اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد دیکود کردن اطلاعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد دیکود کردن اطلاعات

نوشته اصلی توسط r.p

خیلی ممنون از راهنمایی تون
    فقط چند تا سوال داشتم

اگه از مدولاسیون fsk استفاده کنم بازم نویز تاثیر می زاره؟کار با سری fsk مانند ask هست؟
    این سری hmd با fsk است؟
    طریقه اتصال دقیقا مثل ask هست؟

برد یک کیلومتر چه فرستنده و گیرنده ای خوبه؟

بازم ممنون :nice:
    سلام ..................

ببینید FSK مدولاسیونیه که تمام توجهش رو میذاره روی تغییر فرکانس سیگنال . یعنی چی؟ یعنی شما به ازای یه فرکانس مشخص، صفر متناظر میکنی و به ازای یه فرکانس دیگه ، یک .

اساسش هم بر همین اساسه . یعنی دو نوع فرکانس تعریف میکنه ؛ که برای یه کدوم صفر و برای اون یکی ، صفر در دمدولاتور در نظر می گیریم .
    یه مدت در مودم از این مدولاسیون ها استفاده میشد .

اما در مورد نویز؛ اکثر نویز ها همون طور که خودتون بهتر از من می دونید (الکترونیکیم!!) به صورت ضربه ای عمل میکنن . در مدولاسیون ASK چون میزان دامنه خیلی مهمه ، اگه یه نویز ضربه ای به وقوع بپیونده می تونه به عنوان یه دامنه از تناظر یک یا صفر ما در نظر گرفته بشه و این یعنی خلل در دریافت دستای ارسالی . حالا فرض کنید این اتتفاق چند بار در زمان ارسال تکرار بشه . دیگه باید فاتحه ی دیتا رو خوند . اما اگه این نویز های ضربه ای در مدولاسین FSK اتفاق بیوفته ، به دامنه آسیب میزنه که برای گیرنده زیاد مهم نیست چون اون تمام خواسش معطوفه به میزان فرکانس سیگنال دریافتی نه دامنه . پس میشه گفت در مقابل نویز مقاوم تره .

همون طور که توی دیتا شیت قید شده ؛ مدولاسیون سری HMD همون FSK هست .

طریقه ی اتصالش هم توی دیتاشیتش هست ؛ مطالعه بفرمایید پیدا می کنید . زیاد با ASK فرقی نمیکنه . (از نظر اصول ایده) .

سوا پست آخرتون رو هم اگه دقیقا مشخص کنید توی کدوم دیتا شیت ؛ در خدمتتون هستم . موفق باشید .
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام .................

http://www.4shared.com/file/59591078/28794390/FSK.html

یه پیشنهاد دیگه که فکر کنم بتونه شما رو برای انتخاب ماژول مطمئن کنه....

http://www.4shared.com/file/59591646.../HM-TR_EN.html

موفق باشید .

دیدگاه

سلام چطوری میتونم در 1 ثانیه 1000 بیت ارسال کنم و چطوری متوجه بشم؟ :mrgreen:
        r.pسابق

دیدگاه

اگه ممکنه نظرتون در مورد این فرستنده و گیرنده بدین؟ایا کار و برنامه نویسی و سخت افزار مثل فرستنده و گیرنده ای که من قبلا گذاشته بودم است؟

http://www.chip-electronic.ir/files/6952726_RFM12BP.pdf

خیلی خیلی خیلی ممنون :nice:
          r.pسابق

دیدگاه

آقای حسام الدین و دوستان لطفا کمکم کنین :cry2:
            r.pسابق

دیدگاه

سلام ...............

ببخشید ، یک مقدار نبودم!!!

در مورد فرستنده ای که گذاشتید ، سری RFM مشابه همونHMT که براتون در لینک قبلی گذاشته بودم . (یک مقدار فرق داره ، چون اینا SPI دارن) . از نظر برنامه نویسی یا سیموله ی سخت افزار زیاد با اونی که براتون گذاشتم فرق نمیکنه .
              من با این ماژول زیاد کار نکردم ، اما با اون یکی کار کردم ، خیلی خوب جواب داده . این دو تا ماژول با اون مدلی هم که گذاشتید (اول ) خیلی فرق نداره . فقط نوع مدولاسیونشون با هم فرق میکنه . اما دقت ان دو تا خیلی بیشتره . (من با HMT کار کردم ازش راضی بودم) .
              شما چرا با این ماژول کار نمیکنید؟ بردی که داره از 130 شروع میشه و فکر کنم بعضی مدل هاش تا 300 متر هم میرسه . شما در پست اولتون اشاره کرده بودی که برد 180 متر میخواید . فکر کنم این بهترین انتخابه . میتونید از USART میکرو هم استفاده کنید . حالا باز نظر خودتونه.... موفق باشید .

دیدگاه

من چطوری میتونم توسط اسیلوسکوپ فرکانس گیرنده رو تنظیم کنم اخه پتانسیومتر روی گیرنده رو تغییر دادم؟

r.pسابق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.p
                  من چطوری میتونم توسط اسیلوسکوپ فرکانس گیرنده رو تنظیم کنم اخه پتانسیومتر روی گیرنده رو تغییر دادم؟

سیگنال رو بدین به پروب اسیلوسکوپ ؛ بعد با تقسیمات زمانی که بر روی اسیلوسکوپ وجود داره میشه فرکانس رو اندازه گیری کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
                    اما دقت ان دو تا خیلی بیشتره . (من با HMT کار کردم ازش راضی بودم) .
                    میشه دقیقا بگین با کدوم شمارش کار کردین و از کجا میتونم تهیه کنم؟
                    r.pسابق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.p

میشه دقیقا بگین با کدوم شمارش کار کردین و از کجا میتونم تهیه کنم؟
                      همینی که براتون گذاشتم دیتاشیتشو ... بردش تا 200 مت هم خوب جواب میداد . موفق باشید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.p
                        سلام چطوری میتونم در 1 ثانیه 1000 بیت ارسال کنم و چطوری متوجه بشم؟ :mrgreen:
                        ببخشین بازم مزاحم میشم اگه ممکنه در این موردم توضیح بدین
                        خیلی ممنون
                        r.pسابق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.p

خیلی ممنون
                          سلام .........

ببینید برای ارسال با ماژول HMD باید از ارتباط سریال استفاده کنید . و در نتیجه یک مقدار معینی bit rate برای اون تعریف میشه حالا اگه شما بخواید با نرخی کمتر به ارسال اطلاعات بپردازید ، میشه یه کاریش کرد ؛ اما از حد ظرفیت ماگزیمم نرخ بیشتر نمیتونید ارسال داشته باشید . چون ماژول جوابگو نیست . حالا دقیقا کاری که میخواید بکنید چیه (با کدوم ماژول) .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین

خیلی ممنون
                            سلام .........

ببینید برای ارسال با ماژول HMD باید از ارتباط سریال استفاده کنید . و در نتیجه یک مقدار معینی bit rate برای اون تعریف میشه حالا اگه شما بخواید با نرخی کمتر به ارسال اطلاعات بپردازید ، میشه یه کاریش کرد ؛ اما از حد ظرفیت ماگزیمم نرخ بیشتر نمیتونید ارسال داشته باشید . چون ماژول جوابگو نیست . حالا دقیقا کاری که میخواید بکنید چیه (با کدوم ماژول) .
                            [/quote]
                            سلام
                            با همون فرستنده و گیرنده ای که اول گفتم همونی که با مدولاسیون ask کار میکرد میخوام این کارو انجام بدم چون این نوع فرستنده و گیرنده رو الان دارم و در حدود 50 الی 60 متر با مانع ازش جواب گرفتم

میخوام تو یک ثانیه 1000 بیت ارسال کنه فقط همین

ایا این بستگی به baud داره مثلا من باود رو 4800 تعریف کردم تو برنامه یعنی الان تو یک ثانیه 4800 بیت ارسال میکنه یا تحلیل من اشتباهه(البته شرمندم که اینقدر بیسوادم)
                            r.pسابق

دیدگاه

بازم سلام ................

این لینک رو ببینید تا سوالتون بر طرف بشه ...........

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15936.msg73765

موفق باشید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X