اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار کردن با Avt

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار کردن با Avt

من زیاد اسمبلی AVR کار نکردم.
    ولی فکر کنم این خطا بخاطر این باشه که Z داره به مکانی از حافظه اشاره میکنه که وجود نداره

چون توی mega16 فقط 16 کیلوبایت حافظه فلش داریم .
    یعنی 16384 بایت . ( 16x1024 )

ولی توی برنامتون شما با Z دارین به مکان حافظه 65535 ام اشاره میکنید که خب وجود نداره .

البته میگم چون زیاد با اسمبلی AVR کار نکردم ممکنه اشتباه گفته باشم.
    دوستان دیگه باید کمک بفرمایند در این مورد .
    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

من از اول این مبحث رو مطالعه نکردم. ولی در مورد تهیه پروگرامر Usb می تونید از فروشگاه قطعات این سایت استفاده کنید : http://partshop.eca.ir
      و اگر می خواهید خودتون این رو بسازید ، می تونید قطعاتتون رو از آدرسی که در بالا معرفی کردم ، استفاده کنید.
      در مورد زبان برنامه نویسی ، به نظر من بیسکام می تونه خیلی از نیاز هاتون رو برطرف کنه. بعدش برید سراغ C.
      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

فرمایش آقا حمید کاملا صحیح هست، شما میخوای به جایی اشاره کنی که اصلا در حافظه وجود نداره، مثل این میمونه که من به شما بگم بر توی اون ماشین ون روی صندلی بیست و چهارم بشین حالا شما میری تو ماشین میبینی مثلا 8 تا صندلی بیشتر نداره خوب بر میگردی به من پیغام خطا میدی دیگه.
        در مورد اشاره کردن چندتا نکته دیگه هم هست که خوبه بدونی اگر وقت داشتم مینوشتم، متاسفانه توی امتحانات هست و کمبود وقت.
        دستور LDI ZH,HIGH(65536) به این معنی هست که نیم بایت با ارزش بیشتر عدد 65536 رو درون رجیستر ZH که همون R31 باشه بارگزاری کن و به همین ترتیب در خط بعدی نیم بایت با ارزش کمتر درون ZL. اما دلیل اینکه پیغام خطا میبینی همون بود که بالاتر اشاره شد.
        در اسمبلی مستقیما چیزی به عنوان متغیر وجود نداره، رجیسترهای شما متغیرهای شما هستند. که شامل رجیستر های عمومی و خانه های حافظه RAM هستند.

از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
        هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
        اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
        اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
        شاد و موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X