اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پروژه دانشجویی(ساعت و تقویم شمسی و اذان گوی اتوماتیک)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پروژه دانشجویی(ساعت و تقویم شمسی و اذان گوی اتوماتیک)

نوشته اصلی توسط moha3
    من باسی مینویسم شما باید نحوه تعریف ارایه و مقدار دهی رو بلدباشی مقدارات هم همون زمان اذان هر روز میشه و شماره ارایه ات مساوی روز
    نمیشه ساعت رو به کد هگز تبدیل کرد
    منظورم اینکه تمام ساعات اذان رو وارد کنیم با توجه به ماه بعد میکرو دائم بیاد ساعت رو با ساعت هایی که داخل جدول گذاشتیم مقایسه کنه و اگه یکی بود رله رو وصل کنه

دیدگاه

:cry2:
      با عرض معذرت شما اصلا توجه به عرض بنده نمیکنید راه همون هست که گفتم اونچه من گفتم چه مشکلی داشت که حالا شما یه مدل دیگه ارایه کردین همون اول که تاپیک رو گذاشتین معلوم بود که برنامه نویسی ایراد داره وگرنه چنین برنامه ای مشکل حجم نخواهد داشت.
      شما اول تعریف و مقداردهی ارایه رو یاد بگیر برا بقیه در خدمتم.
      کرشمه ای کن و بازار ساحری بشکن @-}--@-}--@-}--به غمزه رونق و ناموس سامری بشکن
      یاصاحب الزمان(عج)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moha3
        :cry2:
        با عرض معذرت شما اصلا توجه به عرض بنده نمیکنید راه همون هست که گفتم اونچه من گفتم چه مشکلی داشت که حالا شما یه مدل دیگه ارایه کردین همون اول که تاپیک رو گذاشتین معلوم بود که برنامه نویسی ایراد داره وگرنه چنین برنامه ای مشکل حجم نخواهد داشت.
        شما اول تعریف و مقداردهی ارایه رو یاد بگیر برا بقیه در خدمتم.
        میشه کمی بیشتر درباره این مدل برنامه نویسی که میگید توضیح بدید :cry2:

دیدگاه

شما اول باید ببنید چه شکلی آرایه به زبان بیسیک تعریف میشه.
          چون اینجوری نمیشه گفت چی به چیه.
          اما به احتمال خیلی بالا شما حتی به eeprom خارجی هم ندارید
          یه سوال اینکه واسه سال بعد هم فکری کردید؟
          شما آرایه را یاد بگیرید بقیش را من بهتون میگم چیکا کنید.
          آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

مرسی چشم من میرم دنبال آرایه ها فقط تو رو خدا شما یک وقت وسط کار نذارید برید بمون تا آخرش تا به امید خدا یک جواب بگیریم

ساعات اوقات شرعی در سال ها باهم تقریبا یکسانه مثلا اگه امروز اذون ساعت 8 هست سال بعد همین موقع هم اذون ساعت 8 هست پس فقط برای یک سال نیاز داریم که ساعات رو تعریف کنیم

دیدگاه

آقا شما ادامه بده ما تا تهش هستیم.

دیدگاه

با سلام

آقا من رفتم کلی راجب این چیزی که شما گفتی تحقیق کردم فک میکنم منظور شما این بود که برای هر متغییر ساعت و دقییقه و ثانیه یک جدول بنویسیم که ساعات اذان رو به ترتیب داخل اون بنویسیم بعد یک دستور شرطی بذاریم که بر اساس روز یکی یکی این اعداد رو از جدول در بیاره و با ساعت فعلی مقایسه کنه و در صورت تطابق رله رو وصل کنه

درسته؟؟؟؟ :wow:

دیدگاه

بله درسته
                  ولی بازم یه ریزه کاری هایی داره
                  اونم اینکه تمام متغیر ها ممکنه داخل sram جا نشند.پس باید چیکار کرد؟
                  همه را باید تو حافظه ی flash میکرو ذخیره کرد(ظرفیتش خیلی بیشتره).و هر روز مثلا ساعت 12 بامداد ساعت های اذان روز بعدی را از flash فراخوانی کرد و به sram آورد و بعد مدام چکشون کرد.
                  شبیه کاری که تو کامپیوتر انجام میشه.اطلاعات مورد نیاز به صورت مقطعی از هارد روی ram قرار می گیرند و عملیات روی اونها انجام میشه.(سرعت ram بیشتره).

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
                    بله درسته
                    ولی بازم یه ریزه کاری هایی داره
                    اونم اینکه تمام متغیر ها ممکنه داخل sram جا نشند.پس باید چیکار کرد؟
                    همه را باید تو حافظه ی flash میکرو ذخیره کرد(ظرفیتش خیلی بیشتره).و هر روز مثلا ساعت 12 بامداد ساعت های اذان روز بعدی را از flash فراخوانی کرد و به sram آورد و بعد مدام چکشون کرد.
                    شبیه کاری که تو کامپیوتر انجام میشه.اطلاعات مورد نیاز به صورت مقطعی از هارد روی ram قرار می گیرند و عملیات روی اونها انجام میشه.(سرعت ram بیشتره).
                    اوه این که خیلی پیچیده شدش؟؟؟ oo:

الان دقیقن من چیه جوری باید این کار رو انجام بدم آیا؟؟ :sad:

دیدگاه

فعلا شما همون کار خودتون را بکنید بعد تغییرات لازم را میدیم.در مرحله ی اول آرایه ها را تعریف کنید مثل متغیر معمولی و برنامه را کامل کنید.

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد پروژه دانشجویی(ساعت و تقو

سلام من اومدم یک برنامه به این شکل نوشتم
                        [code=asm]E1 = Lookup(x , Azansobh_hours)
                        E2 = Lookup(x , Azansobh_min)
                        If _hour = E1 And _min = E2 Then Portc.5 = 1[/code]

به این صورت که مقدار x همون روز ما بر اساس 365 روز هست که باید تعریفش کنیم
                        حالا ما میاییم بر اساس روزی که هستیم از جدول ساعت و دقیقه اذان رو بر میداریم و با ساعت و دقیقه فعلی مقایسه میکنیم و اگر درست بود رله رو وصل میکنیم

اینم جدول ساعت ها

[code=asm]Azansobh_hours:

Data 5 , 5 , 5 , 5 , 5 , 5 , 5 , 5 , 5 , 5 , 5 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4
                        Data 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 4 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3
                        Data 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3 , 3

Azansobh_min:

Data 16 , 14 , 13 , 11 , 10 , 8 , 6 , 5 , 3 , 2 , 0 , 58 , 57 , 55 , 54 , 52 , 50 , 49 , 47 , 45 , 44 , 42 , 41 , 39 , 37 , 36 , 32 , 33 , 31 , 29 , 28
                        Data 26 , 25 , 23 , 22 , 20 , 18 , 17 , 15 , 14 , 12 , 11 , 10 , 8 , 7 , 5 , 4 , 3 , 1 , 0 , 59 , 57 , 56 , 55 , 54 , 52 , 51 , 50 , 49 , 48 , 47 , 46
                        Data 45 , 44 , 43 , 42 , 41 , 40 , 39 , 39 , 38 , 37 , 37 , 36 , 35 , 35 , 34 , 34 , 34 , 33 , 33 , 33 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32 , 32[/code]

البته فک میکنم خیلی مشکل داشته باشه اینی که نوشتم اما خب من برنامه نویسی زیاد قوی ندارم دارم تازه یاد میگیرم امیدوارم با کمک شما این پروژه به سرانجام برسه

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد پروژه دانشجویی(ساعت و تقو

دوستان همت کنید جواب بدید دیگه :cry:

دیدگاه

من بسکام بلد نیستم ولی رویه برنامه درست به نظر میاد.خوب شبیه سازیش هم بکنید.نتیجه را بگید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
                              من بسکام بلد نیستم ولی رویه برنامه درست به نظر میاد.خوب شبیه سازیش هم بکنید.نتیجه را بگید.
                              جواب نمیده متاسفانه اصلا انگار مقادیر رو نمیتونه از جدول برداره وقتی تو این قسمت (( If _hour = 1 And _min = 2 Then Portc.5 = 1 ))

قرار میدم یعنی به جای اینکه بگم از جدول عدد رو بردار و با ساعت مقایسه کن میام میگم مستقیم خوده عدد رو با ساعت مقایسه کن مثل کد بالا جواب میده اما از جدول نمیتونه برداره :angry:

دیدگاه

توصیه می کنم اینو بخونید.راجب تعریف آرایه ها در بیسکام است.البته خیلی مرتبط نیست.
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=13817.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X