اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

PWM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

PWM

با سلام

می خواستم ببینم میشه یک موج PWM با فرکانس 100KHZ تولید کرد؟

پاسخ : PWM

از ATtiny 26 استفاده کن وبا توجه به دیتا شیتش موج رو ایجاد کن . این قسمتی از این دیتا شیته که برات گذاشتم . اگه نکته مبهمی بود بگو تا راهنماییت کنم !

آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
    سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

اگه بخوام از ATmega8 یا 16 یا 32 استفاده کنم ماکزیمم فرکانس تولیدی PWM چقدره؟

دیدگاه

می تونی دیتا شیت رو توضیح بدی؟
        clock selection و... چیه؟ تو برنامه تنظیم می شن؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          فرض کن با تایمر صفر یا دو میکرو MEGA16 یا MEGA32 می خوای فرکانس100khz درست کنی. مثلا در مد pwm سریع فرکانس از رابطه ساده زیر بدست میاد:
          Fpwm=Fclk/n(n*k)
          k=256-x
          که x هم مقدار اولیه تایمره. بنابراین با فرکانس کلاک 8000000 و پیش تقسیم کننده 8 یعنی n=8 ومقدار اولیه تایمر 246 میشه فرکانس 100 کیلو رو درست کرد.
          انگشت مکن رنجه به در کوفتن کس تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت

دیدگاه

OK . با وجود اینکه شما می تونید از مگا16 یا 32 هم برای تولید موج P.W.M استفاده کنید توصیه می کنم از ATtiny 26 استفاده کنید چون برای این کار بهینه سازی شده . می تونید به دیتاشیت26 مراجعه کنید تا خودتون متوجه بشید .
            آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
            سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

حداکثر فرکانس موج PWM قطعه ی ATmega16 یا ATmega32 با انتساب 0x03 به OCR1A یا ICR1 (پیش تقسیم کننده = 1) حاصل می شود که برابر با یک چهارم کلاک سیستم است. پس با کلاک 16 مگاهرتز می تونید موج PWM با حداکثر فرکانس 4 مگاهرتز تولید کنید.
              There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X