LED و میکرو مقاومت گذاشتی؟ اگه نباشه LED جریان میکشه و میکرو داغ میشه و احتمالا میسوزه

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                            ممنون
                            بله من مقاومت گذاشتم بین برق اصلی و ال ای دی .. باز نمیشه
                            نمیدونم هنگ کردم دیگه
                            صحبت از فیوز بیت کردین کسی هم حوصله جوابگویی نداره

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                              ممنون
                              بله من مقاومت گذاشتم بین برق اصلی و ال ای دی .. باز نمیشه
                              نمیدونم هنگ کردم دیگه
                              صحبت از فیوز بیت کردین کسی هم حوصله جوابگویی نداره
                              سلام دوست عزیز
                              فیوز بیت یه سری تنظیمات برای سخت افزار هست که با اون میشه قابلیت های میکرو رو فعال یا غیر فعال کرد یا میتونی فرکانس کاری میکروت رو تغییر بدی اولا فرکانس دیفالت میکرو وقتی شما میکرو رو میخری فرکانس کاریش روی یک مگاهرتز هست اما اگه میخوای تغییرش بدی باید بری سراغ فیوزبیت ها و برای هر نوع پروگرامر این فیوز بیت ها ممکنه کار باهاشون فرق داشته باشه.
                              به عنوان مثال این پروگرامر خودمه:

همانطور که میبینید سمت راست فیوزبیت ها هستند و وسط یه جور ویزارد هست که میاد کمک میکنه فیوز بیت ها رو انتخاب کنید.

در ضمن مراقب باشید اگر کریستال خارجی یا نوسان ساز خارجی ندارید به هیچ عنوان روی کریستال خارجی تنظیم نکنید که دیگه میکروتون قابل استفاده نیست و دیگه پروگرام نمیشه به عبارتی میکرو به کما میره ( البته میشه درستش کرد اگر بهش کلاکخارجی بدین) و

خلاصه فیوزبیت ها خیلی مهم هستند. باید حواستون بهش باشه

در ضمن توی فیلم روش مناسبی برای پیدا کردن VCC و GND استفاده نمیکنید اونجوری امکان داره ای سی صدمه ببینه.
                              بهتره VCCوGND رو مستقیم وصل کنید نه اینکه از پایه یک یکی یکی امتحان کنید.

راستی شما VCC رو به + و GND رو به - وصل میکنید دیگه نه؟ :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X