دوستان خوبم سلام.
من یه پروژه ی ریموت کنترل مادون قرمز 8 کانال دارم.ولی در گیرنده ی مادون قرمز به جای رله از lcd استفاده شده.و وقتی هر کانال روی فرستنده فعال بشه روی ال سی دی مشخص میشه
مشکل اینه که من میخوام خروجی رله بهش اضافه کنم.ولی چون بیسیک خیلی کم کار کردم نمیدونم چطور باید برنامشو برای رله تغییر بدم.
ممنون میشم کمک کنین واقعا کارم گیره
مدار فرستنده:

مدار گیرنده:

برنامه ی بیسیک گیرنده:
من یه پروژه ی ریموت کنترل مادون قرمز 8 کانال دارم.ولی در گیرنده ی مادون قرمز به جای رله از lcd استفاده شده.و وقتی هر کانال روی فرستنده فعال بشه روی ال سی دی مشخص میشه
مشکل اینه که من میخوام خروجی رله بهش اضافه کنم.ولی چون بیسیک خیلی کم کار کردم نمیدونم چطور باید برنامشو برای رله تغییر بدم.
ممنون میشم کمک کنین واقعا کارم گیره
مدار فرستنده:

مدار گیرنده:

برنامه ی بیسیک گیرنده:
کد:
$regfile = "m8def.dat" $crystal = 4000000 $lib "mcsbyte.lbx" Config Portd = Output Config Rc5 = Pinb.3 , Timer = 2 Enable Interrupts Dim Address As Byte , Command As Byte Config Lcd = 16 * 2 Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portc.2 , Db5 = Portc.3 , Db6 = Portc.4 , Db7 = Portc.5 , E = Portc.1 , Rs = Portc.0 Cls Lcd "Waiting for RC5" Locate 2 , 1 Lcd "Press Any Key" Do Getrc5(address , Command) If Address = 0 Then Command = Command And &B01111111 If Command = 1 Then Toggle Portd.0 If Command = 2 Then Toggle Portd.1 If Command = 3 Then Toggle Portd.2 If Command = 4 Then Toggle Portd.3 If Command = 5 Then Toggle Portd.4 If Command = 6 Then Toggle Portd.5 If Command = 7 Then Toggle Portd.6 If Command = 8 Then Toggle Portd.7 Cls Lcd "Address = " ; Address Locate 2 , 1 Lcd "command = " ; Command waitms 1 End If Loop End
دیدگاه