سلام وخسته نباشد دوستان.من روی پروژه ای دارم کار میکنم ولی به یک مشکل خوردم...بذارید اول طرز کار پروژه رو بگم تا بهتر منظورم رو برسونم.در این پروژه PORTC خروجی PORTD ورودی هستند...در خروجی چهار LED قرار دارد که هرکدام به یکی از پایه های PORTC وصل شده اندو ولتاژ هر LED توسط ADC بررسی میشود و درصورت روشن بودن LED، روی LCD نوشته ON و درصورت خاموش بودن LED نوشته OFF نوشته میشود...پایه های PORTC.0 و PORTC.1 به درستی کار میکنند و حالت اولیه آنها 0 است ولی PORTC.2 و PORTC.3 در خروجی 1.6 ولت خروجی دارند .اینم بگم که در کدویزارد PORTC را خروجی و حالت اولیه آن را 0 تنظیم کردم.در برنامه نوشته شده هم هیچ دستوری مبنی بر اینکه در لحظه شروع کار میکرو PORTC.2&3 یک باشند ننوشته ام...مثل اینه که نشتی داره.ممنون از کمک تون :smile:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل در تغییرات خروجی
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل در تغییرات خروجی
نوشته اصلی توسط patriotrnjسلام وخسته نباشد دوستان.من روی پروژه ای دارم کار میکنم ولی به یک مشکل خوردم...بذارید اول طرز کار پروژه رو بگم تا بهتر منظورم رو برسونم.در این پروژه PORTC خروجی PORTD ورودی هستند...در خروجی چهار LED قرار دارد که هرکدام به یکی از پایه های PORTC وصل شده اندو ولتاژ هر LED توسط ADC بررسی میشود و درصورت روشن بودن LED، روی LCD نوشته ON و درصورت خاموش بودن LED نوشته OFF نوشته میشود...پایه های PORTC.0 و PORTC.1 به درستی کار میکنند و حالت اولیه آنها 0 است ولی PORTC.2 و PORTC.3 در خروجی 1.6 ولت خروجی دارند .اینم بگم که در کدویزارد PORTC را خروجی و حالت اولیه آن را 0 تنظیم کردم.در برنامه نوشته شده هم هیچ دستوری مبنی بر اینکه در لحظه شروع کار میکرو PORTC.2&3 یک باشند ننوشته ام...مثل اینه که نشتی داره.ممنون از کمک تون :smile:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط erfanpowerدر صورتی که حالت اولیه PORTC به صورت صفر تعریف میشه تمام پایه های مورد نیاز PORTC و با مقاومت PULLDOWN کن,احتمالا درست شه!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط patriotrnjاین کار رو هم انجام دادم..کار نکرد..البته تا جایی که من اطلاع دارم واسه ورودی باید pull down یا pull up قرار بدیم که من این کار رو هم کردم..یعنی واسه ورودی هام pull down گذاشتم....به هر حال ممنون از راهنماییتون دوست من
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط erfanpowerخواهش میکنم....اگر برای خروجی امتحان نکردی یبار امتحان کن ضرری نداره!من اینجور مواقع با یه pulldown جواب گرفتم!البته میتونی برا این که مطئن شی برنامت درسته , میکرو سالمه پورت خروجی و از c مثلا به b تغییر بدی!
دیدگاه
دیدگاه