اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال پینهای میکرو از داخل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال پینهای میکرو از داخل

سلام خدمت اساتید محترم
    این سوالم شاید یکم خنده دار باشه ولی چون عملال در یه پروژه دیدم که پینهای میکرو از داخل بهم وصل شدن البته میکرو 8051 بود میخاستم ببینم که تو avr هم میشه پینهای میکرزو از داخل به هم وصل کرد یانه
    MEHRENIA1366@GMAIL.COM
    مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

پاسخ : اتصال پینهای میکرو از داخل

دوست عزیز اشتباه میکنی. پایه های میکرو اتصال فیزیکی ندارن. احتمالا توی یه قسمتی از مدار به هم متصل شده بودن

دیدگاه

اساتید ببینید من در واقع میخام با استفاده از دو پین میکرو بین دونقطه اتصال کوتاه یا حداقل اتصالی با اهم حداکثر 300 اهم برقرار کنم لطفا راهنمایی کنین
      MEHRENIA1366@GMAIL.COM
      مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrenia_1366
        اساتید ببینید من در واقع میخام با استفاده از دو پین میکرو بین دونقطه اتصال کوتاه یا حداقل اتصالی با اهم حداکثر 300 اهم برقرار کنم لطفا راهنمایی کنین
        از یه ترانزستور NMOS استفاده کن.مثل این :
        http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%D8%...-si2302ds.html

درین و سورسش رو به اون دوتا نقطه ای که میخوای اتصال کوتاه کنی وصل کن بعد با میکرو و از طریق گیت ترانزستور اتصال کوتاه بودن یا نبودنش رو کنترل کن.
        http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
        پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

ببینید اساتید من تمام راه های ممکنه رو تا حدی بلد هستم مشکل من کمبود فضا وهزینه تمام شده هستش واین رو که میگم اتصال کوتاه بین دو نقطه از طریق پایه های میکرو رو عملا تو 8051 دیدم وقصد دارم که این سیستم رو با استفاده از avrمجددا راه اندازی کنم
          MEHRENIA1366@GMAIL.COM

دیدگاه

توی میکروکنترلر های PIC مثل PIC16F887 دو تا پابه VCC و GND هست که به هم اتصال دارن. حالا شما این اتصالت قراره ولتاژ DC رو اتصال بده یا AC ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X