اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در رابطه با ساخت دوربین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در رابطه با ساخت دوربین

نوشته اصلی توسط erfanpower
    این یک سمپل راه اندازی ov7670 با avr ولی من تست نکردم و یک pdf جهت اشنایی:
    sample.rar - 3.3 MB

کسی هست که ساخته باشه(یا مدل های مشابه).....؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    *****عیب جامعه این است که همه می خواند آدم مهمی باشند ولی هیچ کس نمی خواهد فرد مفیدی باشد.*****
    http://electerodl.ir/forum

دیدگاه

سلام به همه دوستان
      من این دوربینو (البته بدون آی سی FIFO) با ATmega32 به دو زبان bascome , codevidion راه انداختم بسیار بسیار راحت اگه کسی هنوز مشکل داره بگه تا آموزش رو شروع کنیم البته توی فروم دیگه ای آموزش رو شروع کردیم میتونید اونجارو سر بزنید:
      http://www.iranmicro.ir/forum/13652-...ed=1#post97586
      برای شروع این سایت رو هم یه نگاه بندازید مطالب خوبی گفته:
      Embedded Programmer: Hacking the OV7670 camera module (SCCB cheat sheet inside)
      اینم آدرس ایمیل منه اگه اینجا پیدام نکردید پیغام بذارید همدیگروپیدامیکنیم یاعلی
      ***ar.noor.ir@gmail.com

دیدگاه

سلام خدمت تمامی دوستان یکسری توضیحات راجع به راه اندازی کلی دوربین OV7670 در سایت دیگری دادم که گفتم شاید برای دوستانی که در این فروم هستن و میخوان این دوربین و راه بندازن مصبر ثمر باشه.
        بنظر من و تجربه شخصی من برای شروع کار با این ماژول باید یکسری کارها به ترتیب صورت بگیره,دوستانی که علاقمندند ابتدا باید این ماژول و تهیه کنن که برای برای میکروهای ضعیف مث avr نوع با FIFO دارش و پیشنهاد میکنم حالا ممکنه دوستان بخوان از نوع بدون FIFO استفاده کنن که اونم از لحاظ تئوری قابل جواب گرفتن ولی من ندیدم کسی بتونه ازش بدون بافر جواب بگیره قدم بعدی بنظر من تست LCD با میکروتونه سعی کنین یه LCD رنگی هر چی رزولوشن کمتر بهتر چون سرعت فریم ریتتون میره بالا من تنها LCD که تو بازار پیدا کردم LCD های معروف2.8 اینچی N96 چینی بود البته نوع 3.2 اینچیم هست که به لحاظ رزولوشن با مدل 2.8 یکین بعد بیاین LCD و با میکروتون تست کنین سعی کنین یه پیکسل و تو یه نقطه از LCD رنگش و عوض کنین و وقتی جواب گرفتین قدم بعدی شروع کار با OV7670 برای شروع باید ابتدا بتونین رجیسترهای دوربین و بخونین و بنویسین که از پروتکل SCCB استفاده میکنه این پروتکل بسیار شبیه I2C ولی با I2C سخت افزاری میکرو جواب نمیده پس باید خودتون یک I2C نرم افزاری براش بنویسین برای نوشتن SCCB میتونین از دو روش استفاده کنین یک :دیتا شیت SCCB که داخل اینترنت هست و بگیرین و بخونین و با توجه به دیاگرام زمانی های اون یه برنامه بنویسین دو:یک برنامه نمونه گیر بیارین حالا فرقی نداره مال کدوم میکرو باشه ST یا NXP بیاین کتابخونه SCCB شو پایه های ورودی خروجیش و زماناش و با توجه به کامپایلرتون که مثلا CODEVISION شخصی کنین البته یه نکتم بگم که خط SIO_D و SIO_C و حتما با مقاومت 4.7K پول اپ کنین وقتی تونستین این کارم انجام بدین و داخل رجیسترها بنویسین و بخونین قدم بعدی تنظیم رجیستر هاس که اونا رو با توجه به نیازتون تنظیم که میتونین از دو روش استفاده کنین یک : برگه راهنما OV7670 و بگیرین و رجیستر ها و با توجه به نیازتون تنظیم کنین دو: از یک برنامه نمونه همانند بالا استفاده و رجیسترها و با توجه به رزولوشن مثلا QVGA و رنگ مثلا RGB565 تنظیم کنین که من روش دوم و برا شروع پیشنهاد میکنم قدم بعدی و اخر گرفتن دیتا از دوربین و نشان دادن اون روی LCD که با توجه به نوع دوربین که FIFO دار باشه یا نباشه متفاوته که نیازه چندین بار دیاگرام ها و توضیحات مربوط به کانفیگ دوربین و توی دیتا شیت بخونین و در صورتی که از FIFO دارش استفاده میکنین دیتا شیت دوربین به علاوه دیتا شیت بافر AL422 چندین بار بخونین و در اخر نوشتن برنامه برای گرفتن تصویر کمی نیاز به مهارت برنامه نویسی داره.دز ضمن من در این تایپیک نتیجه کارم و گذاشتم که متاسفانه کسی از دوستان مشتاق نبود.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=103672.0
        موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X