اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه مشکل ساده !!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه مشکل ساده !!!!

سلام
    نمیدونم چرا تو این کد وقتی s=2 میشود ، pwm1a ، صفر نمیشود...

[code=c]$regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 1000000
    Config Timer1 = Pwm , Pwm = 10 , Prescale = 1 , Compare A Pwm = Clear Up , Compare B Pwm = Clear Up
    Start Timer1
    Enable Interrupts

Config Int0 = Rising
    Enable Int0
    On Int0 Ddd

Config Portc = Output
    Config Lcdpin = Pin , Db7 = Pind.0 , Db6 = Pind.1 , Db5 = Pind.4 , Db4 = Pind.3 , E = Pind.5 , Rs = Pind.6
    Config Lcd = 16 * 2
    Cls

Dim W As Integer
    Dim Ee As Integer
    Dim S As Byte
    S = 1
    Do

While S = 1
    Incr Ee
    Waitms 2
    Pwm1a = Ee
    If Ee = 1024 Then
    S = 2
    Exit While
    End If
    Wend

Home
    Lcd Ee

If S = 2 Then
    Pwm1a = 0
    Ee = 0
    End If
    Lowerline
    Lcd S

Loop
    End

Ddd:

Return[/code]

اینم پروتیوس:
    http://s5.picofile.com/file/8154173292/1411.DSN.html
    تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
    علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

پاسخ : یه مشکل ساده !!!!

بسکام کارا بیان جلو ....
    اونهایی که میگن Bascom is Best .... :mrgreen:
    بسکام معلوم نیست سرش کجاست تهش کجاست ...
    چرا نمیری روی سی کار کنی ؟؟
    مگر سی بلد نیستی؟
    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
      بسکام کارا بیان جلو ....
      اونهایی که میگن Bascom is Best .... :mrgreen:
      بسکام معلوم نیست سرش کجاست تهش کجاست ...
      چرا نمیری روی سی کار کنی ؟؟
      مگر سی بلد نیستی؟
      bascom در ابتدا برنامه نویسی و آشنایی با میکرو is best
      الان به نظرم is very bad :mrgreen: دارم مهاجرت میکنم سمت c ، کدوم کتابو پیشنهاد میدی مهندس؟ :biggrin: البته ببخشید تو این تاپیک مطرح نمودم :rolleyes:
      در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش بزرگ
        bascom در ابتدا برنامه نویسی و آشنایی با میکرو is best
        الان به نظرم is very bad :mrgreen: دارم مهاجرت میکنم سمت c ، کدوم کتابو پیشنهاد میدی مهندس؟ :biggrin: البته ببخشید تو این تاپیک مطرح نمودم :rolleyes:
        به نظر من اول باید برنامه نویسی رو خوب بلد بشیم و بعد بریم سراغ میکروکنترلر ... البته نه به صورت خیلی حرفه ای ...
        شروط و حلقه ها و توابع رو خوب یاد بگیری خیلی میتونه بهتون کمک کنه ... من خودم چون بسکام رو شروع کردم و زبون سی رو توی سه هفته فول یاد گرفتم ... البته این رو بگم که اگردوستم بهم یاد نمیداد خیلی از قوانین سی رو خوب یاد نمیگرفتم ...
        من این کتاب ++C رو خوندم و تمرین کردم خیلی از مثالاش کاربردی و عالی گفته شده ...
        ولی حواستون باشه بعضی از مثالاش که حل کرده غلط حل کرده ولی عمق یاد دادنش خیلی عالیه ...
        برای میکروکنترلر هم که دیگه هر کس رسیده واسه خودش کتاب نوشته ... ولی کتابی که من اون اوایل گرفتم کتاب مهندس ره افروز بود که دیگه الان هم شده دکتر ره افروز ...
        موفق باشید
        ====================
        فکر کنم این بود ... چون یادمه روش نوشته بود کاردانی به کارشناسی
        http://gostaresh-pub.com/BookDetile.php?SID=163
        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

داداش الان من گیر این برنامه ام !!!
          کی گفته معلوم نیست سرش کجاست تهش کجاست؟؟؟
          کسی که بلد نیست این حرفو میزنه.... تقصیری هم نداره ..
          دوستان کمکم کنین..
          گیر کردم ............................
          تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
          علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinaitg
            داداش الان من گیر این برنامه ام !!!
            کی گفته معلوم نیست سرش کجاست تهش کجاست؟؟؟
            کسی که بلد نیست این حرفو میزنه.... تقصیری هم نداره ..
            دوستان کمکم کنین..
            گیر کردم ............................
            بله درست میگید ... من بلد نیستم چون حرفه ای هستم ... حرفه ای ها میرن سراغ سی نه بیسیک ...
            موفق باشید
            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

به نظر من اول باید برنامه نویسی رو خوب بلد بشیم و بعد بریم سراغ میکروکنترلر ... البته نه به صورت خیلی حرفه ای ...
              شروط و حلقه ها و توابع رو خوب یاد بگیری خیلی میتونه بهتون کمک کنه ... من خودم چون بسکام رو شروع کردم و زبون سی رو توی سه هفته فول یاد گرفتم ... البته این رو بگم که اگردوستم بهم یاد نمیداد خیلی از قوانین سی رو خوب یاد نمیگرفتم ...
              من این کتاب ++C رو خوندم و تمرین کردم خیلی از مثالاش کاربردی و عالی گفته شده ...
              ولی حواستون باشه بعضی از مثالاش که حل کرده غلط حل کرده ولی عمق یاد دادنش خیلی عالیه ...
              برای میکروکنترلر هم که دیگه هر کس رسیده واسه خودش کتاب نوشته ... ولی کتابی که من اون اوایل گرفتم کتاب مهندس ره افروز بود که دیگه الان هم شده دکتر ره افروز ...
              موفق باشید
              ====================
              فکر کنم این بود ... چون یادمه روش نوشته بود کاردانی به کارشناسی
              http://gostaresh-pub.com/BookDetile.php?SID=163
              من زیاد علاقه ای به خوندن خود زبان برنامه نویسی ندارم چون به نظرم وقتمو تلف میکنه داخل خود کتاب های آموزش avr به زبان c یاد بگیرم بهتر نیست ؟ :-? چون دستورات رو اونجا هم توضیح میده خود کتاب

دیدگاه

من زیاد علاقه ای به خوندن خود زبان برنامه نویسی ندارم چون به نظرم وقتمو تلف میکنه داخل خود کتاب های آموزش avr به زبان c یاد بگیرم بهتر نیست ؟ :-? چون دستورات رو اونجا هم توضیح میده خود کتاب
                آهاااااااا ....
                به نکته خیلی ظریفی اشاره کردید ...
                ببین دوست عزیز
                من هم همونطور که قبلا هم گفتم نیازی نیست تا آخرش بخونید ... ولی خوندنش هم ضرری نداره ...
                در ضمن
                نکاتی توی اون کتاب هست که توی کتابهای میکروکنترلر نیست ... واینه که برنامه نویسی هر روز براتون شیرین تر و شیرین تر میشه ...
                به عنوان مثال ...
                میدونستی چرا مینویسند (1)while ؟؟؟ چرا نمینویسن 2 ؟؟ چرا نمیگذارند 3 ؟؟؟
                جواب : توی پرانتز اگر True باشه وارد حلقه میشه ... هر چیزی به غیر از صفر True هست و خود صفر هم False محسوب میشه ...
                یا مثلا دستورات شرطی هم به این صورت هست ...
                دیدید که قبل از اینکه تابع main بسته بشه مینویسن return 0
                میدونستی چرا این رو مینویسند؟؟
                یعنی برنامه بدون خطا است ...
                و خیلی چیزهای دیگه ... و حتی میتونی خودتون نرم افزار طراحی کنی ...
                مثلا اگر من برنامه نویسی ++C رو یاد نمیگرفتم نمیتونستم برنامه Easy 7segment رو بنویسم ...
                یه چیز دیگه ...
                زبان سی زبانی هست که همه جا به دردتون میخوره ...
                میکرو AVR و Xmega و ARM و ++C و #C و ...
                تازه توی درس محاسبات عددی هم کاربرد داشت ...
                ببخشید سرتون رو درد آوردم ... :redface:
                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

آهاااااااا ....
                  به نکته خیلی ظریفی اشاره کردید ...
                  ببین دوست عزیز
                  من هم همونطور که قبلا هم گفتم نیازی نیست تا آخرش بخونید ... ولی خوندنش هم ضرری نداره ...
                  در ضمن
                  نکاتی توی اون کتاب هست که توی کتابهای میکروکنترلر نیست ... واینه که برنامه نویسی هر روز براتون شیرین تر و شیرین تر میشه ...
                  به عنوان مثال ...
                  میدونستی چرا مینویسند (1)while ؟؟؟ چرا نمینویسن 2 ؟؟ چرا نمیگذارند 3 ؟؟؟
                  جواب : توی پرانتز اگر True باشه وارد حلقه میشه ... هر چیزی به غیر از صفر True هست و خود صفر هم False محسوب میشه ...
                  یا مثلا دستورات شرطی هم به این صورت هست ...
                  دیدید که قبل از اینکه تابع main بسته بشه مینویسن return 0
                  میدونستی چرا این رو مینویسند؟؟
                  یعنی برنامه بدون خطا است ...
                  و خیلی چیزهای دیگه ... و حتی میتونی خودتون نرم افزار طراحی کنی ...
                  مثلا اگر من برنامه نویسی ++C رو یاد نمیگرفتم نمیتونستم برنامه Easy 7segment رو بنویسم ...
                  یه چیز دیگه ...
                  زبان سی زبانی هست که همه جا به دردتون میخوره ...
                  میکرو AVR و Xmega و ARM و ++C و #C و ...
                  تازه توی درس محاسبات عددی هم کاربرد داشت ...
                  ببخشید سرتون رو درد آوردم ... :redface:
                  دقیقا منم موقع شروع با بسکام یه کله رفتم سراغ کتاب میکروکنترلر علی کاهه همه دستورات مربوط رو هم تاجایی که شد خوندم اما یه سری نکات رو موقع دیدن برنامه های مختلف باهاش اشنا شدم همش تئوری نمیشه باید آزمایش هم بشه تا یه سری از ایراد ها پیدا بشه ،رو بسکام هم مسلط نیستم مخصوصا تو بحث تایمرها و کانترها و توابع سنگین امیدورام با زبان c اینارو بهتر درک کنم
                  من وقتی یه کتاب رو بذارم جلو و چندماه تئوری پیش برم برام خسته کننده اس واسه من میکرو یعنی یه سمت میز پی سی پروگرمر یه سمتش بردبرد و خودم جلو پی سی در حال تست :mrgreen: یعنی تو کتم نمیره یه کله بشینم برنامه رو ،رو ورق دستکاری کنم چون بعضی موقع ها واقعا نا امیدکننده میشه البته تا حدودی ذهنی به ایراد کار پی می برم ، همین که دوستتون بهتون نکات رو حضوری گفته و کمکتون کرده خیلی تو مسیر یادگیری کمک میکنه تا اینکه از صفر بخوای با نکات برنامه آشنا بشی ،سرعت یادگیری بالاتره
                  الان برای کدویژن با c میشه نوشت یا c+ یا C++ ؟ چقد متفاوتن؟ :-?

دیدگاه

دقیقا منم موقع شروع با بسکام یه کله رفتم سراغ کتاب میکروکنترلر علی کاهه همه دستورات مربوط رو هم تاجایی که شد خوندم اما یه سری نکات رو موقع دیدن برنامه های مختلف باهاش اشنا شدم همش تئوری نمیشه باید آزمایش هم بشه تا یه سری از ایراد ها پیدا بشه ،رو بسکام هم مسلط نیستم مخصوصا تو بحث تایمرها و کانترها و توابع سنگین امیدورام با زبان c اینارو بهتر درک کنم
                    من وقتی یه کتاب رو بذارم جلو و چندماه تئوری پیش برم برام خسته کننده اس واسه من میکرو یعنی یه سمت میز پی سی پروگرمر یه سمتش بردبرد و خودم جلو پی سی در حال تست :mrgreen: یعنی تو کتم نمیره یه کله بشینم برنامه رو ،رو ورق دستکاری کنم چون بعضی موقع ها واقعا نا امیدکننده میشه البته تا حدودی ذهنی به ایراد کار پی می برم ، همین که دوستتون بهتون نکات رو حضوری گفته و کمکتون کرده خیلی تو مسیر یادگیری کمک میکنه تا اینکه از صفر بخوای با نکات برنامه آشنا بشی ،سرعت یادگیری بالاتره
                    الان برای کدویژن با c میشه نوشت یا c+ یا C++ ؟ چقد متفاوتن؟ :-?
                    به نظر من هر چیزی رو که از صفر شروع کنی ارزش داره ... مخصوصا" زبان شیرین سی
                    ببین دوست خوبم
                    زبان های ++C و #C و C اینا همشون زبانشون سی هست ولی مثلا C با ++C فرقشون اینه که C توابعش از ++C کمتره ... #C هم که برای شی گرایی هست ...
                    ++C برای ما برقی ها خیلی بهتره ... و همینطور برای یادگیریش ...
                    زبان نرم افزار کدویژن سی هست ولی اتمل استودیو هم C داره و هم ++C (در اصل کامپایلرش GCC Compiler هست که رایگانه)ولی کدویژن کامپایلرش مخصوصه و یک سری قوانین خاصی هم داره که باید رعایتش کنید ...
                    ولی در کل همون زبان ++C رو یاد بگیری بهتره ... چونکه با یک تیر دونشون میزنید ...
                    موفق باشید
                    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

به نظر من هر چیزی رو که از صفر شروع کنی ارزش داره ... مخصوصا" زبان شیرین سی
                      ببین دوست خوبم
                      زبان های ++C و #C و C اینا همشون زبانشون سی هست ولی مثلا C با ++C فرقشون اینه که C توابعش از ++C کمتره ... #C هم که برای شی گرایی هست ...
                      ++C برای ما برقی ها خیلی بهتره ... و همینطور برای یادگیریش ...
                      زبان نرم افزار کدویژن سی هست ولی اتمل استودیو هم C داره و هم ++C (در اصل کامپایلرش GCC Compiler هست که رایگانه)ولی کدویژن کامپایلرش مخصوصه و یک سری قوانین خاصی هم داره که باید رعایتش کنید ...
                      ولی در کل همون زبان ++C رو یاد بگیری بهتره ... چونکه با یک تیر دونشون میزنید ...
                      موفق باشید
                      میگم اگه کدویژن زبانش c هست چطوری c++ رو قبول میکنه؟ :-/ c++ رو یاد بگیرم تقریبا رو دو زبون دیگه اشراف دارم درسته؟ و اینکه میتونم داخل اتمل استودیو هم برنامه رو بنویسم؟ میخوام بدونم اگه c++ رو یاد بگیرم تو محیط کدویژن و اتمل استودیو(اگه بعدها رفتم) مشکلی برام پیش نمیاد؟

دیدگاه

میگم اگه کدویژن زبانش c هست چطوری c++ رو قبول میکنه؟ :-/ c++ رو یاد بگیرم تقریبا رو دو زبون دیگه اشراف دارم درسته؟ و اینکه میتونم داخل اتمل استودیو هم برنامه رو بنویسم؟ میخوام بدونم اگه c++ رو یاد بگیرم تو محیط کدویژن و اتمل استودیو(اگه بعدها رفتم) مشکلی برام پیش نمیاد؟
                        خودتون رو با این چیزا درگیر نکنید ...
                        این کاری که گفتم بکنید ضرر نمیکنید ...
                        کتاب ++C رو اگر دوست داشتید بگیرید ... اگر هم نخواستید بخونید همون کتاب میکرو رو بگیر کافیه ... ولی یادگیریتون خیلی سخت تر میشه ...
                        همونطور هم که گفتم اگر این کتاب رو بگیرید همه جا کاربرد داره ... و میتونید هم با کدویژن کار کنید و هم با اتمل استودیو و غیره ...
                        این رو یاد بگیرید 70 درصد راه رو رفتید ... بقیش کاری نداره ...
                        با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

خودتون رو با این چیزا درگیر نکنید ...
                          این کاری که گفتم بکنید ضرر نمیکنید ...
                          کتاب ++C رو اگر دوست داشتید بگیرید ... اگر هم نخواستید بخونید همون کتاب میکرو رو بگیر کافیه ... ولی یادگیریتون خیلی سخت تر میشه ...
                          همونطور هم که گفتم اگر این کتاب رو بگیرید همه جا کاربرد داره ... و میتونید هم با کدویژن کار کنید و هم با اتمل استودیو و غیره ...
                          این رو یاد بگیرید 70 درصد راه رو رفتید ... بقیش کاری نداره ...
                          باشه حتما ، فقط واسه C++ و کدوِیژن دوتا منبع خوب میدی برم سر وقتش؟ :nice: البته اول C++ رو بگیرم ببینم چطوره بعد برم سر وقت کدویژن فقط نمیدونم کدوم قسمت هاشو بخونم بهتره و به کارم میاد چون یادگیری کل کتابش هم وقت میخواد هم حوصله ............

دیدگاه

باشه حتما ، فقط واسه C++ و کدوِیژن دوتا منبع خوب میدی برم سر وقتش؟ :nice: البته اول C++ رو بگیرم ببینم چطوره بعد برم سر وقت کدویژن فقط نمیدونم کدوم قسمت هاشو بخونم بهتره و به کارم میاد چون یادگیری کل کتابش هم وقت میخواد هم حوصله ............
                            سر فصل های کتاب رو بهم میگی راهنماییتون میکنم که کدوم رو بخونید و کدوم رو نخونید ...
                            موفق باشید
                            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سر فصل های کتاب رو بهم میگی راهنماییتون میکنم که کدوم رو بخونید و کدوم رو نخونید ...
                              موفق باشید
                              منبع یادت رفت :mrgreen: بگیرم خبرشو میدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...