سلام دوستان اگه کسی هست نحوه اتصال کی پد 6*4 یا بزرگتر رو به میکرو رو بدونم چون من هر کاری کردم نتونستم با دستور getkbd ازش مقدار بگیرم :angry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
کمک در اتصال کی پد 6*4 به میکرو
Collapse
X
-
پاسخ : کمک در اتصال کی پد 6*4 به میکرو
نوشته اصلی توسط DDR3اگر از بسکام استفاده می کنی خودش مثال داره و جواب هم میده
عالی
در ضمن من اتصالش رو هم بلد نیستم آخه چه جوری یه کی پد 10 پایه رو به یه پورت متصل کنم و با دستور getkbd ازش مقدار بگیرم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط moha34پایه به یک پورت 6پایه به یک پورت دیگه بعد من بسکام بلد نیستم ولی اگه برنامه نویسی در یه حد نرمال بلد باشی میتونی خودت بنویسی با راهنمایی بچه ها
اگه کسی راه دیگه ایی بلده راهنماییم کنه
دیدگاه
-
ببین پین های سطر رو وصل کن به یه پورت و اون رو ورودی تعریف کن و پین های ستون هارا وصل کن به یه پورت دیگه و اون رو خروجی تعریف کن
حالا مثلا اگه 6تا ستون هست تو برنامه باید اول پین اول پورت خروجی(متصل به ستون) رو یک کنی بعد بررسی کنی ببینی کدوم پین از پورت ورودی ورودی یک دریافت میکنه.که با استفاده از شرط( ایف)این کار را بکن
برای هر شش ستون این کار رو بکن
دقت کن هر لحظه فقط یک پین خروجی یک باشه
قبل هر شرط ویا بعدش یه تاخیر کوچیک بذار(20میلی ثانیه یا15)
اگه نفهمیدی یه دور دیگه بخون
سوال داری بپرس.کرشمه ای کن و بازار ساحری بشکن @-}--@-}--@-}--به غمزه رونق و ناموس سامری بشکن
یاصاحب الزمان(عج)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط moha3ببین پین های سطر رو وصل کن به یه پورت و اون رو ورودی تعریف کن و پین های ستون هارا وصل کن به یه پورت دیگه و اون رو خروجی تعریف کن
حالا مثلا اگه 6تا ستون هست تو برنامه باید اول پین اول پورت خروجی(متصل به ستون) رو یک کنی بعد بررسی کنی ببینی کدوم پین از پورت ورودی ورودی یک دریافت میکنه.که با استفاده از شرط( ایف)این کار را بکن
برای هر شش ستون این کار رو بکن
دقت کن هر لحظه فقط یک پین خروجی یک باشه
قبل هر شرط ویا بعدش یه تاخیر کوچیک بذار(20میلی ثانیه یا15)
اگه نفهمیدی یه دور دیگه بخون
سوال داری بپرس.
یه سورس ساده بیسیک هم باشه کافیه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Mojtababmدوست عزیز من نتونستم رو ال سی دی فقط صفر نمایش می ده میشه حداقل مدار عملیشو بزاری
یه سورس ساده بیسیک هم باشه کافیهکرشمه ای کن و بازار ساحری بشکن @-}--@-}--@-}--به غمزه رونق و ناموس سامری بشکن
یاصاحب الزمان(عج)
دیدگاه
دیدگاه