اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور CSNE151-104

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور CSNE151-104

سلام
    سنسور جریان CSNE151-104 طبق دیتا شیت در 25 امپر 12.5 میلی امپر خروجی داره. من پایه خرو جی اون رو با یک مقاومت1K سری کردم و افت ولتاژ دو سر اون رو اندازه گرفتم. در تغییرات جریان 0 تا 8 امپر تغییرات 07/ ولت تا 3 ولت داره . به نظر شما این مقدار تغییرات قابل قبول هست؟ البته بگم که تغییرات خطی بود.

پاسخ : سنسور CSNE151-104

سلام
    از دوستان کسی در مورد این سنسور و راهی که رفتم نظری نداره؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز به نظر من شما اون مقدار مقاومت رو افزایش بده تا ولت دو سر به 5 ولت برسه تا رنج بهتری داشته باشی من احساس میکنم تو میخوای اون رو به adc میکرو بزنی.اگه کارت سری نیست در موردش بیشتر توضیح بده تا در حد خودم کمکت کنم.
      به جای اینکه یه اقیانوس کم عمق باشی, یه چاه ژرف باش.

دیدگاه

سلام
        دوست عزیز کارم سری نیست فقط می خام یه جریان ac رو اندازه گیری کنم
        یه مشکلی که هست این سنسور یه افست 7. 0 ولت داره.من از AVR استفاده می کنم

دیدگاه

دوباره سلام
          پس در این صورت شما با تبدیل یه جریان ac , یه ولتاژ ac داری.می خوای از مبدل انالوگ به دیجیتال میکرو استفاده کنی؟خوب تو میتونی اون 0.7 ولتاژ رو رو در داخل برنامه صفر مجازی در نظر بگیری یعنی با فرمول Vin (ولتاژ ورودی) ضرب در 1024 تقسیم بر ولتاژ رفرنس, مقدار عدد معادل ولتاژ 0.7 رو به دست بیاری بعد داخل برنامه ات عدد adc رو منهای عدد معادل 0.7 میکنی.البته این برداشت من از موضوع بود نمی دونم منظور شما اینه یا نه.اگه نه بیا بیشتر با هم صحبت کنیم.

دیدگاه

سلام دوستان
            شکر خدا از این سنسور جواب گرفتم .کارش هم عالیه :wow:

دیدگاه

خوب دوست عزیز نمی خوای کل اون جوابایی که گرفتی رو تو قسمت پروژه ها بذاری؟ :mrgreen: :applause: :job:

دیدگاه

چشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X